Date of experience: 02/2025

Was een leuk nachtje weg.

Beste H.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u een leuk nachtje weg heeft gehad. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

Date of experience: 02/2025

Insgesamt hatten wir einen schönen Aufenthalt im Preston Palace. Für Kleinkinder könnte der Bereich noch etwas mehr an Spielgeräten bieten. Auch die Indoorkirmes ist nicht für kleine Kinder ausgelegt. Ein Kinderkarussel fehlt. Die Animateure sprechen leider nur vereinzelt deutsch, was für kleinkinder schon ein Problem darstellt beim Basteln oder Backen, da sie die Anweisungen leider nicht verstehen. Beim Kino wäre wünschenswert auch andersprachige Filme über den Tag zu zeigenn oder eine entsprechende Übersetzung per Kopfhörer anzubieten. Wir konnte deshalb das Kino leider nicht nutzen. Das Schwimmbad ist toll, aber leider sind hier lediglich die Getränke und Obst/Eis als Verzehr inbegriffen, wobei man ja All In bezahlt für das Hotel mit Schwimmbad. Wenn man also hunger hat und was snacken möchte, muss man drauf zahlen. Das Mitbringen von Speisen ist nicht erlaubt. Insgesamt ist das Hotel sauber, aber es ist sehr störend, dass überall Gläser und Teller stehen bleiben. Vor allem von Clubs die das Hotel besuchen. Das Personal kommt nicht hinterher. Hier müsste es vorgegeben sein, dass jeder Gast seine Sachen selbst wegräumt. Die Zimmer sind OK. Auch sauber und vollkommend ausreichend. Leider ist in den Fluren überall Teppich verlegt, welche längst in die Jahre gekommen sind und nicht mehr schön und sauber wirken. In den Restaurants wären Karten mit deutscher Übersetzung wünschenswert. Das Frühstück war super und das Abendessen im Ribbleton sowie bei Enzo war auch toll. Das Mittagessen im Ribbleton war leider fast nur von frittierten Sachen geprägt. Klar gab es Salate und auch Suppen, aber die restlichen warmen Speisen dürften vielfältiger sein. Der CheckIn und CheckOut ging reibungslos und genügend Parkplätze waren auch vorhanden.

Date of experience: 02/2025

Enorm genoten met de familie van ons verblijf. De kinderen hadden de tijd van hun leven!

Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Estel
Date of experience: 02/2025

Wij hebben een heerlijk weekend gehad. De kinderen hebben we het hele weekend niet gezien. Ze vermaakte zich goed op de kermis en in het zwembad. Eten was allemaal ook erg lekker. En we hadden een vernieuwd kamer dus dat was ook top!!

Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Estel
Reviewed: 1 year ago (26/02/2025)
Date of experience: 02/2025

Een gezellig weekendje weg. Extra fijn dat je nergens hoeft te betalen. Dat is relaxt uitgaan.

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling van uw verblijf.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Sofie
Date of experience: 02/2025

De hotelkamer was niet schoon. Er zat nog een remspoor in de toilet en de vloer van de badkamer was vies. In de vensterbanken lagen dode vliegjes en gebruikte tandenstokers. Ook zaten er vlekken op de vloer nasst bed.
Buiten de hotelkamer om was alles prima.

Beste heer/mevrouw IJ.,

Wat fijn dat het verblijf aan uw verwachtingen voldeed, maar spijtig om te horen dat uw hotelkamer niet aan uw verwachtingen voldeed. Wij willen dit graag verder onderzoeken. Mogen wij u daarom vriendelijk vragen om uw boekingsnummer en een uitgebreide toelichting te sturen naar marketing@prestonpalace.nl?

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

In afwachting van uw bericht.

Date of experience: 02/2025

Wij hebben een prettig verblijf gehad

Hartelijk dank voor uw beoordeling en wat fijn dat uw verblijf prettig was.

Onze hotelarrangementen zijn standaard van 15:00 uur op de aankomstdag tot 11:00 uur op de vertrekdag. Binnen deze periode geniet u van een volledig all-inclusive verblijf, waarbij eten, drinken, entertainment en diverse faciliteiten zoals het subtropisch zwemparadijs, entertainment en de kermis zijn inbegrepen.

Wilt u 24 uur genieten? Dan kunt u een extra nacht boeken en/of kiezen voor een vroege aankomst of een verlenging van uw verblijf. U bent meer dan welkom en wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Date of experience: 02/2025

Onze ervaring is goed , alleen was het in de barstraat wat rustig deze x , wij waren er dinsdag en woensdag , vorige keren ook wel eens in het weekend , toen was het wel gezellig druk, maar dat is treffen.

Geachte heer H,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling van uw verblijf.

Sofie

Goede service en gastvrijheid

Geachte heer/mevrouw H,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn te vernemen dat alles naar wens is geweest.

Ester
Date of experience: 02/2025

We zijn zeer tevreden voor herhaling vat baar

Geachte heer/mevrouw E,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn te vernemen dat alles naar wens is geweest.

Ester