Date of experience: 05/2025

Was heel leuk en gezellig

Geachte heer/mevrouw H,

Hartelijk dank voor uw 93% beoordeling .

Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf leuk en gezellig was!

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als zeer gewaardeerde gast.

Sofie

Sehr viele Partybesucher

Sehr geehrte Frau T.,

Vielen Dank für Ihre Bewertung und dass Sie Ihre Erfahrung mit uns geteilt haben! Wie schön zu hören, dass eine festliche Stimmung herrschte – es ist wunderbar, wenn so viele Gäste in fröhlicher Stimmung sind. Mit unseren zahlreichen Einrichtungen und dem vielfältigen Unterhaltungsangebot hoffen wir, dass jeder Gast seinen ganz persönlichen Lieblingsort zum Genießen findet. Wir freuen uns auf ein Wiedersehen im Preston Palace!

Date of experience: 05/2025

We hebben een geweldig weekend gehad! hotelkamer was goed heerlijk geslapen (1 nacht was het wat rumoerig op de gang) Goed eten nergens op bezuinigt ontbijt was zeer goed. We hebben niets te klagen en komen zeker een keer terug.

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 93% en uw vriendelijke, positieve reactie.
Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als gewaardeerde gast.

Alone
Date of experience: 05/2025

Kei leuk! Niets aan te merken!

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 87% en uw vriendelijke, positieve reactie.

Date of experience: 05/2025

Er is van alles te doen. Gezellig ingericht. Voldoende te eten en drinken.

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 97% en uw vriendelijke, positieve reactie.

Super .gezellig gewoon super

Kim
Reviewed: 1 year ago (18/05/2025)
Date of experience: 05/2025

Leuk gezellig relax en actief

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 100% en uw vriendelijke, positieve reactie.

Kim
Reviewed: 1 year ago (18/05/2025)
Date of experience: 05/2025

Heel goed en leuk super avondje weg

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 5 sterren en uw vriendelijke woorden. Het zou ons een genoegen zijn om u in de toekomst wederom als gewaardeerde gast te mogen ontvangen.

Hopelijk tot snel!

Merel
Reviewed: 1 year ago (16/05/2025)
Date of experience: 05/2025

Verrast, zag er netjes uit en alles was goed verzorgd.

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 80% en uw vriendelijke woorden.

Hopelijk tot snel!

Kim
Reviewed: 1 year ago (15/05/2025)
Date of experience: 05/2025

Het was heel leuk dat mijn kinderen niet thuis wouden gaan het was 2 dagen te weinig voor ons in de toekomst zal ik zeker meerderen dagen willen nemen maar de probleem is dat het te duur is om eerlijk te zijn vind ik dat het wa goedkoper mag zijn.
Mijn min punten is alleen dat het te veel zatten mensen zijn in de dag en avond dat is alleen jammer want door de kinderen is dat niet fijn.

Beste mevrouw I.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw persoonlijke ervaringen! Fijn dat u een leuke tijd heeft gehad samen met uw kinderen. We waarderen uw feedback en nemen dit mee in onze evaluaties. Heel graag tot ziens in Preston Palace!