Date of experience: 04/2026

Zeer goed mooi dagen ervaren genoeg te doen komen zeker nog terug

Geachte mevrouw CJ,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 97% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u mooie dagen heeft gehad en zo heeft genoten.

Wij kijken ernaar uit u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast. Heel graag tot ziens!

By Bart Salomé

Super goed en fijn.
Alleen weinig verschil in biersoorten.
Dat is jammer

Geachte heer S,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 87% beoordeling.
Fijn om te lezen dat uw verblijf zo goed bevallen is. Uw opmerking over de beperkte keuze in biersoorten nemen we mee, dank voor het delen.

By Arkes
Date of experience: 04/2026

Het was allemaal goed voor elkaar

Geachte heer/mevrouw A,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u een goed verblijf heeft gehad.

Super gezellige sfeer
Schone kamers , eetgelegenheden.
Alleen het drinken bv bij de mixies is van lage kwaliteit en veelal smaakloos of zonder prik

Geachte mevrouw T,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling.
Fijn om te vernemen dat u zo genoten heeft. En uw opmerking over de kwaliteit van de mixdranken nemen we zeker mee. Feedback zoals deze helpt ons om te blijven verbeteren.

Hopelijk mogen we u in de toekomst nogmaals begroeten als zeer gewaardeerde gast. Heel graag tot ziens!

By Troost

Zeer leuke ontvangst

Geachte heer/mevrouw T,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling en uw leuke positieve woorden. Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast. Heel graag tot ziens!

By Dave Sanders
Date of experience: 04/2026

goed was erg leuk geweest

Geachte heer S,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling.
Fijn om te lezen dat u een leuk en goed verblijf heeft gehad.

Date of experience: 04/2026

Reeds de derde keer verbleven voor 3 nachten. Steeds goede service. Prijs/kwaliteit prima in orde.

By Ton van Laarhoven te Helmond
Date of experience: 04/2026

We zijn al zeker 25 keer of meer, bij jullie te gast geweest, en zoals altijd zeer vriendelijk ontvangen, de kamers zijn helemaal top, het eten is ook altijd goed en is altijd goed geweest. Er is genoeg te doen, en als je je verveeld is het je eigen schuld. We komen dan ook uitgerust thuis en hebben bij jullie niet aan de alle daagse dingen gedacht, even rust. In een woord GEWELDIG. Dank jullie wel.

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling.

By Anne
Date of experience: 04/2026

Echt top verzorgd! Heerlijke bedden en ruime kamers. Alles netjes schoon en goed onderhouden. Enkel was het op de kamer super was (24+gr) wat we niet koeler kregen.

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling.

By Caroline de Wit
Date of experience: 04/2026

Ik ben op zich tevreden. Vindt voor kinderen de voorzieningen wel minimaal. Het speel terrein vind ik verouderd. Eten bij buffet vind ik goed, restaurants tegenvallen waar wij geweest zijn. 2 nachtjes is meer dan goed, meer is er niet om jezelf mee te vermaken.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Fijn om te lezen dat u over het algemeen tevreden bent en dat u de prijs-kwaliteitverhouding, hygiëne en het buffet als positief heeft ervaren.

Dank ook voor uw feedbackpunten. Het is jammer om te horen dat niet alles volledig aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wat betreft het zwembad: onze collega’s zien toe op de geldende huisregels, zodat het voor alle gasten prettig en hygiënisch blijft. Mocht u hier tijdens een volgend verblijf vragen over hebben, dan leggen onze collega’s dit uiteraard graag aan u uit.

Graag tot ziens in Preston Palace.

Beau