Date of experience: 11/2025

Top we hebben genoten!

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast!

By Petra
Date of experience: 12/2025

Goed alleen de muziek in de scheeps bar viel tegen

Geachte heer en mevrouw,

Hartelijk dank voor uw geweldige 80% beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.
Daarnaast stellen wij uw feedback zeer op prijs; wij nemen deze graag mee om onze service waar mogelijk verder te verbeteren.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als zeer gewaardeerde gast.

Business
Date of experience: 12/2025

Fantastisch, gezellig en heerlijk! Echter 1 minpuntje: mijn collega wil absoluut geen alcohol drinken! Zij vroeg een alcohol vrij wijntje en kreeg dat. Ze ging later nog een Alcohol vrij wijntje halen, toen zei die andere man achter de bar dat het niet alcohol vrij was, maar 5% alcohol bevatte. Dat vond zij echt héél erg!!! Haar telefoon telt de jaren en dagen dat zij geen alcohol meer drinkt (alcoholiste geweest)en dit voelde voor haar als falen....dat vonden wij allemaal zó zielig voor haar! Alsof ze weer bij 0 moest beginnen, ipv doorgaan met haar 6 jaar en 225 dagen alcohol vrij. Dat moet écht duidelijker worden vermeld!

Date of experience: 11/2025

Heel erg leuk we hebben genoten en voor de kinderen was er meer dan genoeg te doen.

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in Preston Palace!

Aysen
Date of experience: 12/2025

wij hebben deze keer als heel slecht ervaren niet om het eten maar om de rest vreselijk alles tegengevallen

Beste heer/mevrouw Van der H.,

Wat jammer om te horen dat uw verblijf deze keer niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Heeft u ter plaatse een melding gemaakt, zodat wij u direct van dienst konden zijn?

Als dit niet het geval is, ontvangen wij graag uw uitgebreide toelichting samen met uw boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl. Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

By Armin und Regina
Date of experience: 12/2025

Sehr schön, wie immer. Wir kommen wieder

Sehr geehrte Damen und Herren,

vielen Dank für Ihre großartige 97 %-Bewertung und es freut uns sehr zu hören, dass Sie Ihren Aufenthalt genossen haben.

Wir hoffen, Sie als geschätzten Gast wieder bei uns begrüßen zu dürfen!
Bis bald!

By Van Genderen
Date of experience: 12/2025

Prima verblijf gehad, eten was goed. Niet alles was open. Skihut beetje saaie muziek totaal geen skihut muziek. Karaoke bar was top goede muziek. Helaas precies om 00:00 alles dicht geen drankje of fris meer te krijgen. Maar al met al was het prima.

Beste familie Van G.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. Wat fijn dat u heeft genoten van het eten, de kamer en de gezellige sfeer in de karaoke bar.
We lichten graag toe dat ons resort een compleet all-inclusive aanbod biedt, waarvoor u ook heeft geboekt. Gedurende de dag en avond zijn er volop mogelijkheden om te genieten van eten en drinken in onze verschillende restaurants zoals buffetrestaurant Ribbleton, à la carte restaurants Midtown en Pizza van Enzo.

Het complete Entertainmentcenter, waaronder ook de Skihut, sluit om 01:00 uur, waarbij de laatste ronde om 00:45 uur is. Uw opmerking over de muziekkeuze in de Skihut nemen we mee in onze evaluatie.

By Елена
Date of experience: 12/2025

Я обожаю ваш отель ! С каждым разом обслуживание , еда и пребывание в отеле все лучше и лучше !

Dear Sir/Madam,

Thank you very much for your kind words and 97% rating!
We are delighted to hear that you enjoyed your stay.

We hope to welcome you back to Preston Palace as a valued guest in the future!

Kind regards,

Aysen
By Cees
Date of experience: 12/2025

Onze ervaring was deze keer wederom goed. Alleen het entertainment wat niet meer in black rock is, was in het centraal hall niet om aan te horen. Veel te luid. Akoestisch is deze hal niet geschikt. Mensen liepen weg. Kon niet met elkaar praten. Dus denk er overna , om toch ook bkack rock te benutten. Want daar was het wel beter qua geluid.

Beste heer/mevrouw C.,

Hartelijk dank voor uw terugkeer naar Preston Palace en uw mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat uw verblijf opnieuw goed is bevallen, en dat u zo tevreden bent over de vriendelijkheid van onze medewerkers, de hygiëne en de kwaliteit van het eten. Uw compliment voor de schoonmaakster geven we graag door!

Dank voor het delen van uw ervaring, uw feedback over het entertainment en de geluidsbeleving in de centrale hal nemen we mee in onze evaluatie met de betreffende afdelingen.

Graag tot een volgende keer in Preston Palace!

Date of experience: 12/2025

Genoten heerlijk een paar dagen.

Geachte heer en mevrouw,

Hartelijk dank voor uw geweldige 100% beoordeling en wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.

We hopen u graag weer te verwelkomen als zeer gewaardeerde gast!