Gezellig en ontspannend

Geachte heer/mevrouw B,

Fijn om te vernemen dat u kunt terugkijken op een gezellig en ontspannen verblijf!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 03/2025

prettig, mede door goede service van het personeel zowel aan de balie als bij de overige activiteiten

Geachte mevrouw Y,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling en positieve toelichting.
Wat fijn dat u goede service heeft ervaren!

Date of experience: 03/2025

Geweldig goede service ook gemakkelijk met de qr codenaam voor de kamers en de pasjes

Geachte heer/mevrouw V,

Date of experience: 03/2025

Was weer gezellig! De kids hebben zich prima gemaakt en het eten was weer super.

Geachte heer/mevrouw T,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling en positieve toelichting.
Wat fijn om te vernemen dat de kids zich goed vermaakt hebben en dat u lekker gegeten heeft!

Date of experience: 03/2025

Fantastisch lekker eten drinken bedden slapen. heerlijk . Nadeel rokers onder het raam die soms wel luidruchtig waren. Wij sliepen op de eerste etage. Misschien rookhokje maken. En maak ook een pasje die je in de game hal EN op de kermis kan gebruiken dat zouden wij fijner hebben gevonden.

Geachte mevrouw van S,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling en uw toelichting. Wij vinden het fijn dat u met ons meedenkt en nemen uw bevindingen mee tijdens de evaluaties.

Date of experience: 03/2025

Prima! Fijne sfeer,personeel vriendelijk.

Geachte mevrouw R,

Date of experience: 03/2025

Geweldige ervaring voor de eerste keer.

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling en positieve toelichting.
Fijn om te vernemen dat u uw verblijf als geweldig heeft ervaren!

Date of experience: 03/2025

Leuke accommodatie, snel weer is terug komen!

Date of experience: 03/2025

Personeel en accommodatie is ontzettend goed.
De kwaliteit van al het eten viel echt tegen. Van gebak wat nog half bevroren was tot koude omelet tijdens het ontbijt.

Beste heer B.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en de uitgebreide toelichting. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden was over onze medewerkers, de accommodatie en de hygiëne. Uw opmerkingen over de kwaliteit van het eten, en met name het ontbijt, nemen wij serieus. Dit is uiteraard niet de beleving die wij onze gasten willen meegeven.

Graag willen wij uw ervaring intern bespreken – mogen wij u vragen om alstublieft uw boekingsnummer en toelichting te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Date of experience: 03/2025

Goede kwaliteit/prijs verhouding. Voldoende aanbod van eten en drinken. Enthousiast en vriendelijk personeel.

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling en positieve toelichting.