Reviewed: 2 years ago (13/01/2025)
Date of experience: 01/2025

Het was weer geweldig, alles is de laatste jaren gemoderniseerd, ziet er top uit, goed personeel, gezellige sfeer, eten en drinken is ook goed

Geachte heer P,

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling en de positieve toelichting.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Sofie
Reviewed: 2 years ago (13/01/2025)
Date of experience: 01/2025

Der Eindruck war gut. Das einzige was mir nicht gefallen hat, ist das minderjährige Kinder am Abend noch in Bars waren.

Sehr geehrte Frau S.,

Vielen Dank für Ihre positive Bewertung und Ihr Feedback. Es freut uns, dass Sie insgesamt einen guten Eindruck hatten.

Wir werden allen Gästen ein angenehmes Erlebnis bieten. Ihre Anmerkung bezüglich der minderjährigen Kinder werden wir besprechen. Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen!

Date of experience: 01/2025

Ik kom jaarlijks bij Preston Palace. Ik vind het fijn om dit te doen samen met mijn familie. Wel zouden we graag meer salsa muziek willen horen. Meer spaanse liedjes en bachata. Er komen ook genoeg mensen van buitenlandse afkomst. Meer aanpassing in leuke muziek zouden we graag willen horen. Ik vind vuurwerkshow leuker dan de lazerlicht. Verder hebben we naar onze zin gehad.

Beste meneer/mevrouw Mili,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw trouwe bezoek aan Preston Palace! Wat fijn om te horen dat u samen met uw familie van uw verblijf heeft genoten.

We waarderen uw suggesties over de muziekkeuze en de voorkeur voor een vuurwerkshow. We zullen uw feedback zeker meenemen in onze evaluaties, dank u wel voor het meedenken.

We hopen u volgend jaar weer te mogen verwelkomen voor een even fijne tijd samen met uw familie!

Date of experience: 01/2025

Samen met mijn zoon van 7 hebben we genoten van alles. We hadden een suite geboekt en dat was al een feest op zich. We hebben zelf niet heel veel gebruik gemaakt van snacks en drinken in het hotel wat je kunt pakken. Natuurlijk wel lekker gegeten en gedronken tijdens ontbijt, lunch en diner. We hebben ook lekker gebruik gemaakt van roomservice.

Het bowlen was leuk, we gingen biljarten en midgetgolfen. De kermis zijn we alleen doorheen gelopen, maar was verder niks voor ons.

Verder genoten van het zwembad. Heel leuk, goed geregeld met de bandjes en kluisjes. Genoeg toezicht van badmeesters en leuk ingedeeld. Zelf had ik het lekker gevonden als je wat meer aanbod qua lunch was, vooral zin in een patatje gehad.

Geachte mevrouw N,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling en uitgebreide positieve toelicht.
Wat fijn om te vernemen dat u samen met uw zoon zo genoten hebt van het verblijf!

Wij zien u in de toekomst heel graag weer terug als zeer gewaardeerde gast!

Sofie
Date of experience: 01/2025

Wij hebben ons verblijf als heel gezellig en rustgevend ervaren.

Geachte heer/mevrouw S,

Date of experience: 01/2025

Super leuk we hebben ons zeer vermaakt

Date of experience: 01/2025

Sehr schön aber beim zweiten Mal war das Zimmer viel kleiner obwohl ich ein besseres Zimmer gebucht habe und mehr gezahlt habe.

Sehr geehrte(r) Gast,

Vielen Dank für Ihre Rückmeldung. Es tut uns leid zu hören, dass das Zimmer bei Ihrem zweiten Aufenthalt nicht Ihren Erwartungen entsprochen haben.

Haben Sie dies während Ihres Aufenthalts bei der diensthabenden Managerin oder dem Manager gemeldet, damit wir die Situation direkt hätten klären können? Wenn nicht, würden wir uns freuen, wenn Sie uns Ihre Buchungsnummer und weitere Details an marketing@prestonpalace.nl senden könnten, damit wir Ihre Rückmeldung intern besprechen können.

Vielen Dank im Voraus für Ihre Mühe.

Date of experience: 01/2025

Best goed, hele lieve dame achter de receptie !

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de service bij onze receptie. We geven uw complimenten graag door aan onze collega.

Prettig en goed geholpen

Estel
Reviewed: 2 years ago (11/01/2025)
Date of experience: 01/2025

Wir drei hatten viel Spaß in Ihrem Hotel! So viel Entertainment in einem Haus, haben wir so noch nie erlebt. Vielen Dank an das gesamte Team!

Allerdings waren auch ein paar nicht so gute Sachen dabei:
Am Silvesterabend reservierten wir im Ribbleton zu einer späteren Uhrzeit, um uns erstmal umzuschauen und den ersten Menschen Andrang am Buffet zu umgehen. Leider wurden wir im Restaurant nicht beachtet so das wir an einem schmutzigen Tisch saßen! Das kalte Buffet (das übrigens wunderschön aussieht) war noch gut befüllt und ordentlich aber am warmen Buffet sah es leider lieblos aus. So startete unser Wochenende sehr ernüchternd und um 0Uhr gab es kein Champagner sondern Prosecco - sehr enttäuschend.
Neujahr war das lange Frühstück perfekt, hier wurden Tische immer sofort gesäubert und das Personal war sehr aufmerksam.
Am zweiten Abend wollten wir im Midtown reservieren... an der Rezeption wurde mir erklärt, es sei ausgebucht. Gegen 20.30Uhr war es dort aber leer und die Burger ausverkauft! Hat man sich also nur verkalkuliert? Also haben wir nicht einen(!) Burger bei Ihnen essen dürfen... Im von Enzo war alles super und das Team sehr freundlich.
Unser Zimmer war groß und sauber aber der Lärm, ab 8Uhr im Innenhof von einer Lüftung(?) sehr störend.

Auch wenn wir einige Mängel, für den nicht günstigen Preis aufzählen, waren wir alles in allem zufrieden und nur der finanzielle Grund würde uns an einem Wiedersehen hindern.