By Nancy
Date of experience: 01/2026

Super! Fijne dagen gehad, goed eten, veel te doen

Geachte mevrouw N,

Dank u wel voor uw mooie 83% review! Wat leuk om te horen dat u een super tijd heeft gehad, heeft genoten van het eten en dat er veel te doen was. We hopen u graag nog eens terug te zien!

Sofie
By Lefebure Willems. En Last Will..
Date of experience: 01/2026

Ik/wij komen graag naar Preston Palace maar wat jammer is er is eindelijk weer een plaats om te dansen. Maar de 3 avonden dat wij daar waren was geen dansmuziek. Zo jammer. Veel gasten zeiden dat ook. Misschien eens kijken naar muzikanten waar je gewoon dansmuziek kan aanvragen.
Een diskjockey misschien een TOP IDEE
Veel mensen dansen graag of kijken graag naar dansers.

Beste familie L.,

Hartelijk dank voor uw trouwe bezoek en het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat u zo graag bij ons komt!

Wij bieden een breed en gevarieerd all-in aanbod, waarin entertainment ook een onderdeel vormt. We streven ernaar om hierbij zoveel mogelijk aan te sluiten op de wensen van al onze gasten, zodat iedereen een fijne en complete beleving heeft. We begrijpen uit uw woorden uw wens om te kunnen dansen en dat dit een belangrijk onderdeel van uw verblijf is. Uw suggestie voor dansbare muziek en bijvoorbeeld een DJ nemen we mee in onze interne evaluaties.

Date of experience: 01/2026

Het was heel goed en gezellig

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf binnen Preston Palace.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen!

Aysen
By Joke
Date of experience: 01/2026

Gezellig hotel, altijd wel iets te doen. Bij de centrale hal een mooie ruimte bijgekomen. Het eten is zoals altijd heel lekker en heb er van genoten. Komen regelmatig terug voor een paar dagen even eruit zijn. Jammer dat de kamers zo gehorig zijn.

Beste mevrouw J.,

Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling en uw trouwe bezoeken aan ons resort. Wat fijn om te horen dat u telkens weer geniet van het eten, de gezelligheid en de vernieuwde ruimtes.
Wat jammer dat u de kamer als gehorig heeft ervaren. Uw complete feedback nemen we mee in onze interne evaluaties, want we blijven continu werken aan de beste beleving en het hoogste comfort voor onze gasten.

Date of experience: 01/2026

Als zeer prettig, alles goed .

Geachte heer Adriaens,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in Preston Palace!

Aysen
By R. Held
Date of experience: 01/2026

Goed en goede uitleg bij het inchecken

Geachte heer/mevrouw H,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% review! Fijn om te horen dat alles goed was en dat u de uitleg bij het inchecken als prettig heeft ervaren. Graag tot een volgende keer!

Het was heel goed!!!

Hartelijk dank voor uw mooie 77% review! Fijn om te horen dat alles heel goed was!

Wij Hopen u in de toekomst nog een keer terug te zien als zeer gewaardeerde gast.

By Tuk
Date of experience: 01/2026

Alles prima maar het is jammer dat er zoveel dronken mensen lopen die agressief doen herrie maken om 1 uur in de nacht beveiliging om 1uur op de afdelingen zal wel helpen voor de rest prima genoten met de familie

Beste heer/mevrouw T.,

Hartelijk dank voor uw verblijf en voor het delen van uw 97% tevreden waardering. Wat fijn om te horen dat u samen met uw familie heeft genoten van uw tijd bij ons!

Wat betreft uw opmerking over overlast in de nacht: dat is uiteraard niet de bedoeling. Wanneer gasten hinder ervaren van geluid of gedrag van anderen, raden wij aan dit direct te melden bij onze hotelreceptie. Onze collega's staan 24/7 paraat en kunnen beveiliging inschakelen om rust te waarborgen.

By Donkers
Date of experience: 01/2026

Goed, maar ik heb een verbeterpunt. Ik kon mijn electrische auto niet opladen. Geef een pasje te leen bij de receptie, de kosten kunnen worden verrekend. Dit is een extra stukje service!
Er was een man die had vorig jaar hetzelfde probleem. Hij kon wel een pasje lenen. Dit kon nu helaas niet meer, omdat de laadpalen waren vernieuwd. Wat een onzin!

Beste heer D.,

Hartelijk dank voor uw verblijf en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u een goed verblijf heeft gehad, en dank voor het aandragen van uw verbeterpunt.
Preston Palace beschikt over 26 moderne oplaadpunten van Floading, waarmee gasten hun elektrische auto eenvoudig kunnen opladen. In plaats van een laadpas te lenen bij de receptie, kunt u nu direct betalen via de QR-code op het scherm van de laadpaal. Dit kan via iDEAL, Apple Pay of creditcard, en u kiest zelf het gewenste laadbedrag – transparant en zonder verrassingen. Uiteraard kunt u ook laden met één van de ruim 600 ondersteunde laadpassen.

We begrijpen dat dit een verandering is ten opzichte van eerdere jaren, maar juist met deze nieuwe methode bieden we onze gasten meer flexibiliteit en inzicht in de kosten. Heeft u hierbij hulp nodig, dan staan onze collega’s bij de hotelreceptie altijd voor u klaar.

By Diana vd logt
Date of experience: 01/2026

Goed alleen erg jammer dat savonds bij het avondeten het vlees bijna koud was dat scoorde geen punten

Beste mevrouw V/d L.,

Hartelijk dank voor uw verblijf en het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat u over het algemeen een goed verblijf heeft gehad. Uw opmerking over de temperatuur van het vlees bij het diner vinden wij vervelend om te horen.

Heeft u dit ter plaatse gemeld bij de dienstdoende Manager of Chefkok, zodat we direct actie hadden kunnen ondernemen? Als dit niet het geval is, ontvangen wij graag alsnog uw toelichting samen met uw boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl, zodat we dit intern kunnen bespreken.