Top
1min puntje een kind heeft ringworm opgelopen waarschijnlijk van het stapelbed
En we waren ruim oor twaalf uur gearriveerd maar stonden zo lang voor de slagboom in de file dat we lang niet om 12uur binnen konden vertoeven

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat u over het algemeen tevreden was over uw 'top' verblijf.

Wat vervelend voor uw kindje en van harte beterschap! Wij willen daarbij wel aanmerken dat u zonder enig onderzoek niet kan noemen dat de oorzaak in ons resort zou kunnen liggen. Wij vragen u dan ook voorzichtig te zijn met dergelijke uitspraken.

Wij zijn vereerd dat ons all-inclusive resort zo gewild is en wij dagelijks vele gasten mogen ontvangen voor een heerlijke tijd. Wat goed dat u al vroeg op pad bent gegaan! Het kan dan soms voorkomen dat het bij de entree van ons terrein wellicht even moet wachten, maar zetten alles op alles om ook de binnenkomst vlot en soepel te laten verlopen. Wij hopen dat u verder volop van uw tijd bij ons heeft genoten en kijken uit naar uw volgende verblijf!

Date of experience: 01/2025

We hebben genoten bij jullie, onze zoon wil van de zomer nog een keer komen:)

Geachte mevrouw V,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn te vernemen dat jullie hebben genoten!

Tot de volgende keer!

Date of experience: 01/2025

Ik kwam vaker daar dus ik heb een fantastische ervaring .

Geachte heer/mevrouw S,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn te vernemen dat u een fantastische ervaring heeft gehad!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 01/2025

Top! Heerlijke tijd gehad….

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn te vernemen dat u een heerlijke tijd heeft gehad.

Ester
Reviewed: 2 years ago (08/01/2025)
Date of experience: 01/2025

Prima kamers en eten ook goed. Wel heel rumoerig in de speelruimte en jammer dat er voor de kleintjes geen aparte ruimte is zodat die veilig kunnen spelen. Ook op de kermis zou t leuk zijn als er een draaimolentje zou staan. Het zwembad is prachtig maar ook hier zou t prettig zijn als er gezinskleedruimtes zijn met aankleedkussen en betere verlichting. Wij hadden 3 kamers naast elkaar geboekt en er ook extra voor betaald maar daar was geen gehoor aan gegeven en ik heb het bij de receptie gemeld maar die konden er niks aan doen werd er gezegd. Heel jammer van de extra kosten.

Reviewed: 2 years ago (08/01/2025)
Date of experience: 01/2025

Heerlijk vermaak goed gegeten en aan niks te kort gekomen

Beste heer V,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 93% en positieve toelichting!
Fijn dat uw verblijf naar wens was en u zich goed vermaakt heeft!

Sofie
Date of experience: 01/2025

Was onze eerste ervaring met twee puber dochters. Al met al een prima oud en nieuw gehad. De lasershow vonden we wat tegenvallen. Overig entertainment prima voor elkaar. Onze Classic kamer was qua indeling prima, echter de schimmel in de badkamer 108 was echt een domper. Melding van gemaakt en twee keer gereinigd zonder echt resultaat. Andere kamer was niet beschikbaar.

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en fijn om te horen dat u een prima oud en nieuw heeft gehad met uw gezin. We waarderen uw complimenten over het entertainment en de kamerindeling.

Wat jammer dat uw melding van de badkamer volgens u niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd. Graag zouden wij uw ervaring verder willen onderzoeken. Mogen wij u daarom vragen om uw boekingsnummer en een toelichting te sturen naar marketing@prestonpalace.nl?

We danken u voor uw begrip en hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen.

Date of experience: 01/2025

Is ons tegengevallen. In het restaurant waren verschillende gerechten niet meer bestelbaar omdat zeniet op voorraad waren. Zelfs het brood was al op.

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Wat jammer om te horen dat uw bezoek niet geheel naar verwachting was en dat u in het restaurant enkele gerechten heeft gemist.

Heeft u dit tijdens uw verblijf ter plaatse gemeld bij de dienstdoende Manager? Zo niet, dan ontvangen wij graag uw boekingsnummer en een toelichting via marketing@prestonpalace.nl, zodat we dit intern kunnen onderzoeken. Alvast hartelijk dan voor uw moeite en graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 01/2025

Keurig hotel, netjes en schoon heel vriendelijk personeel je hoeft echt niet de deur uit voor vermaak. Alles is er aanwezig.

Beste mevrouw R,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 100% en positieve toelichting!

Sofie
Date of experience: 01/2025

We hebben met het gezin genoten. Het was een leuke ervaring om oud en nieuw daar te vieren. Overal was er live muziek en om 00:15 hebben we genoten van een mooie lasershow.

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie beoordeling van 90% en uw leuke positieve reactie.

Emma