Date of experience: 01/2025

Erg fijne sfeer, service is goed en vriendelijk. We hebben een gezellig en fijn weekend gehad. Willen graag eens terug komen met de kinderen.

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 77% en uw vriendelijke woorden.
Het zou ons een genoegen zijn om u in de toekomst wederom als gewaardeerde gast te mogen ontvangen.

Date of experience: 01/2025

Wij hebben onze bezoek als zeer aangenaam ervaren.

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 90% en uw vriendelijke woorden.

Date of experience: 01/2025

Mooi verblijf en alles goed en netjes voor elkaar

Beste mevrouw A.,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u een prettig verblijf heeft gehad en alles naar wens was. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

Konden €40 extra betalen ivm te laat uitrijden

Beste mevrouw T.

Hartelijk dank voor uw review en uw opmerking over de bijbetaling.

Bij een later vertrek na de reguliere check-out tijd van ons all-inclusive resort wordt een toeslag in rekening gebracht. Dit is omdat u na de reguliere uitchecktijd gebruik blijft maken van onze faciliteiten, waaronder de lunch, consumpties, het subtropisch zwemparadijs en andere activiteiten. Dit verlengde verblijf biedt een extra service en comfort, maar brengt daardoor ook extra kosten met zich mee.

We hopen dat u verder heeft genoten van uw verblijf en we zien u graag weer terug in de toekomst.

Was een goede vakantie

Beste heer/mevrouw B.,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u een goede vakantie heeft gehad. Hopelijk mogen wij u in de toekomst opnieuw verwelkomen. Heel graag tot ziens!

Date of experience: 01/2025

Heel goed we hebben echt genoten met de familie. We missen wel informatie over wat er wanneer te doen is en een plattegrond.
Ook zou een lange spiegel op de kamer ook wel heel prettig zijn.
Verder niks te klagen het was fantastisch.

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 80% en uw vriendelijke woorden.

Date of experience: 01/2025

Fantastisch, t avond entertainment was wel roetsj erdoorheen. Heel snelle quiz en bingo. Super fijn dat er extra bowling banen zijn gekomen!

Eigenlijk was 1 nacht te kort haha, we hebben genoten van alles

Date of experience: 01/2025

Leuk concept om met de hele familie naar toe te gaan. In de lobby en bij de receptie is het personeel vriendelijk. In de rest van de organisatie zou dit beter kunnen. Uitzonderingen daar gelaten. Vanaf 12uur ‘s-nachts tot na 02.00 in de nacht lopen er dronken mensen hard te praten op de gangen. Vreselijk! Wellicht een tip om alles om 23.00uur te sluiten. In Ribbleton konden we niet reserveren met 15 personen. Moesten zelf de tafels bij elkaar zetten. Dit is toch vreemd als jullie jezelf een family resort noemen.

Beste heer S.,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en uw complimenten over het vriendelijke personeel in de lobby en bij de receptie. We waarderen ook uw feedback over andere aspecten van uw verblijf.

Wat betreft de geluidsoverlast in de nacht, heeft u dit tijdens uw verblijf bij onze receptie gemeld, zodat we ter plaatse actie hadden kunnen ondernemen? Graag ontvangen wij uw boekingsnummer en een nadere toelichting via marketing@prestonpalace.nl, zodat wij uw opmerkingen verder kunnen onderzoeken.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Date of experience: 01/2025

Helaas dit keer erg tegen gevallen zie onderstaande klachten.

Beste heer/mevrouw A.,

Wat jammer om te horen dat uw verblijf dit keer niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Om uw ervaring beter te kunnen begrijpen en te onderzoeken, willen wij u vriendelijk vragen om uw uitgebreide toelichting, samen met uw boekingsnummer, naar marketing@prestonpalace.nl te sturen.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.