Date of experience: 09/2026

Super personeel erg vriendelijk zeer tevreden .

Geachte Gast,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling van uw verblijf.

Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het doet ons goed om te zien dat uw verblijf volledig naar wens is geweest.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 09/2026

Leuk, veel te doen, goed eten, mooie restaurants en faciliteiten.

Geachte Gast,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling van uw verblijf.

Date of experience: 09/2026

Geweldig super weekend gehad lekker gegeten en genoten van alles

Geachte Gast,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling van uw verblijf.

Date of experience: 09/2026

Goed verblijf gehad. Kamers waren schoon en was erg gezellig

Geachte Gast,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling van uw verblijf.

Date of experience: 09/2026

perfect in orde goede service en heel lekker eten

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling en het delen van uw ervaring.

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de service en het eten. Uw positieve woorden zijn een mooi compliment en worden gewaardeerd door het hele team.

Ook dank voor uw feedback over de kamer. Wij nemen uw opmerkingen mee in onze interne evaluaties.

Graag tot ziens in Preston Palace.

By Joop van prooijen

Algemene erbaring was geweldig

Beste heer Van P.,

Wat fijn om te lezen dat uw algemene ervaring bij Preston Palace geweldig was! Daar worden we natuurlijk erg blij van.
Bij uw beoordeling van de kamer geeft u aan dat u het gevoel heeft gekregen dat uw opmerking niet serieus werd genomen. Dat is een ervaring waar wij graag meer duidelijkheid over krijgen.

Mogen wij u vragen om via marketing@prestonpalace.nl uw boekingsnummer en een uitgebreide toelichting met ons te delen? We horen daarbij graag wat u precies heeft gemeld, wanneer en waar u dit heeft gedaan en hoe hierop is gereageerd. Zo kunnen wij dit gericht met onze collega's bespreken en evalueren.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite en fijn dat u ondanks deze ervaring terugkijkt op een geweldig verblijf!

Prima. Helemaal goed.

Geachte heer / mevrouw B,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling van uw verblijf.

Fijn om te lezen dat alles naar wens was. Uw complimenten over de netheid, hygiëne en het aanbod aan eten en drinken worden zeer gewaardeerd.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

By Marijke
Alone
Date of experience: 09/2026

Bevredigend, naar mijn zin gehad. Maar fijner als ik niet alleen zou zijn geweest.

Beste mevrouw M.,

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van uw verblijf en enthousiast bent over uw kamer, onze service, het uitgebreide aanbod tijdens het ontbijt en diner en de mogelijkheden in onze app. Ook leuk dat u heerlijk heeft kunnen ontspannen in ons wellnessgedeelte.

Wat mooi dat u ervoor heeft gekozen om alleen op pad te gaan en uzelf deze ervaring te gunnen. Dat vinden wij zeker iets om te waarderen. Juist daarom is het extra fijn om te lezen dat u zich bij ons op uw gemak heeft gevoeld en volop heeft kunnen genieten.

By Jimmy
Date of experience: 09/2026

Altijd super gezellig ! Nooit iets te klagen . Kom je iets te kort dan ligt het zwaar aan je zelf . Mvg

Beste heer J,

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 100% en voor het delen van uw positieve ervaring.

Wat geweldig om te lezen dat u het bij ons altijd zo gezellig vindt en niets te kort komt tijdens uw verblijf. Uw enthousiaste woorden zijn een groot compliment voor ons hele team en worden zeer gewaardeerd.

Wij kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als gewaardeerde gast.

By Glenn
Date of experience: 08/2026

Zeer prettig ervaren

Geachte Glenn,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling van uw verblijf.

Wij zijn blij te vernemen dat u uw verblijf als zeer prettig heeft ervaren en dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding, kamer, hygiëne, service, ontbijt en diner.