Reviewed: 1 year ago (25/05/2025)
Date of experience: 05/2025

We hebben een heerlijk verblijf gehad

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor uw 100% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Merel
Reviewed: 1 year ago (25/05/2025)
Date of experience: 05/2025

Eerste keer in Preston Palace. We hebben genoten met onze 1-jarige dreumes, heerlijk om even niks te moeten/regelen. Veel tekort, maar we komen zeker terug en de volgende keer boeken we meerdere dagen! Alles was goed geregeld, verliep vlot en was schoon! Er werd veel georganiseerd en in de avond hing er een gezellige sfeer bij de “cafetaria”

Date of experience: 05/2025

Bij aankomst bleek dat we een kamer met alleen een 2 persoonsbed te hebben. Ik dacht dat ik een stapelbed voor me dochter had geboekt. Omdat zij nog niet zonder bedrails kan slapen dan valt ze er uit. Dat is netjes opgelost door ons van een andere kamer met stapelbed te voorzien. De medewerkers zijn vriendelijk en helpen je graag. Het eten is lekker en je krijgt goede porties, het was voor ons zelfs teveel. De hygiëne is ook goed, alles was tiptop verzorgd. We hebben het enorm naar ons zin gehad. Ik zal hier zeker nog een keer terugkomen met me dochtertje.

Date of experience: 05/2025

We waren met 9 personen in 3 kamers, ivb met ons 50 jarig huwelijk. Kamers waren keurig schoon en netjes. We hebben ons goed kunnen vermaken alleen een attractie van de kermis was in onderhoud wat de kinderen jammer vonden.

Redelijk.
Eten was goed.
Gezellig in de bars

Hartelijk dank voor uw 90% beoordeling.

Michelle
Reviewed: 1 year ago (23/05/2025)
Date of experience: 05/2025

Alles was goed geregeld en schoon

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 83% en uw vriendelijke, positieve reactie.
Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als gewaardeerde gast.

Merel
Reviewed: 1 year ago (23/05/2025)
Date of experience: 05/2025

Zoals altijd:voor herhaling vatbaar.
Het zou fijn zijn als er een overdekte fietsenstalling was waar de accu' s opgeladen kunnen worden)

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor uw 83% beoordeling en de waardevolle tip die u met ons heeft gedeeld.
Wij waarderen uw feedback enorm en zullen deze gebruiken om onze service verder te verbeteren.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 05/2025

Gezellig, genoeg te doen, genoeg eten en drinken.

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 87% en uw vriendelijke, positieve reactie.

Date of experience: 05/2025

Ja wel leuk maar wel achteruit gegaan, erg jammer dat de gamehal en kermis niet gekoppeld zijn met pasje, reserveren voor diner vind ik echt een teleurstelling, personeel uiteraard weer top zoals altijd

Date of experience: 05/2025

Heel leuk en gezellig om daar naar toe te gaan alleen het diner zou wel wat beter kunnen qua smaak en varriatie

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor uw 87% beoordeling en de waardevolle tip die u met ons heeft gedeeld.