By Rene thuis
Date of experience: 07/2026

Eten was walgelijk slecht. Het bed was ook klote personeel gigantisch onvriendelijk in het restaurant waar je moet boeken is er al twee dagen geen plek geweest. Bloedvlekken op het bed poepsporen in de wc maar voor bijna € 700 hadden we een aardig verblijf. De drank was tenminste goed laten we het positief afsluiten.

Beste meneer R.,

Wij willen u vriendelijk verzoeken om uw ervaringen op een respectvolle wijze te omschrijven, zonder het gebruik van scheldwoorden. Op die manier kunnen wij uw feedback op de juiste manier beoordelen.

Mocht u uw bevindingen tijdens uw verblijf nog niet ter plaatse hebben gemeld, zodat wij direct een controle of mogelijke oplossing konden bieden, dan nodigen wij u uit om ons alsnog een e-mail te sturen via marketing@prestonpalace.nl. Wilt u daarbij uw boekingsnummer en een respectvolle toelichting op uw ervaringen vermelden?

Wij nemen uw bericht dan graag in behandeling.

By Cyriel Hufkens

Verblijf viel tegen.

Beste mevrouw H.,

Dank u wel voor uw verblijf in ons resort!

Graag willen wij uw ervaring met onze collega's doornemen. Mogen wij u daarom vriendelijk vragen om uw boekingsnummer en een uitgebreide toelichting op uw bevindingen naar marketing@prestonpalace.nl te sturen? Wilt u daarbij ook aangeven of u uw opmerkingen tijdens uw verblijf ter plaatse heeft gemeld, zodat wij direct een controle konden uitvoeren en waar mogelijk een passende oplossing konden bieden?

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

By Erik vd Dussen

Fijn verblijf,leuke kermis
Alleen jammer dat na 1 regenbuitje het dak ging lekken bij de botsauto's
Je zou verwachten dat dit snel opgelost kan worden.
Doordat de botsauto's buiten gebruik werden genomen waren onze kinderen behoorlijk teleurgesteld

Beste heer Van D.,

Wat fijn om te lezen dat u een fijn verblijf heeft gehad en heeft genoten van de gezellige kermis.

Het is jammer dat wegens een overmachtssituatie de botsauto's tijdelijk niet beschikbaar waren. Gelukkig heeft ons resort nog veel andere activiteiten en faciliteiten te bieden. Gezien uw prachtige waardering van 93% vertrouwen wij erop dat u en uw kinderen desondanks volop hebben genoten van uw verblijf.

By Jeroen
Date of experience: 07/2026

Super fijne geweest en super fijne personeel

Geachte heer Jeroen,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf bij Preston Palace.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen!

Aysen
By echtpaar van Kalderen-de Ruit..
80+ years
Date of experience: 07/2026

Wij hebben een paar hele fijne verwendagen ervaren.

Geachte heer en mevrouw Kalderen-de Ruiter,

Hartelijk dank voor jullie mooie 97% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat jullie hebben genoten.

Wij hopen jullie in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in Preston Palace!

Aysen
By van Raaij
Date of experience: 07/2026

zeer tevreden zeker vaker doen

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.

Wat fijn om te lezen dat u zeer tevreden bent over uw verblijf. Het doet ons veel plezier dat u aangeeft zeker nog eens terug te willen komen.

Wij kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een heerlijk en zorgeloos verblijf.

By Johnny Coenen

Geweldig vriendelijk en schoon

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.

Wat fijn om te lezen dat u uw verblijf als geweldig heeft ervaren. Ook zijn wij erg blij met uw complimenten over de vriendelijkheid van onze medewerkers en de netheid van ons hotel.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een heerlijk en zorgeloos verblijf.

By F.vanden.elst

Gezellig
Lekkere drankjes (merk alcohol)
Lekkere snacks
Goed ontbijt/lunch/avond eten
Leuke kermis/
Bowlen minigolf zwemmen biljart
s' avonds Leuke live muziek
Gezellige barstraat

Gewoon top ! 12 de keer

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.

Wat geweldig om te lezen dat u inmiddels al voor de twaalfde keer bij ons bent geweest! Dat u keer op keer terugkomt, waarderen wij enorm. Fijn dat u opnieuw heeft genoten van de gezellige sfeer, de lekkere maaltijden en drankjes, de vele activiteiten en de live muziek.

Bedankt voor uw vertrouwen in Preston Palace. Wij kijken ernaar uit u ook de volgende keer weer te mogen verwelkomen!

Lisa
Reviewed: 2 months ago (29/07/2026)
Date of experience: 07/2026

Goed, we hebben het leuk gehad.

Beste heer/mevrouw W.,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het delen van uw ervaring. Wat fijn om te lezen dat u samen met uw zoontje zo heeft genoten van de vele activiteiten, het subtropisch zwemparadijs, het eten en de gastvrijheid van onze collega's. Uw complimenten geven wij graag aan hen door.

Bij nachtrustverstoring kunt u te allen tijde onze hotelreceptie telefonisch via toestel 9 of rechtstreeks benaderen. Onze collega's nemen dan direct een kijkje en zoeken naar een passende oplossing. Mocht u dit tijdens uw verblijf niet hebben gemeld, dan ontvangen wij graag alsnog uw boekingsnummer en een korte toelichting via marketing@prestonpalace.nl, zodat wij uw ervaring intern kunnen bespreken.

Wij hopen u en uw zoontje in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Reviewed: 2 months ago (29/07/2026)
Date of experience: 07/2026

Wilde het ervaren maar geen tweede keer meer

Hartelijk dank voor uw verblijf en voor het delen van uw persoonlijke beleving.

Wij stellen het op prijs dat u de moeite heeft genomen om uw bevindingen met ons te delen en nemen uw feedback graag mee in onze evaluatie. Smaken en verwachtingen kunnen verschillen, maar wat ons betreft bent u altijd van harte welkom.