Reviewed: 2 months ago (17/07/2026)
Date of experience: 07/2026

We hebben het erg gezellig gehad en genoten van alle mogelijkheden.
Kledingvoorschriften werden niet nageleefd.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.

Wat fijn om te lezen dat uw verblijf goed is bevallen. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een gezellig en zorgeloos verblijf.

Lisa
Reviewed: 2 months ago (17/07/2026)
Date of experience: 07/2026

Super goed! Bovenverwachting leuk.

Beste familie D.,

By P.Hofstee
Date of experience: 07/2026

het park is goed net zoals het eten zoals altijd . We komen regelmatig naar het park en weer is onze kamer helemaal achterin de hotelstraat wij zijn niet meer de jongste en omdat wij beneden ook nog wat lopen is dat ver lopen in de gang ons eigenlijk te ver wij denken daarom dat dit de laatste keer is geweest dat we komen .Waarom de oudjes zoals wij altijd achter in de kamers krijgen is ons een raadsel maar het zal wel niet anders kunnen jammer we komen graag naar jullie.

Beste heer/mevrouw H.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en voor het delen van uw persoonlijke ervaring. Wat fijn om te lezen dat u opnieuw heeft genoten van ons resort en dat het eten weer naar wens was.

Wel vinden wij het jammer om te horen dat de ligging van uw hotelkamer voor u als belastend is ervaren. We begrijpen dat een lange loopafstand minder prettig kan zijn. Wij zien u dan ook heel graag nog eens terug in Preston Palace en denken graag met u mee over een passende kamerwens voor een volgend verblijf. U kunt hiervoor contact opnemen met onze collega's via 0546 - 54 21 21 of een e-mail sturen naar reserveringen@prestonpalace.nl.

Wij hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen!

By Van der Elst
Date of experience: 07/2026

Goed! Het eten was lekker er was veel keuze in eten, drinken en activiteiten. Goed geslapen en vriendelijk personeel. Inchecken ging heel soepel.

Badkamer was wel heel oud vergeleken de rest van het imago maar werkte nog prima. Jammer dat je activiteiten nog kon reserveren, maar gelukkig hebben we uiteindelijk alles kunnen doen wat we wilde. Uitchecken was een hele lange rij en zou volgens mij veeel efficienter moeten kunnen.

Super leuk dat we met een last minute deal dit konden doen.

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling en voor het delen van uw complete ervaring. Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten van het gevarieerde aanbod aan eten, drinken en activiteiten, goed heeft geslapen, vriendelijk bent ontvangen en dat het inchecken soepel is verlopen. Ook leuk dat u gebruik heeft kunnen maken van een last minute deal!

Bedankt ook voor uw verbeterpunten. Wij nemen uw opmerkingen over de badkamer, het reserveren van activiteiten en de wachtrij bij het uitchecken mee in onze evaluatie.

Nogmaals dank voor uw waardevolle feedback. Graag tot ziens in Preston Palace!

By Monu Mehra

War super. Kinder haben spass

Sehr geehrter Frau M.,

vielen Dank für Ihre schöne Bewertung.

Es freut uns sehr zu lesen, dass Ihnen und Ihre Kindern Ihr Aufenthalt gefallen hat. Wir wissen es sehr zu schätzen, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Erfahrungen mit uns zu teilen.

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen – für einen gemütlichen und unbeschwerten Aufenthalt.

Date of experience: 07/2026

Top het was echt gezellig, heerlijk gegeten , echt genoten, vriendelijke werknemers en heel schoon

Date of experience: 07/2026

Heerlijk dat er zoveel keuze is en dat je overal eten en drinken kunt halen.

Date of experience: 07/2026

Het was een gezellige dag. De muziek bij de show mag wel wat harder om de sfeer er goed in te krijgen.

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. Fijn om te lezen dat u een gezellige dag bij ons heeft gehad.
Bedankt ook voor uw tips en verbeterpunten. Wij nemen uw opmerkingen over de muziek tijdens de show, de netheid in het pool- en bowlinggedeelte, de indeling van de kamer en uw ervaringen met het buffet mee in onze evaluatie.

Wij waarderen het dat u dit met ons deelt en zullen dit met de betreffende afdelingen bespreken. Nogmaals dank voor uw waardevolle feedback. Graag tot ziens in Preston Palace!

By Kloppenburg
Date of experience: 07/2026

Positief. We hebben mijn verjaardag gevierd.

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. Wat leuk dat u uw verjaardag bij ons heeft gevierd! Wij hopen dat u er samen een mooie herinnering aan heeft overgehouden.

Tegelijkertijd vinden wij het jammer om te lezen dat uw verblijf niet op alle punten aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan. Wij nemen uw opmerkingen over de hygiëne, de vriendelijkheid van onze collega's en het buffet mee in onze evaluatie.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen, zodat wij u een nog fijnere ervaring kunnen bieden. Heel graag tot ziens!

By Beer
Date of experience: 07/2026

Onze ervaring is gelukkig weer bijgesteld, 3 jaar geleden hadden wij een slechte ervaring met Preston Palace.
Van een over volle parkeerplaats tot vechten om een tafel ( die we zelf moesten afruimen ) en lege bakken van eten en bestek ..
Van alles was deze overnachting gelukkig geen sprake vriendelijk personeel en een mooie opgeknapte kamer ..

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.

Wat fijn om te lezen dat uw verblijf deze keer goed is bevallen. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.