Date of experience: 02/2025

Goed. Druk, maar redelijk naar verwachting.
Het was wel heel warm, droge warmte (veel water gedronken).

Hartelijk dank voor uw 87% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Michelle
Date of experience: 02/2025

Het was een fijne ervaring.
Er is genoeg te doen. Wij hebben ons prima vermaakt.

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor uw 77% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Michelle
Date of experience: 02/2025

Fantastisch . Van ontvangst tot vertrek.

Hartelijk dank voor uw 100% beoordeling en uw leuke positieve reactie.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 02/2025

Het was weer geweldig en de vroege aankomst is heel relax

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 97 procent en uw vriendelijke woorden.
Het zou ons een genoegen zijn om u in de toekomst wederom als gewaardeerde gast te mogen ontvangen.

Hopelijk tot snel!

Date of experience: 02/2025

Heel leuk, het was genieten.

Beste mevrouw T.,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw feedback. Wat fijn om te horen dat u zo heeft genoten. Hopelijk mogen we u snel weer verwelkomen!

Date of experience: 02/2025

we hebben een aangenaam verblijf gehad, alleen het eten bij midtown was echt niet lekker, dit aangegeven bij de receptie, drna heerlijk gegeten bij enzo's

Hartelijk dank voor uw 83% beoordeling en de waardevolle tips die u met ons heeft gedeeld.
Wij waarderen uw feedback enorm en zullen deze gebruiken om onze service verder te verbeteren.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als zeer gewaardeerde gast. Heel graag tot ziens!

Date of experience: 02/2025

ik heb genoten. Was voor het eerste keer naar Preston Palace geweest. het was fanatastisch.

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 87% en uw vriendelijke, positieve reactie.
Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als gewaardeerde gast.

Date of experience: 02/2025

Goed, maar kan beter,. Mis een map met informatie op de kamer, wat en hoe kun je dingen bestellen voor op de kamer, achteraf gehoord dat je ook gewoon snacks en drinken kon laten bezorgen op kamer hier hadden wij niks van gehoord.

Beste mevrouw W.,

Hartelijk dank voor uw verblijf en het delen van uw ervaring. De informatie over onze faciliteiten en services, zoals het bestellen van snacks en drinken op de kamer, is te vinden in de Preston Palace app en op het programma op de tv in uw hotelkamer. Uiteraard staan wij ook 24/7 voor u klaar bij onze hotelreceptie – vraag gerust, wij helpen u graag!

Date of experience: 02/2025

Goed , voldeed aan de verwachtingen

Beste heer/mevrouw Van H.,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat uw verblijf aan uw verwachtingen voldeed.

Date of experience: 02/2025

Er is veel te doen, maar zou leuk zijn als er wat nieuws bijkwam

Hartelijk dank voor uw verblijf en uw feedback! We blijven continu vernieuwen om onze gasten een zo compleet mogelijke beleving te bieden. Recent hebben we verschillende faciliteiten vernieuwd en uitgebreid, zoals de nieuwe bowlingbanen en nieuwe hotelkamers. Uiteraard blijven we ook in de toekomst vernieuwen waarbij de gastwens centraal staat.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen om dit zelf te ervaren!