Date of experience: 02/2025

Op zich wel goed, vond het eten zwaar tegenvallen. Qua smaak, aanbod.
Voor de corona had je veel meer keuze en aanbod. Nu had je alleen soep en koud buffet. Op zn minst na een lange rit verwchr je dat je een patatje of burger kan halen. Mar was alleen koud buffet. Is dit keer zwaar tegengevallen

Hartelijk dank voor uw verblijf en feedback. Ons vernieuwde all-inclusive aanbod bestaat uit een gevarieerd aanbod, maar we begrijpen dat u het anders heeft ervaren. Wij nemen uw review mee in onze evaluatie.

Hopelijk mogen wij u in de toekomst opnieuw verwelkomen. Graag tot ziens!

Date of experience: 02/2025

We hebben ons goed vermaakt

Geachte mevrouw M,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Date of experience: 02/2025

gewoon GOED. alles erop en eraan

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling.

heel tevreden Fantastische ervaring

Geachte heer/mevrouw van de B,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling.

Date of experience: 02/2025

Ons verblijf voldeed niet aan de verwachting die wij ervan hadden. De sfeer die er rondhangt is bijzonder. Wij hadden een andere type gasten verwacht.

Beste heer/mevrouw B.

Wat jammer dat uw verblijf niet geheel aan uw verwachtingen voldeed. Wij zouden uw ervaring graag verder met onze collega's doornemen. Mogen wij u daarom vragen om uw uitgebreide toelichting, samen met uw boekingsnummer, te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Date of experience: 02/2025

Was erg leuk en gezellig

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling.

Date of experience: 02/2025

Heerlijk alles relax eten drinken en vermaak.

Geachte mevrouw J,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling.

Goed, gezellig en ontspannen

Geachte heer G,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling.

Date of experience: 02/2025

Was een leuk nachtje weg.

Beste H.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u een leuk nachtje weg heeft gehad. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

Date of experience: 02/2025

Insgesamt hatten wir einen schönen Aufenthalt im Preston Palace. Für Kleinkinder könnte der Bereich noch etwas mehr an Spielgeräten bieten. Auch die Indoorkirmes ist nicht für kleine Kinder ausgelegt. Ein Kinderkarussel fehlt. Die Animateure sprechen leider nur vereinzelt deutsch, was für kleinkinder schon ein Problem darstellt beim Basteln oder Backen, da sie die Anweisungen leider nicht verstehen. Beim Kino wäre wünschenswert auch andersprachige Filme über den Tag zu zeigenn oder eine entsprechende Übersetzung per Kopfhörer anzubieten. Wir konnte deshalb das Kino leider nicht nutzen. Das Schwimmbad ist toll, aber leider sind hier lediglich die Getränke und Obst/Eis als Verzehr inbegriffen, wobei man ja All In bezahlt für das Hotel mit Schwimmbad. Wenn man also hunger hat und was snacken möchte, muss man drauf zahlen. Das Mitbringen von Speisen ist nicht erlaubt. Insgesamt ist das Hotel sauber, aber es ist sehr störend, dass überall Gläser und Teller stehen bleiben. Vor allem von Clubs die das Hotel besuchen. Das Personal kommt nicht hinterher. Hier müsste es vorgegeben sein, dass jeder Gast seine Sachen selbst wegräumt. Die Zimmer sind OK. Auch sauber und vollkommend ausreichend. Leider ist in den Fluren überall Teppich verlegt, welche längst in die Jahre gekommen sind und nicht mehr schön und sauber wirken. In den Restaurants wären Karten mit deutscher Übersetzung wünschenswert. Das Frühstück war super und das Abendessen im Ribbleton sowie bei Enzo war auch toll. Das Mittagessen im Ribbleton war leider fast nur von frittierten Sachen geprägt. Klar gab es Salate und auch Suppen, aber die restlichen warmen Speisen dürften vielfältiger sein. Der CheckIn und CheckOut ging reibungslos und genügend Parkplätze waren auch vorhanden.