Date of experience: 02/2025

Leuk voor kinderen. Lekker genoten. Echter verwarming dmv airco heeft ervoor gezorgd dat we een dag eerder zijn uitgecheckt .
Droge keel en veel stof hierdoor.

Beste heer/mevrouw K.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u heeft genoten en dat het verblijf leuk was voor de kinderen. Jammer dat de verwarming via de airco voor ongemak heeft gezorgd. We waarderen uw feedback en nemen dit mee. Hopelijk mogen we u in de toekomst alsnog verwelkomen voor een nog prettiger verblijf!

Date of experience: 02/2025

De kinderen hebben zich vermaakt. De sfeer is goed en de restaurants prima. Eigenlijk een 'boven verwachting' ervaring.
Jammer dat er bij de Welness niets te boeken viel, dat in het zwembad de medewerker vertelde dat er geen personeel was voor de Welness en dat het dicht was en een oudere dame aan de receptie van het zwembad in ons gezicht stond te liegen dat het vol was alle dagen. Alsof wij 'stommies' zijn zijn we door haar gewoon in de maling genomen wat niet had gehoeven. Eerlijkheid duurt het langst, zoals de medewerkster in het zwembad had de receptioniste ook eerlijk kunnen zijn. Dat vinden wij wel een minpuntje dat we werden behandeld als stommies.

Hartelijk dank voor uw mooie 93% waardering en uw positieve feedback over de sfeer, restaurants en het plezier van de kinderen. We waarderen ook uw opmerkingen en nemen deze mee binnen ons team. Hopelijk mogen we u in de toekomst weer verwelkomen voor een mooie ervaring!

Date of experience: 02/2025

Gezellig, veel activiteiten, snelle en vriendelijke service. De kwaliteit van het eten was naar mijn idee iets minder dan de vorige keer.

Beste mevrouw Y.,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% waardering! Fijn om te horen dat u de gezelligheid, activiteiten en service heeft gewaardeerd. We nemen uw feedback over de kwaliteit van het eten mee. Hopelijk mogen we u in de toekomst weer verwelkomen voor een opnieuw geslaagd verblijf!

Date of experience: 02/2025

Het was kut, alles zat dicht nou ja, bijna alles de bar dat de vorige keer open was. Ik vond het echt een slechte ervaring de kamer zag er niet uit dat stond in het toilet.

Beste meneer Van L.,

Wat jammer dat uw verblijf deze keer niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wij streven ernaar om al onze gasten een fijne ervaring te bieden. Heeft u uw ongenoegen ter plaatse kenbaar gemaakt? Zodat wij u ter plaatse onderstaande uitleg konden geven over de opening van onze bars en uw accommodatie?

Er zijn diverse types hotelkamers: Classic, Classic Comfort, Royal, Royal Comfort en de luxe Suites. Op onze site staan hiervan diverse beelden en een omschrijving. Daarnaast worden de barretjes in de barstraat geopend aan de hand van het aantal gasten. Meer informatie hierover vindt u: https://www.prestonpalace.nl/all-in-hotel en https://www.prestonpalace.nl/eten-en-drinken.

Heeft u nog vragen over dit of een volgende verblijf? Belt u ons gerust via 05456-542121 of mailt u via info@prestonpalace.nl en wij helpen u graag!

Geweldig,fijn verblijf gehad

Date of experience: 02/2025

Was een hele prettige vakantie

Date of experience: 02/2025

Wij, oma en opa, hebben geweldige dagen gehad samen met onze twee kleinkinderen.

Date of experience: 02/2025

Goed en netjes, als familie hotel mag het speel paradijs voor kleine kinderen wel iets uitgebreider .

Zwemparadijs vonden we te koud in kleedkamers maar ook in het zwembad.

Date of experience: 02/2025

Goed, personeel vriendelijk en fijne sfeer.

Reviewed: 1 year ago (19/02/2025)
Date of experience: 02/2025

Es war wie immer sehr schön und kommen sehr gerne wieder!

Sehr geehrte Herren/Frauen,

vielen Dank für Ihre schöne 87% Bewertung.
Es ist schön zu erfahren, dass Sie Ihren Aufenthalt genossen haben.

Wir hoffen, Sie auch in Zukunft als geschätzten Gast begrüßen zu dürfen!

Michelle