Date of experience: 06/2025

We zijn tevreden hebben het naar ons zin gehad

Hartelijk dank voor uw 87% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn te vernemen dat alles naar wenst is geweest en dat u tevreden bent over uw verblijf.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 06/2025

Het was erg gezellig en goed geregeld.
Veel beter dan een aantal jaar terug.
Echt ben ik op dag twee heel ziek geworden na het eten van biefstuk bij jullie lopende buffet.

Beste heer/mevrouw Van der L.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en fijn om te horen dat u een gezellige tijd heeft gehad en verbeteringen heeft opgemerkt ten opzichte van eerdere bezoeken. Wat vervelend dat u zich ziek voelde na het diner. Ons eten wordt met de grootste zorg en via diverse controles bereid. Voordat er conclusies kunnen worden getrokken, is het belangrijk dat er eerst een zorgvuldig onderzoek wordt gepleegd.

Graag vernemen wij via marketing@prestonpalace.nl welke combinatie van eten en consumpties u exact heeft genuttigd, zodat wij dit kunnen controleren. Wilt u daarbij ook alstublieft uw boekingsnummer vermelden en aangeven of u ter plaatse een melding heeft gemaakt?

Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

By W.J. Terlouw

Fijne tijd doorgebracht

Hartelijk dank voor uw 93% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn te vernemen dat u een fijne tijd heeft gehad in Preston Palace.

By Caro

Teleurstellend!!

We waren op een donderdag (12-06-2025) en daardoor was bijvoorbeeld de Karaoke dicht. Veel asosociale mensen. Personeel was bot en chagerijnig, op de receptionistes na, die waren heel vriendelijk en gastvrij.

De bar bij de bowling was het toppunt, de oudere dame achter die bar keek heel boos en was niet vriendelijk. Alsof ze echt geen zin had om daar te werken. Er kon geen vriendelijk woord vanaf. Ik was met drie Surinaamse collega’s en bij ons deed ze onvriendelijk en bij mensen na ons in de rij deed ze heel anders…..

Een lange dame met kort blond haar bij het buffetrestaurant heeft ons heel bot behandeld toen wij, goed bedoeld, de parasol wilden openen op het terras. Wij wisten niet dat hiervoor een hendel van binnen nodig was, haar gedrag was echt onaanvaardbaar. Ze heeft ons echt geschoffeerd! De mensen die bij ons stonden waren helemaal onder de indruk. Ze snauwde echt naar ons.

We zaten tussen 21.00 en 21.30 in de bar waar normaliter de Karaoke was, de eerste jongen was heel vriendelijk en had de lichten iet wat gedimd en had het gezellig gemaakt. De kroeg zat ook echt vol, alle stoelen en barkrukken waren bezet. Hij werd in deze tussentijd afgelost door een collega en die draaide de lampen weer mega fel aan alsof hij ging sluiten. Waarop dus echt iedereen opstond en wegging naar het kroegje aan de overkant. Waar een hele leuke Nederlandse zanger aan het zingen was.

De snackjes waren niet goed doorgebakken en het eten was ook van een dusdanige kwaliteit dat wij nog een keer gaan komen.

Vorig jaar vond ik de kwaliteit ook al niet denderend. Ik heb het dit jaar nog een kans gegeven, maar wij alle vier komen niet nog een keer. Je betaald evengoed behoorlijk wat geld en dan is het eten niet van een voldoende kwaliteit.

De hotelkamer zelf was wel netjes en verzorgd, tevens een heerlijk bed en heerlijke douche.

Dat er €20,- pp moest worden bijbetaald voor de escape room, vonden wij echt overdreven. Als het nou per groepje is, dan snappen we het, maar deze prijs was echt buitensporig.

Tips:

Meer variatie in activiteiten en entertainment, er was niets nieuws ten opzicht van vorige jaar. Alles open doen want mensen betalen ervoor en hebben verwachtingen, en de kwaliteit van het eten moet echt omhoog. Houding personeel moet ook veranderen, om gasten bot en chagerijnig te woord te staan is onacceptabel.

Beste mevrouw C.,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om zo uitgebreid uw ervaring met ons te delen. Wat jammer dat uw bezoek niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Uw opmerkingen nemen wij serieus en we willen dit graag zorgvuldig intern bespreken.

Om uw ervaring goed te kunnen onderzoeken, verzoeken wij u vriendelijk om uw boekingsnummer en een uitgebreide toelichting te sturen naar marketing@prestonpalace.nl. Wij gaan dan samen met de betrokken afdelingen uw feedback zorgvuldig bekijken.

Date of experience: 06/2025

Erg leuk en uitgebreid eten en drinken met mn zoon van 12 jr 1 nachtje geweest. Jammer dat de kermis overdags op donderdag niet open was. Zwembad en midgetgolf echt fantastisch bios ook, 2 leuke films gezien. Kamer wel matig, dou h erg vies, veel kalk en schimmel echt beneden de maat. Het is dat we er alleen maar sliepen.....

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en wat fijn om te lezen dat u samen met uw zoon heeft genoten van het uitgebreide eten en drinken en de faciliteiten zoals zwembad, midgetgolf en bioscoop!

Over de kermis: de Boardwalk Indoor Kermis is dagelijks geopend – tijdens schoolvakanties en feestdagen al vanaf 14 :00 uur, daarbuiten op donderdagen meestal vanaf 19 :00 uur. De exacte openingstijden vindt u op: https://www.prestonpalace.nl/faciliteiten/boardwalk.

Wat betreft de staat van de kamer en met name de douche: heeft u dit ter plaatse gemeld? Dan hadden wij meteen een controle en schoonmaak kunnen regelen. Indien dat niet het geval was, ontvangen we graag alsnog uw boekingsnummer en een uitgebreide toelichting via marketing@prestonpalace.nl. Dan pakken we dit zorgvuldig op met de verantwoordelijke afdeling.

By Esther

Super genoten!
Wat een luxe.

Hartelijk dank voor uw 80% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn te horen dat u genoten heeft van uw verblijf!

Date of experience: 06/2025

De algemene ervaring was top, maar op onze gang richting de kamer troffen we donderdag middag geplette borrelnootjes aan die op diverse plekken op het tapijt lagen. Dit was vrijdag middag nog steeds het geval, vooral met een noten allergie is dit niet echt gewenst.

By Ristic
Date of experience: 06/2025

Wir hatten einen wunderbaren Aufenthalt in diesem Hotel! Die Lage ist ruhig, aber dennoch zentral gelegen, mit vielen Ausflugsmöglichkeiten in der Nähe. Ideal für Familien, die sowohl entspannen als auch etwas unternehmen möchten.

Die Sauberkeit im gesamten Hotel war absolut top – alles war sehr gepflegt und ordentlich, von den Zimmern bis zu den öffentlichen Bereichen. Man fühlt sich sofort wohl.

Auch das Essen hat uns begeistert. Es gab eine große Auswahl und alles war frisch und lecker zubereitet. Besonders toll fanden wir die kindgerechten Speisen und das freundliche Personal im Restaurant.

Für Kinder ist das Hotel wirklich ideal! Es gibt ein tolles Spielzimmer, einen kleinen Spielplatz im Garten und sogar Kinderanimation. Mein Kind war begeistert und wollten gar nicht mehr nach Hause.

Wir kommen auf jeden Fall wieder und können das Hotel Familien mit Kindern uneingeschränkt empfehlen!

Date of experience: 06/2025

Goed, alleen de kamer onhandige indeling

Business
Date of experience: 06/2025

Zeer geslaagd en voor herhaling vatbaar

Hartelijk dank voor uw 90% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn te vernemen dat uw verblijf zeer geslaagd was!