Date of experience: 12/2024

De faciliteiten waren top, het eten goed en het voelde ruim en niet te druk. Activiteiten waren leuk en voldoende.
De kamer was wel een teleurstelling. Het uitzicht best ok maar het was erg koud in de kamer. Vooral de tweede nacht. Ook was er schimmel in een hoek en na het zwemmen was het door de kou onmogelijk om je badkleding en handdoeken droog te krijgen omdat het zo koud was in de kamer en in de badkamer

Beste mevrouw Nicole,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw uitgebreide ervaring. Wat fijn dat u zo heeft genoten van onze faciliteiten, het eten en de ruime opzet van ons resort. Ook uw waardering voor de activiteiten is erg prettig om te horen!

We vinden het echter jammer dat uw ervaring met de kamer niet naar wens was. Heeft u dit tijdens uw verblijf ter plaatse gemeld? Zo niet, dan ontvangen wij graag alsnog uw boekings- en kamernummer, samen met een toelichting, via marketing@prestonpalace.nl. Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een verblijf dat volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Date of experience: 12/2024

Leuk, maar had meer gekund in de kerstsfeer extra lang open. Tot 02.00 uur. Iets lekkere eten beetje luxer. En de kamers wat meer extra kerst versiert. En mag wel goedkoper de prijs.

Beste meneer Hartmann,

Hartelijk dank voor uw leuke waardering en voor het delen van uw tips. We waarderen het dat u met ons meedenkt en nemen uw feedback mee. Hopelijk heeft u desondanks een fijne tijd gehad bij ons tijdens de feestdagen.

Het was leuk
Kamers hadden veel ruimte
Eten was heerlijk
Leuke attracties
Leuke sfeer

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 87% en uw vriendelijke, positieve reactie.
Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als gewaardeerde gast.

Date of experience: 12/2024

het algehele gevoel is redelijk goed

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 87% en uw vriendelijke woorden.
Het zou ons een genoegen zijn om u in de toekomst wederom als gewaardeerde gast te mogen ontvangen.

Prima verblijf gehad.

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 83% en uw vriendelijke woorden.

Date of experience: 12/2024

Goed verzorgd park leuke sfeer en vriendelijk personeel

Business
Date of experience: 12/2024

We hebben een leuke evaring gehad met
Leuk personeel .
Alleen het buffet eten had soms iets verser gekund ..

Hartelijk dank voor uw 93% beoordeling en de waardevolle tips die u met ons heeft gedeeld.
Wij waarderen uw feedback enorm en zullen deze gebruiken om onze service verder te verbeteren.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als zeer gewaardeerde gast.

Prettig en fijn, alles wat je wil onder 1 dak

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Michelle
Date of experience: 12/2024

Goed. Pooltafel wel heel vaak vol. Paar extra zou mooi zijn. Fitnes toestellen? Tip?

Beste heer/mevrouw R.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en voor het delen van uw tips! Fijn om te horen dat u een goed verblijf heeft gehad. Uw suggestie voor extra pooltafels en fitnessapparatuur nemen wij graag mee in onze interne evaluatie.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Prima , goed verzorgd

Geachte heer/mevrouw H,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Estel