Date of experience: 02/2025

Was zeker leuk en gezellig, alleen jammer dat er weinig barren in de barstraat open waren, in het weekend en met meer mensen zal het wel open zijn, denk ik.

Hartelijk dank voor uw 100% beoordeling en de waardevolle tips die u met ons heeft gedeeld.
Wij waarderen uw feedback enorm en zullen deze gebruiken om onze service verder te verbeteren.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 02/2025

Weer een fijn weekend gehad erg genoten van de diners in de restaurants. Tot de volgende keer.

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 93% en uw vriendelijke, positieve reactie.
Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als gewaardeerde gast.

Date of experience: 02/2025

Goed maar anders dan jaren geleden.

Beste familie Van K.,

Hartelijk dank voor uw bezoek en voor het delen van uw goede ervaring. Fijn om te horen dat u een goed verblijf heeft gehad! Ook bedankt voor uw feedback.

Mocht u bij een volgend verblijf specifieke wensen hebben, zoals een voorkeur voor een bepaald kamertype, dan kunt u dit bij uw reservering aangeven. Daarnaast staan onze medewerkers ter plaatse altijd voor u klaar. Meld het gerust, wij helpen u graag!

Hopelijk mogen we u in de toekomst weer verwelkomen.

Date of experience: 01/2025

top. heerlijk 2 nachtjes weg en nergens voor hoeven te zorgen heerlijk. alles is geregeld ze hoeft alleen maar op te dagen.

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 80% en uw vriendelijke woorden.
Het zou ons een genoegen zijn om u in de toekomst wederom als gewaardeerde gast te mogen ontvangen.

Hopelijk tot snel!

Date of experience: 02/2025

Jammer dat er geen groente was.

Beste heer V.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat jammer dat u de groente heeft gemist. Ons all-inclusive aanbod is zeer uitgebreid en bevat dagelijks een ruime keuze aan verse groenten. Heeft u ter plaatse gevraagd naar de mogelijkheden? Onze medewerkers helpen graag en wijzen u met plezier de weg naar ons uitgebreide assortiment.

Hopelijk mogen we u in de toekomst weer verwelkomen voor een fijne ervaring.

Date of experience: 02/2025

We waren er nu voor de derde keer en vonden het niet leuk dat we helemaal achter in de gang waren geplaatst we hadden geboekt als senioren dan zet je die toch niet op kamer 20 oké volgende dag wel verhuis naar kamer 1 maar wel een halve dag waar in we niets konden doen ook vonden we de muziek op zondag slechten op maandag nog slechter die kon je helemaal niet verstaan t is dat je de muziek herkende maar dat was het dan ook verder was het weer fijn hoor .

Was helemaal geweldig !!
Alles perfect !!
Heerlijk gegeten .. alle aktiviteiten gedaan en s,avonds gezellig bij de muziek !!
Prettig personeel en fijne kamers !

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 100% en uw vriendelijke, positieve reactie.

Alone
80+ years
Date of experience: 02/2025

Gezellige dagen gehad met heerlijk eten en drinken en fantastisch zwembad. En natuurlijk de gezelligheid van de kroegjes. Een minpuntje is de afstand van kamer naar restaurant e.d. Ik had de laatste kamer,01329, en als 81 jarige is deze afstand erg ver. Ik liep toch 5 keer per dag naar mijn kamer. Ik stel voor om bij internetboeking de mogelijkheid te geven om voorkeur aan te geven. Desnoods met geringe bijbetaling.

Hartelijk dank voor uw 93% beoordeling en de waardevolle tips die u met ons heeft gedeeld.

Waren er voor de 10e keer,
Spreekt voor zichzelf

Hartelijk dank voor uw 77% beoordeling en uw leuke positieve reactie.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 02/2025

Veel leuke dingen te doen! Voor jong en oud.. bijvoorbeeld de all in bij het zwembad vond ik zelf heel erg karig. We konden alleen drinken pakken.

Verder zijn ik en mijn vriend best ziek geweest van het eten van het all you can eat restaurant.

Beste mevrouw D.,

Fijn om te horen dat u heeft genoten van de vele activiteiten voor jong en oud. Het is jammer dat u en uw vriend zich niet goed hebben gevoeld. Echter zonder degelijk onderzoek kan u dergelijke kwalijke uitspraken omtrent het voedsel niet uiten.

Ons voedsel wordt met de grootste zorg bereid en voldoet aan strenge hygiëne- en voedselveiligheidsnormen. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om deze opmerking aan te passen en eerst een interne melding te maken met specifieke details, zoals een boekingsnummer en een overzicht van wat u heeft gegeten en gedronken, via marketing@prestonpalace.nl.

Wat betreft ons all-inclusive aanbod in het zwemparadijs: hier kunnen gasten onbeperkt genieten van diverse drankjes, ijs en fruit. Voor een uitgebreider assortiment aan eten verwijzen we graag naar onze andere horecagelegenheden binnen het resort.

Hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw verwelkomen voor een fijne ervaring.