Date of experience: 01/2025

Zijn er al meerdere keren geweest en komen zeker terug.

Beste familie T.,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw vertrouwen in ons! Wat leuk om te horen dat u al meerdere keren bij ons bent geweest en dat u zeker terug wilt komen. We kijken ernaar uit om u weer te mogen verwelkomen voor een heerlijk verblijf.

Date of experience: 01/2025

Dit is de 4e keer in 2 jaar dat ik bij jullie heb overnacht. Overal een 8/10 score.

Zie de teksten bij de verschillende hoofdstukken voor mijn ervaringen.

Beste meneer R.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en de mooie complimenten! Wat fijn dat u al voor de vierde keer bij ons bent geweest en dat u zo tevreden bent over ons all-inclusive concept.

Heeft u ter plaatse melding gemaakt van de vieze radiator? Wij hadden dit graag direct voor u opgelost. Wanneer u geen melding heeft gemaakt, vragen wij u vriendelijk uw toelichting met kamer- en boekingsnummer te sturen naar marketing@prestonpalace.nl. Wat betreft de bowlingbanen: deze zijn inmiddels geopend! Komt u ze snel proberen tijdens een volgend verblijf?

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

Date of experience: 01/2025

Unser Aufenthalt im Preston Palace war rundum gelungen. Das Zimmer war sauber, ordentlich und lud zum Wohlfühlen ein. Besonders hervorzuheben ist die angenehme Ruhe während der Nächte sowie der hohe Komfort des Bettes – wir haben hervorragend geschlafen.

Das morgendliche Buffet war äußerst vielfältig und bot eine große Auswahl an köstlichen Speisen, die keinen Wunsch offenließen. Auch die Restaurants überzeugten mit Qualität und Geschmack.

Die zahlreichen Aktivitäten, die das Hotel anbietet, haben uns großen Spaß bereitet. Lediglich kleine Details, wie die Queues beim Billard oder die Schläger beim Minigolf, könnten erneuert werden, um das Erlebnis noch weiter zu optimieren.

Insgesamt ein wunderbarer Aufenthalt mit ausgezeichnetem Service – wir kommen gerne wieder!

Date of experience: 01/2025

Het was fijn kinderen hebben zich goed vermaakt, groot en klein.

Weeral prachtige vakantie gehad

Date of experience: 01/2025

Super gezellig en een goed verblijf gehad

Leuke en gezellige ervaring

Hartelijk dank voor uw leuke beoordeling! Wat fijn om te horen dat u een gezellige ervaring heeft gehad. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor een net zo fijn verblijf.

Reviewed: 1 year ago (25/01/2025)
Date of experience: 01/2025

Kamers vielen tegen niet de goedkoopste. We hadden 4 kamers 2 daarvan waren klein bij 2 kon de badkamerdeur niet eens helemaal open ivm bed

Hartelijk dank voor uw review en het delen van uw ervaring. Wat jammer om te horen dat de kamers niet geheel aan uw verwachtingen voldeden. Wij willen u laten weten dat ons resort diverse hotelkamers biedt, van budget tot royaal, om aan verschillende wensen en behoeften te voldoen.

Als tip willen we meegeven dat wij bij een volgend verblijf graag met u meedenken over uw wensen. Zo kunnen we samen een passende accommodatie selecteren die beter aansluit bij uw verwachtingen.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Reviewed: 1 year ago (25/01/2025)
Date of experience: 01/2025

Activiteiten waren fantastisch, hotel ervaring was een ruime onvoldoende

Beste mevrouw L.

Hartelijk dank voor uw review en het delen van uw ervaring. Wat fijn dat u tevreden was over de activiteiten.

Wat betreft uw opmerking over de hotelovernachting: wij ontvangen graag uw uitgebreide toelichting met uw boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl, zodat wij dit intern kunnen onderzoeken. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Reviewed: 1 year ago (24/01/2025)
Date of experience: 01/2025

Gezellige familie hotel met veel variatie eten en drinken.
We houden niet van de harde muziek in de avond. Graag meer rustige ruimte met helder licht om te lezen of spelletjes te spelen.

Geachte heer/mevrouw T,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling en uw tip omtrent een rustige ruimte.
Fijn om te vernemen dat uw verblijf een positieve ervaring was.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Estel