Reviewed: 1 year ago (23/01/2025)
Date of experience: 01/2025

Leuk concept voor iedereen is er wel wat te doen. Was samen met mijn dochter van 14. De kamer is niet groot maar prima je slaapt er alleen maar.We zijn op een doordeweekse dag geweest. Zou er niet in het weekend willen zitten dan is het te druk denk ik. Nu waren er veel ouderen of gezinnen met kleine kinderen. Geen last van dronken mensen gehad gelukkig

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u samen met uw dochter heeft genoten van ons concept en de rust tijdens uw verblijf op een doordeweekse dag. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een even fijne ervaring.

Reviewed: 1 year ago (23/01/2025)
Date of experience: 01/2025

Alles is prima geregeld. Het inchecken gaat ook veel sneller door het nieuwe systeem.

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 80% en uw vriendelijke, positieve reactie.
Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als gewaardeerde gast.

Kim
Alone
Reviewed: 1 year ago (22/01/2025)
Date of experience: 01/2025

Gastvrij en tip top in orde

Geachte heer/mevrouw N,

Fijn om te vernemen dat alles tip en top in orde was!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Sofie
Business
Reviewed: 1 year ago (22/01/2025)
Date of experience: 01/2025

Positieve ervaring. Hoewel een (klein) buro op de comfort kamers een wens zijn

Geachte heer/mevrouw H,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling en uw tip omtrent het buro.
Fijn om te vernemen dat uw verblijf een positieve ervaring was.

Sofie

Slecht had beter gekund 6 jaar geleden was het beter

Beste heer/mevrouw Van W.,

Wat jammer dat uw verblijf niet geheel aan uw verwachtingen heeft voldaan. Heeft u ter plaatse een melding gemaakt van uw bevindingen, zodat wij u meteen een oplossing konden bieden? Als dat niet het geval is, ontvangen wij graag alsnog uw uitgebreide toelichting, samen met uw boekingsnummer, via marketing@prestonpalace.nl. Wij nemen uw opmerkingen graag mee om onze service te verbeteren.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Date of experience: 01/2025

Was weer heerlijk genieten.
Jammer dat sommigen restaurants alleen het weekend open zijn.
Al was het maar 1 doordeweekse dag was het al fijn geweest.

Alone
Date of experience: 01/2025

Goed . We komen graag terug . N idee misschien als je regelmatig komt . Dan dacht ik aan n kleine korting?

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo heeft genoten en graag weer bij ons terugkomt. Wij waarderen uw suggestie voor een korting. Wist u dat Preston Palace een loyaliteitsprogramma heeft, genaamd ‘Preston Palace Privileges’? Hiermee kunt u sparen voor leuke voordelen. Neem gerust een kijkje op onze website voor meer informatie: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/loyaliteitsprogramma.

We kijken ernaar uit om u weer te mogen verwelkomen.

Date of experience: 01/2025

Wij hebben het heerlijk gehad
En komen gauw weer .

80+ years
Date of experience: 01/2025

Is er altijd gezellige en er is vanalles te doen

Geachte heer/mevrouw V,

Date of experience: 01/2025

Goed, hotel en kamer waren netjes. Het buffet viel wel tegen, veel verschillend aanbod, maar de kwaliteit was matig. Ik vond het ook erg teleurstellend en niet integer dat alle a la carte restaurant zogenaamd te vol zaten voor een reservering, maar ter plaatse er slechts enkele tafels bezet waren. De capaciteit was er gewoon, het was gewoon onwil. Terwijl dat toch juist onderdeel is van de aangeboden ervaring en waar je voor betaald.

Beste heer F.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaringen. Fijn om te horen dat u tevreden was over het hotel en de kamer.

Met betrekking tot de à-la-carterestaurants willen we graag uitleggen dat er met diverse shifts wordt gewerkt om ervoor te zorgen dat alle gasten optimaal kunnen genieten van onze faciliteiten. Wij zijn benieuwd of u ter plaatse melding heeft gemaakt van uw bevindingen, zodat wij direct persoonlijk te woord hadden mogen staan,

Mocht dit niet het geval zijn, dan ontvangen we graag alsnog uw toelichting, samen met uw boekingsnummer, via marketing@prestonpalace.nl.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.