By Jaimala Wankhede
Date of experience: 05/2026

Very nice and fun. This was our 5/6th visit to Preston. I wish they had some loyalty card or program like that so the regulars get some benefit.

Dear Sir/Madam,

Thank you very much for your excellent 83% rating.
We have a loyalty programme.
You can find it here on our website: https://www.prestonpalace.nl/search?q=loyaliteitsprogramma
We hope to welcome you back to Preston Palace.
We look forward to seeing you again!

Warm regards,
By José
Date of experience: 05/2026

Geweldig!! 1 min puntje de airco maakt een brommend geluid maar dat hadden meer gasten hoorde we

By Monique Arends
Date of experience: 05/2026

Geweldig! Vrolijk personeel, leuke animatie, lekker eten, kamers goed verzorgd. Alleen een kanttekening voor de mindervalide kamer die wij geboekt hadden. We kregen kamer 103 en bekend was dat ik een mevrouw mee had die rolstoelafhankelijk is. De rolstoel kon niet gedraaid worden in de slaapkamer en alle deuren moesten open staan om haar op de badkamer te krijgen. Ik snap niet dat hier niet eerder klachten over zijn geweest.

Geachte mevrouw A.,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling en uw bevindingen wat betreft de mindervalide kamer. Wij gaan dit intern doorgeven
Wij hopen u ondanks dat, nogmaals te mogen verwelkomen in Preston Palace.

Date of experience: 05/2026

Het was superleuk, de attracties waren mooi, er waren leuke spelletjes (coinpusher, grijpautomaat), de kamer was ruim, het eten smaakte prima. Dat we na inchecken de verdieping van de kamer mochten wijzigen naar hoger (4 i.p.v. 2) was helemaal prachtig voor mijn zoon! Het gebouw was ook erg groot. Dat alles binnen en overdekt is, voelde een beetje gek maar ook interessant dat je niet naar buiten hoeft voor zoveel vermaak.

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling.

Date of experience: 05/2026

Onze verblijf was goed, wij hebben het naar onze zin gehad.

By Ca
Date of experience: 04/2026

Op en top genoten ! Het is jammer dat het zo duur is, anders hadden we langer willen blijven

Date of experience: 05/2026

Meer als verwacht wat betreft vermaak, kermis, midgetgolf, poolen , ook het dineren was goed verzorgd en de afgesproken tijd was bekend en voorbereid. Kleinkinderen vonden het jammer dat het afgelopen was.

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling.
Fijn om te horen dat u en uw kleinkinderen genoten hebben.

Date of experience: 05/2026

Zeer verzorgd maar heel erg druk.

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 100% beoordeling.
Wij hopen u nogmaals te mogen verwelkomen in Preston Palace. Wellicht in een wat rustigere periode.

By Leeuwin
Date of experience: 05/2026

Heel goed personeel is vriendelijk en behulpzaam hardwerkend ook en ze zien er allemaal erg verzorgd en netjes uit
Personeel van het zwembad let heel goed op op iedereen met name kinderen we voelden ons erg veilig in het zwembad

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 80% beoordeling.

By Hoogeboom
Date of experience: 05/2026

Wij weten nog niet zo goed wat we met deze ervaring aanmoeten. Wij hebben het als enorme tegenvaller ervaren. Eten was slecht. Allemaal last van diarree en beroerd. Na het eten even een kopje thee wilden drinken op het terras waar een enorme groep mannen zat met een tafel vol bier en daarmee bedoel ik dienbladen vol. Proberen aan te geven bij de receptie en manager hoe we erin stonden. Die gaf aan dat iedere ervaring anders is en dat er veel groepen komen in zulke weekenden. Wij hadden op tijd geboekt omdat ze deze zaterdag wilden en dik 1400 euro betaald voor 1 nacht. Later zag ik dat je ook voor zo’n 170 euro per nacht had kunnen boeken maar ik dacht niet over nadenken het wordt vast geweldig. Prijs kwaliteit stond totaal niet in verhouding.

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Het is jammer om te lezen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Graag willen wij uw review met onze collega’s nader bekijken. Mogen wij u daarom vragen om uw boekingsnummer en een uitgebreide toelichting te mailen naar marketing@prestonpalace.nl? Alvast hartelijk dank voor uw moeite.