Date of experience: 03/2025

Fijn bezoek met de familie

Hartelijk dank voor uw beoordeling en fijn om te horen dat u een prettig bezoek met uw familie heeft gehad.

Mogen wij u vragen om uw boekingsnummer en een toelichting van uw bevindingen naar marketing@prestonpalace.nl te sturen? Wilt u daarbij ook aangeven of u ter plaatse een melding heeft gemaakt, zodat wij direct een uitleg en/of oplossing konden bieden? Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Date of experience: 03/2025

We hebben een fijn weekend gehad
Alleen was het jammer dat we niet om 12.00 uur op onze hotelkamers konden terwijl dat wel toegezegd was

Date of experience: 03/2025

Positief, wat wel jammer is dat je exact voor 11 uur moet zijn vertrokken op de dag van vertrek, we hadden anders nog wel een kop koffie met wat lekkers willen nuttigen, dus dat nu maar onderweg gedaan, maar verder heeft de hele familie van 2 tot 60 jarige zich prima vermaakt, het is voor herhaling vatbaar, en een verbeterpuntje zou kunnen zijn het vuil op de vloer aan het begin van het ontbijt.

Alles in preston palace voelt alsof er ongeveer 60% moeite in wordt gestoken

Beste mevrouw K.,,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet volledig aan uw verwachtingen voldeed. We streven ernaar om al onze gasten een zorgeloos en compleet verblijf te bieden.

Mocht u specifieke verbeterpunten met ons willen delen, dan ontvangen wij uw uitgebreide toelichting graag via marketing@prestonpalace.nl. Wilt u daarbij ook aangeven of u ter plaatse een melding heeft gemaakt, zodat wij direct een uitleg en/of oplossing konden bieden? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 03/2025

Prima, mooi en schoon en genoeg te doen

Geachte heer/mevrouw B.,

Hartelijk dank voor uw geweldige 97% beoordeling.

Wij waren niet tevreden

Wat jammer om te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen voldeed. We zouden graag meer details ontvangen over uw ervaring.

Mogen wij u vriendelijk vragen om uw uitgebreide toelichting met uw boekingsnummer naar marketing@prestonpalace.nl te sturen? Wilt u daarbij ook aangeven of u ter plaatse een melding heeft gemaakt, zodat wij direct een uitleg en/of oplossing konden bieden? Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Date of experience: 02/2025

Ik kom regelmatig, 1 soms 2 x per jaar, en zie dat jullie steeds proberen te verbeteren. Echter zie ik deze verandering niet terug in bijv het eten of de hapjes bij de kiosk.

De carpaccio in Ribbelton is bij echt er op achter uit gegaan. Ditvwas wel altijd goed, maar is nu te vergelijken met de supermarkt ipv de slager.

Date of experience: 02/2025

Zoals altijd is het super in PP !

Geachte heer B.,

Hartelijk dank voor uw geweldige 93% beoordeling. Fijn dat u weer heeft genoten bij ons.

Date of experience: 03/2025

Mooi,fijn,even er tussen uit,voor ieder wat wils..

Goed onderhouden,zowel gamers,zwembad als mede kermis en eet gelegenheden

Geachte heer/mevrouw van de W.,

Date of experience: 02/2025

We hebben het goed naar ons zin gehad eten drinken zweer was ook goed
Zeker voor een herhaling
Grt hans en jolanda

Hartelijk dank voor uw geweldige 97% beoordeling.