Date of experience: 01/2025

De enige negatieve ervaring was met de life muziek in de coffee rock op de donderdag 9 januari. Dat was veel te hard, het deed pijn aan je oren. Toen aan de zangeres gevraagd werd om het iets zachter te zetten zei ze keihard dat dat niet kon. Mensen zaten met toiletpapier of watjes in hun oren. Op dinsdag en woensdag bleven de meeste mensen zitten tot het afgelopen was, terwijl deze avond stroomde het geleidelijk aan leeg vanaf misschien half elf.
Voor de rest alleen maar positieve ervaringen, dus ik hoop er volgend jaar ook weer bij te zijn.

Date of experience: 01/2025

We hebben een fantastische tijd gehad!

Geachte mevrouw B,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 97% en uw leuke, positieve reactie. Fijn om te mogen vernemen dat het fantastisch verblijf was.
We hopen u in de toekomst weer als gewaardeerde gast te mogen verwelkomen.
Graag tot ziens.

Met gastvrije groet,
Emma
Date of experience: 01/2025

We hebben 2 nachten geslapen en ze hebben de kamer niet eens schoongemaakt echt slecht

Date of experience: 01/2025

een 2 persoons bed voor classic slaapkamers zou fijner en beter zijn verder goed geslapen maar heletijd de bed terug schuiven van een 1 persoons bed naast elkaar was beetje jammer maar verder enorm tevreden met alles

Hartelijk dank voor uw 80% tevreden beoordeling en het delen van uw ervaring. Al onze hotelkamers zijn uitgerust met twee eenpersoons boxsprings, maar wanneer u bij een volgend verblijf liever geniet van een tweepersoonsbed met een groot matras, raden wij u van harte onze luxe Suite aan (https://www.prestonpalace.nl/all-in-hotel/kamertypes).

Fijn om te horen dat u verder goed heeft geslapen en tevreden bent over uw verblijf. Wij zien u graag terug als onze gewaardeerde gasten!

Date of experience: 01/2025

5 nachten verbleven in Preston Palace.
Helaas was dit niet wat ik en mijn vriendin ons hadden voor gesteld,
Voor meer als 1100€ kregen wij een erg vochtige kamer vol lekkages( hier zijn foto’s van).
2 maal naar de receptie gelopen om te melden wat er zich afspeelde nadat ik een druppel uit het plafond in m’n nek kreeg.
Er waren geen kamers meer zoals wij die geboekt hadden dus zou zij de technische dienst sturen die vervolgens slechts 1 plafond plaat vervangen hadden terwijl het om 3/4 lekkages ging boven het bed en de TV. Plus dat iedereen wel snapt dat een plafond plaat vervangen geen lekkage op lost, de lekkage ging daarna natuurlijk gewoon door in de nieuwe plaat.

Wij voelen ons erg in de maling
genomen en zeker voor zoon prijs.

(Wij verbleven in kamer 3239)

Beste heer W.,

Wat jammer om te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Graag willen wij uw ervaring met onze collega's bespreken om dit verder te onderzoeken.

Mogen wij u daarom vriendelijk vragen om uw boekingsnummer en een uitgebreide toelichting, inclusief de door u genoemde foto's, naar ons te sturen via marketing@prestonpalace.nl?

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking. Wij hopen spoedig van u te horen zodat we dit verder kunnen oppakken.

Helemaal fantastisch!

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 97% en uw leuke, positieve opmerkingen.
Wat fijn om te horen dat het fantastisch was.
We hopen u in de toekomst weer als gewaardeerde gast te mogen verwelkomen!

Marjon
Date of experience: 01/2025

Nettes Haus. Sehr freundliches Personal an der Rezeption.

Sehr geehrte Herren/Frauen,

vielen Dank für Ihre schöne 83%-Bewertung und Ihre netten, positiven Kommentare.
Wie schön zu erfahren, dass Ihnen der Aufenthalt und das Personal gefallen haben!

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder als geschätzten Gast begrüßen zu dürfen!

Marjon
Date of experience: 01/2025

Was super.alles was schoon en strak.ook veel om te doen,en heerlijk gegeten.we hebben zeker een goeie ervaring gehad en zijn zeker van plan om weer te komen.

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling en leuke, positieve toelichting.
Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf super was en dat u van plan bent om ons nog eens te bezoeken!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Sofie
Date of experience: 01/2025

fijne sfeer, meer gericht op families dan ik dacht (positif!), beter eten dan verwacht. Wat karig qua bars die open waren. Vreselijk slechte badkamer, met koud water. Kamer stonk enorm naar rook.

Beste mevrouw S.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het invullen van de enquête. Fijn om te horen dat u de sfeer positief vond en dat het eten boven verwachting was. We waarderen uw complimenten!

Het spijt ons echter te horen dat de kamer niet geheel aan uw verwachtingen voldeed. Heeft u deze punten ter plaatse gemeld bij de dienstdoende manager, zodat we direct een oplossing hadden kunnen bieden? Mocht dit niet het geval zijn, dan ontvangen wij graag alsnog uw toelichting, inclusief uw boekingsnummer, via marketing@prestonpalace.nl.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Date of experience: 01/2025

Heel goed! Veel afwisseling.

Geachte heer/mevrouw E,,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf zeer goed was!

Wij zien u in de toekomst heel graag weer terug als zeer gewaardeerde gast!

Sofie