Date of experience: 01/2025

Top, we hebben genoten alleen jammer dat in de avond alles pas om 21.30 begon (live muziek en karaoke)

Hartelijk dank voor uw 93% beoordeling en de waardevolle tips die u met ons heeft gedeeld.
Wij waarderen uw feedback enorm en zullen deze gebruiken om onze service verder te verbeteren.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als zeer gewaardeerde gast.

Vriendelijk en behulpzaam personeel
Mooie nette kamers
Eten en drinken is heel goed voldoende keus
Veel te doen voor iedereen voor al het zwem paradijs

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 100% en uw vriendelijke woorden. Het zou ons een genoegen zijn om u in de toekomst wederom als gewaardeerde gast te mogen ontvangen.

Date of experience: 01/2025

Personeel zeer vriendelijk en het eten was super.
De kamer wat minder
De bedden bij in en uitstappen kraakten
Douche best veel schimmel en kalkaanslag.
De airco daar kwam redelijk veel geluid uit en duurde het best lang om de kamer warm te krijgen op een gegeven moment veel herrie en kwam er rare lucht uit dus maar Uitgezet.
Ook waren er elke dag werklui bezig vanaf 7 uur 's ochtends verderop in de gang... ivm spierreuma moet ik wat vaker rusten in bed dus was een verbouwing aan meerdere kamers niet echt handig. ( we begrijpen dat er gewerkt moet worden...maar niet handig om dan kamers daar te verhuren?.)
Dus we zullen erover nadenken om nog een keer te komen.

Beste mevrouw L. en meneer P.,

Hartelijk dank voor het delen van uw 80% tevreden ervaring. Wat fijn om te horen dat u tevreden was over onze vriendelijke collega's en het eten. Tegelijkertijd vinden wij het jammer dat de kamer niet geheel aan uw verwachtingen voldeed.

Heeft u ter plaatse melding gemaakt van de problemen met de airco en de badkamer? Wij hadden dit graag direct voor u willen oplossen. We begrijpen dat de verbouwing in de gang hinderlijk kan zijn geweest, zeker gezien uw situatie. Uw feedback hierover nemen wij mee in onze evaluatie.

Wij hopen dat u ons nog een kans geeft en dat we u in de toekomst weer mogen verwelkomen voor een fijner verblijf.

Date of experience: 01/2025

We hebben een leuke vakantie gehad . Lekker ontspannen en niks moeten doen.

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 87% en uw vriendelijke woorden.

Wij hebben Preston Palace goed ervaren was heel leuk

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 90% en uw vriendelijke woorden.

Date of experience: 01/2025

We hebben een heel prettig en gezellig verblijf gehad.

Hartelijk dank voor uw 83% beoordeling en de waardevolle tips die u met ons heeft gedeeld.

Date of experience: 01/2025

Goede ervaring. Zeker door de week. Goed hotel, veel te doen. Lekker eten.
Vond alleen vaak het type verblijvers niet matchen met de kwaliteit van het hotel.

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 90% en uw vriendelijke, positieve reactie.
Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als gewaardeerde gast.

Date of experience: 01/2025

De reservering is niet helemaal goed gegaan, er was geen mindervalide kamer meer beschikbaar dus u stelde voor om een 4 persoons kamer te nemen. Dit was echter geen goed advies omdat daar geen rolstoel naar binnen kan en zelfs niet de badkamer in kan komen, we hebben toen de kamer met onze vrienden geruild zodat we toch met de rolstoel naar binnen konden, jammer dat dit zo moest gaan.
De volgende keer als wij komen zullen wij echt een mindervalide kamer boeken als deze beschikbaar is.
De kamers zijn niet meer comfortabel want er staat maar 1 stoel en er is zelfs geen shampoo e.d. meer aanwezig.

Hartelijk dank voor uw 90% beoordeling en de waardevolle tips die u met ons heeft gedeeld.

Date of experience: 01/2025

Ik was hier voor de 50!!! keer, vanaf 2004 was de 1e keer. Het is nog steeds TOP!! Op naar de 51e keer

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 97% en uw vriendelijke, positieve reactie.

Date of experience: 01/2025

Fantastisch, mooi verbouwd na de laatste keer dat wij er waren