Date of experience: 10/2025

Na vele jaren nog steeds heel plezierig en fijne vakantiedagen daar

Geachte heer / mevrouw V,

Wat een geweldig mooie review van 100%. Fijn om te vernemen dat u na vele jaren nog steeds met plezier bij ons vakantie viert. Uw loyaliteit betekent veel voor ons.
En wij kijken ernaar uit u ook in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor nog meer fijne vakantiedagen.

Met gastvrije groet,

Alles war super mega exzellent Essen Trinken top

Lieber Gast,

Vielen Dank für Ihre fantastische Rückmeldung von 83%! Es freut uns sehr, dass Ihnen alles so gut gefallen hat, vom Essen über die Getränke bis hin zum gesamten Aufenthalt. Wir freuen uns schon auf ein Wiedersehen im Preston Palace!

By Maria van de laar
80+ years
Date of experience: 10/2025

We hebben het fijn gehad. Voor herhaling vatbaar.

Geachte mevrouw L,

Hartelijk dank voor deeze geweldig mooie beoordeling van 97%!
Wat fijn om te vernemen dat u het zo prettig heeft gehad! Altijd leuk om te lezen dat uw verblijf voor herhaling vatbaar is.
En wij kijken ernaar uit u opnieuw te mogen verwelkomen bij Preston Palace. Graag tot ziens!

Super!!!!
Macht immer wieder Spaß

Lieber Gast,

Vielen Dank für Ihre fantastische Rückmeldung von 80%! Es freut uns sehr, dass Ihnen alles so gut gefallen hat zum gesamten Aufenthalt.
Wir freuen uns schon auf ein Wiedersehen im Preston Palace!

Emma
Reviewed: 1 week ago (08/10/2025)
Date of experience: 10/2025

Het kon niet beter je word fantastties geholpen

Geachte heer van H,

Wat een geweldige reactie, dank u wel voor deze mooie 100% beoordeling!
Fantastisch om te vernemen dat u zo goed geholpen bent en dat alles naar wens was. Daar doen we het voor!

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij Preston Palace.

Met gastvrije groet,
Emma
Reviewed: 1 week ago (08/10/2025)
Date of experience: 10/2025

Leuke ervaring, genoeg activiteiten te doen

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u een leuke ervaring had en heeft genoten van het activiteitenaanbod. Wanneer u graag nog voordeliger wilt genieten, raden wij u een gratis abonnement op onze nieuwsbrief zeker aan. Via deze link schrijft u zich makkelijk in: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/nieuwsbrief.

Heel graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 09/2025

Fantastisch geweldig gewoon

Geachte heer/mevrouw B,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 100%.
Wat fijn om te horen dat u van uw verblijf heeft genoten!

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in Preston Palace als een zeer gewaardeerde gast.

Sofie
Date of experience: 10/2025

Het was allemaal goed.En het eten was ook goed.

Beste mevrouw W,

Hartelijk dank voor uw 90% mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat alles naar wens was en dat u ook van het eten heeft genoten!

Graag verwelkomen wij u in de toekomst opnieuw bij Preston Palace.

Sofie
By H Dekkers
Date of experience: 10/2025

Mijn algemene ervaring is redelijk. Volgens mij werkte de afzuiging op de gang niet goed, want het rook dagelijks naar ontlasting of naar een of andere putlucht.

Beste heer/mevrouw Dekkers,

Hartelijk dank voor uw verblijf en voor het delen van uw uitgebreide ervaring. Wat fijn om te lezen dat u genoten heeft van het ontbijt, de hygiëne, de service en het ruime aanbod aan activiteiten – dat stellen we zeer op prijs.

Wat betreft de kamerindeling: bij Preston Palace worden ook vierpersoonskamers, die bestaan uit een tweepersoonsbed en een stapelbed, aan drie personen verhuurd. Wilt u liever niet gebruikmaken van een stapelbed, dan is het mogelijk om te kiezen voor één tweepersoonskamer voor twee personen en één tweepersoonskamer voor alleengebruik, waarbij een toeslag geldt.

Raadpleegt u ons gerust bij een volgende boeking – we denken graag met u mee over een kamerindeling die het beste aansluit bij uw wensen en onze mogelijkheden.

By Christel Bron
Reviewed: 1 week ago (06/10/2025)

We hebben genoten.
- personeel in de Bistro en Enzo is teveel met hunzelf bezig, letten niet op de fasten qua bediening.
- live muziek is niet meer zoals het voorheen was, stelletje amateurs hebben het druk met zichzelf en spelen niet op de wensen van de gasten.
- live muziek in Central hal niet geschikt, er is geen gelegenheid om te dansen daar, je komt tegen het buffet aan.
- omgang met klachten is ook een dingetje, afschuif systeem van de ene manager naar de andere

Beste mevrouw B.,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring in Preston Palace. Wat fijn om te horen dat u heeft genoten van uw verblijf. Uw opmerkingen over de service, het entertainment en de manier waarop uw signalen zijn opgepakt, nemen wij serieus en willen wij graag met onze collega’s bespreken.

Mogen wij u daarom vragen om alstublieft uw boekingsnummer en een uitgebreide toelichting te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.