Na 30 jaar zie je het toch wel achteruit gaan

Beste heer/mevrouw Van P.,

Wat bijzonder om te lezen dat u al 30 jaar van ons resort geniet — dat waarderen wij enorm! Het is jammer dat uw meest recente verblijf niet geheel aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan.

Heeft u uw bevindingen ter plaatse gemeld bij de dienstdoende manager, zodat wij direct uitleg of een passende oplossing konden bieden? Mocht dat niet het geval zijn, dan ontvangen wij graag alsnog uw uitgebreide toelichting samen met uw boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 05/2025

Heel goed bevallen we komje nog keer

Hartelijk dank voor uw 93% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Prettig verblijf gehad.

Hartelijk dank voor uw 97% beoordeling.

Date of experience: 05/2025

Super mooi hotel genoeg keuze in alles

Hartelijk dank voor uw 93% beoordeling.

Leuk, netjes, gezellig

Hartelijk dank voor uw 87% beoordeling.

Date of experience: 05/2025

Leuk en gezellig kermis is aan een update toe

Hartelijk dank voor uw 80% beoordeling en uw tip wat betreft de kermis.

Date of experience: 05/2025

We komen vrij regelmatig een nacht bij jullie. Dit beviel altijd goed.

Beste mevrouw V.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw persoonlijke ervaringen! Wat fijn om te horen dat u regelmatig bij ons verblijft en dat dit u doorgaans goed bevalt. Tip: abonneer u op onze gratis nieuwsbrief, zo blijft u altijd op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen! Via deze link bent u binnen 1 minuut aangemeld: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/nieuwsbrief.

Reviewed: 1 year ago (28/05/2025)
Date of experience: 05/2025

Zeer positief. Was eerste keer en zeker niet de laatste keer. All in concept super leuk, ook voor de kinderen. Het enige minpunt wat me tegenviel is het bieraanbod. Alle sterke dranken die je maar kunt bedenken bieden jullie aan maar voor de bierliefhebber zoals ik, is er alleen Grolsch, Naturro Peroni of Weizen (welke ook maar beperkt verkrijgbaar is). Ik zou het op prijs stellen als het assortiment zou worden uitgebreid met een paar speciaal biertjes, bijvoorbeeld een blond biertje, IPA en tripel biertje.

Wat fijn om te lezen dat u en uw gezin hebben genoten van uw eerste verblijf en dat u zeker nog eens terugkomt – dat horen we graag! Bedankt ook voor uw suggestie over het bieraanbod. We begrijpen dat dit voor bierliefhebbers een belangrijk onderdeel van de beleving kan zijn.

Gelukkig schenken wij op verschillende locaties naast Grolsch en Peroni ook diverse speciaalbieren, zoals Othmar Blond, het maandbier van Othmar, Grolsch Weizen, en in de Bistro zelfs nog meer variatie zoals Duvel, La Chouffe en Huttenkloas.

Vraag ons gerust ter plaatse of voorafgaand bij uw boeking, wij helpen graag bij het vinden van een biertje dat bij u past. Santé en graag tot ziens!

80+ years
Reviewed: 1 year ago (27/05/2025)
Date of experience: 05/2025

We waren met de familie van 15 personen van allerlei leeftijden en iedereen heeft zoch uitstekend vermaakt!

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling.

Michelle
80+ years
Reviewed: 1 year ago (26/05/2025)
Date of experience: 05/2025

grandioos gezellig gehad met de familie

Beste heer/mevrouw R,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback en de prachtige beoordeling van 97%!
Wat fijn om te horen dat u een geweldige tijd heeft gehad. Wij kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in ons Resort.

Met gastvrije groet, Emma