Date of experience: 01/2025

We hebben een heel prettig en gezellig verblijf gehad.

Hartelijk dank voor uw 83% beoordeling en de waardevolle tips die u met ons heeft gedeeld.
Wij waarderen uw feedback enorm en zullen deze gebruiken om onze service verder te verbeteren.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 01/2025

Goede ervaring. Zeker door de week. Goed hotel, veel te doen. Lekker eten.
Vond alleen vaak het type verblijvers niet matchen met de kwaliteit van het hotel.

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 90% en uw vriendelijke, positieve reactie.
Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als gewaardeerde gast.

Date of experience: 01/2025

De reservering is niet helemaal goed gegaan, er was geen mindervalide kamer meer beschikbaar dus u stelde voor om een 4 persoons kamer te nemen. Dit was echter geen goed advies omdat daar geen rolstoel naar binnen kan en zelfs niet de badkamer in kan komen, we hebben toen de kamer met onze vrienden geruild zodat we toch met de rolstoel naar binnen konden, jammer dat dit zo moest gaan.
De volgende keer als wij komen zullen wij echt een mindervalide kamer boeken als deze beschikbaar is.
De kamers zijn niet meer comfortabel want er staat maar 1 stoel en er is zelfs geen shampoo e.d. meer aanwezig.

Hartelijk dank voor uw 90% beoordeling en de waardevolle tips die u met ons heeft gedeeld.

Date of experience: 01/2025

Ik was hier voor de 50!!! keer, vanaf 2004 was de 1e keer. Het is nog steeds TOP!! Op naar de 51e keer

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 97% en uw vriendelijke, positieve reactie.

Date of experience: 01/2025

Fantastisch, mooi verbouwd na de laatste keer dat wij er waren

Date of experience: 01/2025

Ein älteres aber gepflegtes Haus.

Sehr geehrte Herren/Frauen,

wir möchten uns ganz herzlich für Ihre wunderbare Bewertung von 87% und Ihre freundlichen Worte bedanken.
Es wäre uns eine Freude, Sie in Zukunft wieder als geschätzten Gast begrüßen zu dürfen.

Wir hoffen, Sie bald wiederzusehen!

Date of experience: 01/2025

Sehr gut, wir waren zufrieden und würden wiederkommen. Besonders gefallen hat uns das Schwimmbad. Was nicht so gut war leider war das Animationsprogramm, davon waren wir sehr enttäuscht. Die spielotheek wird bereits ab 19:00 Uhr geschlossen, was völlig unverständlich ist. Für kleinere Kinder ab dann sehr langweilig. Von den angepriesenen Aktionen haben wir keine gesehen, wir hätten gerne kinderschminken gemacht oder gebastelt. In der spielothek stand lediglich ein Eimer mit Perlen aber ohne Anleitung vom Team o.ä. Das Animationsteam saß den ganzen Nachmittag in einer Ecke. Das war wirklich sehr schade.
Aus diesen Gründen würden wir nochmal für einen Tagesausflug ins Schwimmbad kommen. Eine Übernachtung würden wir mit etwas älteren Kindern empfehlen, die ab 19:00 Uhr die Kirmes nutzen können. Für kleine war eher wenig dabei.

Sehr geehrte Herren/Frauen,

vielen Dank für Ihre 87%i Bewertung und die wertvollen Tipps, die Sie uns gegeben haben.
Wir schätzen Ihr Feedback sehr und werden es nutzen, um unseren Service weiter zu verbessern.

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder als geschätzten Gast begrüßen zu dürfen.

Wir freuen uns sehr, Sie wiederzusehen!

Date of experience: 01/2025

Leuk en gezellig. Genoeg te doen voor jong en oud.

Eten was wat karig en we konden pas om 15:30 in de kamer

Sinds 2009 bezoek ik ( met familie, vrienden) PP
Op deze manier maak ik reclame voor PP.
Dus: alles is top.
Personeel lief en behulpzaam

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 93% en uw vriendelijke, positieve reactie.