By Vincent
Date of experience: 01/2026

Heel fijn. We zijn terugkerende gasten en vinden het tof om te zien dat er elke keer toch upgrades te zien zijn. Van nieuwe kasten in de kermis voor de paardenraces, tot nettere kasten voor vuile vaat op de etages. En het eten lijkt ook steeds beter te worden qua kwaliteit!

Geachte heer V,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn te vernemen dat alles naar wens is geweest.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

By Anita
Date of experience: 01/2026

Topverblijf ! Alles was zeer netjes. Supervriendelijk personeel. Lekker eten.

Geachte mevrouw A,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling van uw verblijf.
Wat leuk om uw positieve reactie te lezen, hartelijk dank hiervoor.
Erg fijn te vernemen dat u heeft genoten.

By Rene en Tanja van der Keur
Date of experience: 01/2026

mooi locatie met veel ontspanning, eten en gezelligheid.

Geachte heer en mevrouw K,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling van uw verblijf.

Date of experience: 01/2026

Prettig verblijf,vriendelijk personeel. Veel keuze in eten en snacks. In weekend gezellige live muziek. Kamers zijn schoon. Wel jammer het verschil in temperatuur op de diverse plekken in het hotel. Soms heb je t koud en dan weer warm.

Beste heer/mevrouw Van D.,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat u een prettig verblijf heeft gehad en heeft genoten van het eten, de live muziek en de gastvrijheid van ons team.

Uw opmerking over de temperatuurverschillen nemen wij mee in onze interne evaluatie.

By Miranda
Date of experience: 01/2026

Top, voor een ieder wat te beleven en te eten / drinken

Geachte mevrouw M,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling van uw verblijf.

By Leroy
Date of experience: 01/2026

Leuke ervaring, fijne plek, goede services, aanrader om te komen

Beste meneer L.,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn dat u zo’n leuke ervaring heeft gehad en ons aanbeveelt.

By Jennifer

Om van te genieten!!

Geachte mevrouw J,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn te vernemen dat u heeft genoten!

By Hilleveld
Date of experience: 01/2026

Preston Palace heeft veel activiteiten, je hoeft je geen moment te vervelen. Het is geschikt voor kinderen én volwassenen. Het eten in het buffetrestaurant was goed, al is het restaurant wat aan de kleine kant. De kamers waren netjes. In het Midtown Restaurant was de wachttijd erg lang voordat het eten werd geserveerd. Overall een prettig verblijf met veel vermaak.

Beste heer/mevrouw H.,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en de uitgebreide terugkoppeling. Wat fijn om te horen dat u een prettig verblijf heeft gehad en heeft genoten van de vele activiteiten voor jong en oud. Uw opmerkingen over de wachttijd in het Midtown Restaurant en de grootte van het buffetrestaurant nemen wij mee ter evaluatie.

By Maic
Date of experience: 01/2026

Voor een dagje uit prima, slapen niet verstandig. Akoestiek zeer en zeer slecht in het hotel. Gehele nacht niet geslapen door sex geluiden uit meerdere kamers.

Beste heer M.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te horen dat uw nachtrust is verstoord.

Wij vinden het erg belangrijk dat al onze gasten kunnen genieten van een prettig en ontspannen verblijf. U mag te allen tijde contact opnemen met de hotelreceptie, die 24/7 bereikbaar is. Onze collega’s staan klaar om samen een passende oplossing te vinden.

Heeft u ter plaatse een melding gemaakt van de schoonmaak in uw acccommatie? Wanneer u dat niet heeft gedaan, ontvangen wij graag alsnog uw melding met boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl.

Heel graag tot ziens in Preston Palace.

By Veronique van der elst

Wij gaan al meer dan 20 jaar en steeds zeer leuk en aangenaam verblijf

Geachte mevrouw E,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn te vernemen dat alles naar wens is geweest!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.