Preston Palace hotel logohotel logo

Reviewed: 2 years ago (11/01/2025)
Date of experience: 01/2025

Wir drei hatten viel Spaß in Ihrem Hotel! So viel Entertainment in einem Haus, haben wir so noch nie erlebt. Vielen Dank an das gesamte Team!

Allerdings waren auch ein paar nicht so gute Sachen dabei:
Am Silvesterabend reservierten wir im Ribbleton zu einer späteren Uhrzeit, um uns erstmal umzuschauen und den ersten Menschen Andrang am Buffet zu umgehen. Leider wurden wir im Restaurant nicht beachtet so das wir an einem schmutzigen Tisch saßen! Das kalte Buffet (das übrigens wunderschön aussieht) war noch gut befüllt und ordentlich aber am warmen Buffet sah es leider lieblos aus. So startete unser Wochenende sehr ernüchternd und um 0Uhr gab es kein Champagner sondern Prosecco - sehr enttäuschend.
Neujahr war das lange Frühstück perfekt, hier wurden Tische immer sofort gesäubert und das Personal war sehr aufmerksam.
Am zweiten Abend wollten wir im Midtown reservieren... an der Rezeption wurde mir erklärt, es sei ausgebucht. Gegen 20.30Uhr war es dort aber leer und die Burger ausverkauft! Hat man sich also nur verkalkuliert? Also haben wir nicht einen(!) Burger bei Ihnen essen dürfen... Im von Enzo war alles super und das Team sehr freundlich.
Unser Zimmer war groß und sauber aber der Lärm, ab 8Uhr im Innenhof von einer Lüftung(?) sehr störend.

Auch wenn wir einige Mängel, für den nicht günstigen Preis aufzählen, waren wir alles in allem zufrieden und nur der finanzielle Grund würde uns an einem Wiedersehen hindern.

Date of experience: 10/2024

Super. We komen altijd graag.
Soms wat korter dit keet waren we er een midweek.

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 97% en uw vriendelijke, positieve reactie.
Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als gewaardeerde gast.

Graag tot ziens!

Date of experience: 01/2025

Leuk weekend gehad met de kinderen en kleinkinderen.

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 80% en uw vriendelijke, positieve reactie.

Graag tot ziens!

Date of experience: 01/2025

Das war die Beste Idee für Silvester :-) Alles war toll geregelt und wir konnten auch alle angebotenen Aktivitäten nutzen. Hierfür musste man Das Essen war sehr gut, die Auswahl ist riesig. Die Zimmer sind groß und sehr sauber. Selbst ein Schminktisch ist vorhanden. Die Inneneinrichtung des Hotels ist sehr schön gestaltet, vor allem die Kneipenstraße und die Bowlingbahnen. Hier ein besonderes Lob, die Bowlingbahnen sind sehr gut gewartet, obwohl man ohne Bowlingschuhe etc. spielt. Auch die Billardtische sind in einwandfreiem Zustand. Das Personal ist freundlich und sehr hilfsbereit. Zu empfehlen ist auch der Escaperoom, dieser muss allerdings extra bezahlt werden.

Sehr geehrte Herren/Frauen,

wir möchten uns ganz herzlich für Ihre wunderbare Bewertung von 97% und Ihre freundlichen Worte bedanken.

Es war ein super Kurzurlaub

Date of experience: 01/2025

Sehr gut! Es war für uns ein sehr erholsamer Kurzurlaub! Vielen Dank!

Date of experience: 01/2025

Auf den ersten Blick überwältigend und groß.

Sehr geehrte Herren/Frauen,

wir möchten uns ganz herzlich für Ihre wunderbare Bewertung von 87% und Ihre freundlichen Worte bedanken. Es wäre uns eine Freude, Sie in Zukunft wieder als geschätzten Gast begrüßen zu dürfen.

Date of experience: 01/2025

Veel leuke activiteiten te doen.

Beste gast,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het invullen van onze enquête. Wat fijn dat u heeft genoten van de vele leuke activiteiten die wij aanbieden.

Het spijt ons te horen dat de hygiëne in uw accommodatie niet aan uw verwachtingen voldeed. Heeft u dit tijdens uw verblijf ter plaatse gemeld, zodat wij dit direct konden oplossen? Zo niet, dan ontvangen wij graag alsnog uw boekingsnummer en een toelichting via marketing@prestonpalace.nl, zodat wij dit verder kunnen onderzoeken.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

In afwachting van uw bericht,

Date of experience: 01/2025

Heel goed! De vriendelijke en snelle service zullen we niet gauw vergeten. We hadden een probleem met een pasje, dit werd ter plekke opgelost en ons kindje was een speeltje verloren en dat werd meteen vervangen. Echt heel gastvrij allemaal.

Beste mevrouw S.,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw vriendelijke woorden over onze service! Wat fijn om te horen dat u onze gastvrijheid zo heeft gewaardeerd en dat we u snel konden helpen. We hopen u en uw gezin in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor een even plezierige ervaring.

Date of experience: 01/2025

We zijn maar 3 uurtjes geweest , mijn vriendin moest overgeven en was heel erg beroerd
We zijn om 15.00 aangekomen en om 18.30 al weer naar huis vertrokken
Dus helaas konden we er niet lang van genieten
Misschien kunnen we nog een keer op uw kosten terug mogen komen
Mvg Monique Kortenhorst
Kamer 1134

Beste mevrouw K.,

Wat ontzettend vervelend om te horen dat uw verblijf zo kort was vanwege de ziekte van uw vriendin. We hopen dat zij inmiddels weer volledig hersteld is.

We willen graag meer inzicht krijgen in uw ervaring. Mogen wij u vragen om alstublieft uw boekingsnummer en een toelichting naar marketing@prestonpalace.nl te sturen? Na ontvangst van uw bericht kunnen wij dit verder onderzoeken.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.