Alone
Date of experience: 01/2025

Goed . We komen graag terug . N idee misschien als je regelmatig komt . Dan dacht ik aan n kleine korting?

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo heeft genoten en graag weer bij ons terugkomt. Wij waarderen uw suggestie voor een korting. Wist u dat Preston Palace een loyaliteitsprogramma heeft, genaamd ‘Preston Palace Privileges’? Hiermee kunt u sparen voor leuke voordelen. Neem gerust een kijkje op onze website voor meer informatie: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/loyaliteitsprogramma.

We kijken ernaar uit om u weer te mogen verwelkomen.

Date of experience: 01/2025

Wij hebben het heerlijk gehad
En komen gauw weer .

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Mirthe
80+ years
Date of experience: 01/2025

Is er altijd gezellige en er is vanalles te doen

Geachte heer/mevrouw V,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Mirthe
Date of experience: 01/2025

Goed, hotel en kamer waren netjes. Het buffet viel wel tegen, veel verschillend aanbod, maar de kwaliteit was matig. Ik vond het ook erg teleurstellend en niet integer dat alle a la carte restaurant zogenaamd te vol zaten voor een reservering, maar ter plaatse er slechts enkele tafels bezet waren. De capaciteit was er gewoon, het was gewoon onwil. Terwijl dat toch juist onderdeel is van de aangeboden ervaring en waar je voor betaald.

Beste heer F.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaringen. Fijn om te horen dat u tevreden was over het hotel en de kamer.

Met betrekking tot de à-la-carterestaurants willen we graag uitleggen dat er met diverse shifts wordt gewerkt om ervoor te zorgen dat alle gasten optimaal kunnen genieten van onze faciliteiten. Wij zijn benieuwd of u ter plaatse melding heeft gemaakt van uw bevindingen, zodat wij direct persoonlijk te woord hadden mogen staan,

Date of experience: 01/2025

Hotel slecht ik kon de badkamer heel slecht in de deur van de wc kwam tegen het bed aan heb meerdere keren mijn benen gestoten had hierdoor ook letsel aan mijn benen

Beste heer/mevrouw,

Wat jammer om te horen dat u hinder heeft ondervonden door de indeling van de kamer. Heeft u ter plaatse melding gemaakt, zodat we eventueel een andere oplossing hadden kunnen bieden? Mocht dit niet het geval zijn, dan ontvangen we graag alsnog uw toelichting, samen met uw boekingsnummer, via marketing@prestonpalace.nl.

Date of experience: 01/2025

het is een gezellig hotel veel te doen heerlijk zwembad maar de airco in de slaapkamer om te verwarmen is waardeloos lig daar voor als je op bed ligt dan is het weer te warm ,dan weer te kou, dan lig je weer de rillen van de kou dat is niet prettig. de service is uitstekend door het personeel.

Beste heer K.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat u genoten heeft van de gezelligheid, het zwembad en de uitstekende service van onze medewerkers.

We vinden het echter jammer dat u minder tevreden was over de temperatuurregeling in de kamer. Onze hotelkamers worden tegenwoordig verwarmd en gekoeld met airconditioning om het comfort van onze gasten te vergroten. Heeft u ter plaatse melding gemaakt, zodat we dit direct hadden kunnen bekijken en u de diverse functies van de airconditioning laten zien?

Date of experience: 01/2025

Sehr toller Aufenthalt wir kommen wieder!

Date of experience: 01/2025

Wow, Familienfreundlich, hilfsbereit, jederzeit wieder!

Date of experience: 01/2025

Zeer prettig, het was niet te druk. Ook blij dat we de vernieuwde kamer hadden met nieuwe bed! De nieuwe bedden slapen heerlijk!

Super leuk en gezellig!
Personeel was allemaal super vriendelijk en service ook goed. Eten uitstekend. Echt een geslaagd nachtje weg ❤️ het zelf inchecken bij binnenkomst vonden we ook fijn, alles sprak voorzichzelf!