Date of experience: 02/2025

Wel goed maar , wel iedere tafel waar aan gingen zitten was vies , en de grote zaal was niets te doen, bier in de aula bij het gebak lauw .
Het personeel jong weinig kennis
Een aantal jaren geleden was het echt wel beter.

Beste heer Van der L.,

Bedankt voor uw beoordeling en het delen van uw persoonlijke ervaring. Heeft u ter plaatse een melding gemaakt bij de dienstdoende manager, zodat we direct naar een oplossing hadden kunnen zoeken? Zo niet, dan ontvangen wij graag alsnog uw uitgebreide toelichting en boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl. Dan kunnen wij wederhoor plegen bij de betreffende afdeling en uw feedback intern bespreken.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Date of experience: 02/2025

Alles was goed voor mekaar alleen We hadden de stralen in het bad aangezet en toen kwamen er allemaal zwarte schimmel stukken uit en allemaal oranje spul wat op het water bleef drijven na 4 keer aan toen opnieuw vullen en schoonmaken daarna is er wel iemand geweest die het had gereinigd maar dit allemaal bij mekaar duurde ongeveer 2,5 uur en we hadden daardoor het eten moeten annuleren

Hartelijk dank voor uw mooie waardering van 87%! Wat vervelend dat u deze ervaring had met het bad. Fijn dat er iemand is geweest om het te reinigen. Zou u ons uw boekingsnummer en een uitgebreide toelichting kunnen sturen via marketing@prestonpalace.nl? Dan kunnen wij wederhoor plegen bij de betreffende afdeling.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Date of experience: 02/2025

De algemene ervaring heb ik niet als goed ervaren vooral bij de kermis met jongeren die daar de boel verstieren mogen voor 12,50 naar binnen lopen door het hele hotel beheersen de sfeer bij de kermis me kleinkinderen en me zoon met down syndroom konden niet eens alleen naar de kermis we betalende bijna 2000 euro schande zal dit ook tegen iedereen zeggen die daar heen gaat ze zijn 3 keer gewaarschuwd maar ze trokken zich nergens iets van aan een 12/13 jarig snotneus stond tegen over me schoonzoon met van ik sla je tanden uit je bek goed dat ik er niet bij was want ik had hem op zijn bek geslagen dan maar het risico dat wij er uit gezet hadden geworden laat me niet terroriseren in mijn eigen land zouden jullie ook niet moeten doen voor ons voorlopig geen preston palace vriendelijke groet Jacqueline Bak 0642369002

Date of experience: 02/2025

Goed. Vele faciliteiten voor jong tot oud.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u heeft genoten van de vele faciliteiten voor jong en oud. Hopelijk mogen we u in de toekomst weer verwelkomen voor een heerlijk verblijf.

Date of experience: 02/2025

Fantastisch, we hebben genoten.

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 93% en uw vriendelijke woorden.
Het zou ons een genoegen zijn om u in de toekomst wederom als gewaardeerde gast te mogen ontvangen.

Hopelijk tot snel!

Date of experience: 02/2025

Geweldig zoals iedere keer.

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 83% en uw vriendelijke woorden.

Hopelijk tot snel!

Date of experience: 02/2025

Goedemorgen we hebben ons prima vermaakt alleen onze slaapkamer was nog behoorlijk vies in de vensterbanken lag zoveel stof en haren dat we onze naam erin kon schrijven en de douche was verstopt zodat er zelfs water erover heen liep naar de wc

Beste heer/mevrouw K.,

Fijn om te horen dat u zich prima heeft vermaakt. Wat jammer dat uw kamer niet geheel aan uw verwachtingen voldeed. Heeft u dit ter plaatse gemeld, zodat we dit direct hadden kunnen oplossen? Zo niet, dan ontvangen wij graag alsnog uw uitgebreide toelichting en boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl. Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Date of experience: 02/2025

Was prima! Jammer dat de arcade hal er niet bij in zit. Je betaald al een godsvermogen. Al zaten er 10 muntjes in de prijs in.

Hartelijk dank voor uw 90% beoordeling en de waardevolle tips die u met ons heeft gedeeld.
Wij waarderen uw feedback enorm en zullen deze gebruiken om onze service verder te verbeteren.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 02/2025

Het eten was niet goed. Te lauw en te weinig variatie bij het warm eten.

Beste mevrouw E.,

Wat jammer dat u het eten niet naar wens vond. Heeft u ter plaatse een melding gemaakt, zodat wij een oplossing konden bieden? Zo niet, dan ontvangen wij graag alsnog uw uitgebreide toelichting (datum, tijd, locatie) via marketing@prestonpalace.nl. Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Date of experience: 02/2025

Ervaring was goed, alles zag er netjes uit.

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 77% en uw vriendelijke, positieve reactie.
Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als gewaardeerde gast.