Date of experience: 02/2025

Mooi weekend gehad, maar kan nog wel beter

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u een mooi weekend heeft gehad! We streven er altijd naar om onze ervaring te verbeteren, en nemen uw tips mee in onze werkbespreking.

Hopelijk mogen we u in de toekomst weer verwelkomen!

Date of experience: 02/2025

Wat ons allemaal onafhankelijk van elkaar opviel was dat bijna alle medewerkers (ongeacht de kleur overhemd) die je in het hotel tegen kwam allemaal zeer onvriendelijk overkwamen bijna niemand zei gedag of kon er een lachje af. De badkamer zat behoorlijk onder de schimmel en de rest van de kamer en eigenlijk veel in het hotel is sterk verouderd en toe aan een opknap beurt. De kamer die wij hadden was ook op een zeer irritante locatie precies onder de ingang/ terras waar iedereen staat de roken en luidruchtig is . De rookwalmen kwamen zo onze kamer in wij vinden het fijn de raam open te hebben om wat frisse lucht in de kamer te hebben maar dat ging dus mooi niet door. Eten is wel prima . Om het eerlijk te zeggen vonden wij het zonde van ons geld wij hadden moeder en onze kinderen en kleinkinderen uitgenodigd. Wifi in de kamer was ook zeer zeer slecht. Best wel spijt van volgende keer gaan we weer naar de Bonte Wever .

Beste meneer R.,

Wat jammer om te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen voldeed. Heeft u ter plaatse een melding gemaakt, zodat wij direct met u in gesprek konden gaan en naar een passende oplossing konden zoeken? Wij vinden het belangrijk dat al onze gasten zich welkom en op hun gemak voelen, en het spijt ons te vernemen dat u dit anders heeft ervaren. Wij zullen alsnog uw opmerkingen over de hygiëne, de locatie van uw kamer en de wifi mee in onze interne besprekingen.

Wij streven er altijd naar om onze gasten een fijne ervaring te bieden en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Date of experience: 02/2025

Zeer goed en heel net en vriendelijk personeel

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Date of experience: 02/2025

We hebben een prettig verblijf gehad in Preston Palace. Het aanbod aan activiteiten was groot en leuk. Je kan jezelf er goed vermaken. Het aanbod van eten viel ons wel wat tegen. We hadden verwacht op meer plekken gedurende dag eten te kunnen halen. Er was ons geadviseerd om a la carte te boeken ipv buffet. Dit hebben we ook gedaan bij restaurant San Remo. Voorgerecht in buffetvorm viel erg tegen, maar de hoofd en na-gerechten waren prima.

Beste mevrouw Van M.,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw feedback. Fijn om te horen dat u een prettig verblijf heeft gehad en genoten heeft van het ruime aanbod aan activiteiten. Jammer dat het aanbod van eten niet geheel aan uw verwachtingen voldeed. Wij nemen uw opmerkingen hierover mee in onze interne besprekingen.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een fijne ervaring!

Date of experience: 02/2025

Wij hebben fantastische dagen gehad met het gezin en mooie herinneringen gemaakt!
Zeker de escaperoom was geweldig!

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling.

Fijne dagen gehad, bedankt

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling.

Date of experience: 02/2025

De algemene ervaring is prima maar wel met een kanttekening.
Wij vinden het jammer dat er geen rustige ruimte meer is om bordspelletjes te doen.
De muziek in de koffiekamer, die om 21.30 uur begint is erg luid.
De andere kant van PP, bij de midgetgolfbaan is daar ook niet echt geschikt voor, om in de avonduren te zitten.

Beste heer Hetem,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat uw algemene ervaring positief was.

Wij begrijpen dat een rustige ruimte om een bordspel te spelen voor u belangrijk is. Als suggestie kunt u overwegen om plaats te nemen in de gang bij de bowlingbanen, het terras op Central, de lobby, na 21:30 uur bij Midtown of het zitje bij Riviera. Hopelijk biedt dit een passende oplossing voor een ontspannen moment.

We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Date of experience: 02/2025

Heel leuke tijd gehad met ons gezin. Veel te doen, jammer dat in de week wel niet zoveel open is van restaurants/café’s. Kamers waren netjes. Enige grote minpunt is dat er heel veel lawaai is in de nacht. Pas rond 2u is het stil op de gang.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat u een leuke tijd heeft gehad met uw gezin en dat u de faciliteiten en kamers als positief heeft ervaren.

We begrijpen dat rust in de nacht belangrijk is en het spijt ons te horen dat u overlast heeft ervaren. Mocht dit tijdens een toekomstig verblijf opnieuw voorkomen, dan raden wij aan om dit direct bij de hotelreceptie te melden, zodat wij ter plaatse een passende oplossing kunnen bieden. Dit kan vanaf toestel 9 op uw hotelkamer.

We hopen u en uw gezin weer te mogen verwelkomen!

Date of experience: 02/2025

Schönes Hotel, toller Aufenthalt für regnerisches Wetter. Viel Spaß.

Sehr geehrte Herren/Frauen,

Vielen Dank für Ihre schöne 80% Bewertung.
Es ist schön zu erfahren, dass Sie Ihren Aufenthalt genossen haben.

Wir hoffen, Sie auch in Zukunft als geschätzten Gast begrüßen zu dürfen!

Date of experience: 02/2025

Afruimers doen werk slecht tafels vaak vol en worden zelden met een doekje afgenomen. Gasten stonden om 0300uur nogbuiten te gillen voor hoofdingang niet fijn voor de nachtrust

Hartelijk dank voor uw feedback. Wat jammer om te horen dat uw ervaring niet volledig aan uw verwachtingen voldeed. Heeft u ter plaatse een melding gemaakt, zodat onze medewerkers direct naar een passende oplossing konden kijken? Wij zullen uw opmerkingen over het afruimen van de tafels en de geluidsoverlast bij de hoofdingang intern bespreken met de betreffende afdelingen.

Dank u wel voor het delen en graag tot ziens in Preston Palace!