By Lars Scholte
Date of experience: 01/2026

Op het begin een beetje onwennig, en daarna is het ons goed bevallen.

Beste meneer S.,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u, na een wat onwennig begin, toch een prettig verblijf heeft gehad. Mocht u tijdens een volgend bezoek ergens vragen over hebben, meldt het dan gerust bij de hotelreceptie. Onze collega’s helpen u bij al uw vragen omtrent uw verblijf, geen enkele moeite!

Heel graag tot ziens in Preston Palace.

By Xavier van prattenburg
Date of experience: 01/2026

Het is nu alweer de vierde keer dat ik er ben geweest en ben van plan om vaker te komen ... Dat zegt genoeg denk ik ..
Ervaring is altijd hetzefde .. SUPER GEZELLIG

Geachte heer/mevrouw P,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn te vernemen dat alles naar wens is geweest!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

By Bianca de jonge

Fijn gezellig en goed eten 1 woord heerlijk

Geachte mevrouw J,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn te vernemen dat alles naar wens is geweest!

Date of experience: 01/2026

Es war besser als Erwartet, leider fanden wir den Kuchen nicht so lecker in der Kaffee Bar und was wir schade fanden, war, dass es keine Karte gab mit alkoholischen Getränken oder was man sich an mischen könnte! Sonst war alles Top! Wir kommen wieder

By Hof
Date of experience: 01/2026

Komen al meerdere jaren,maar dit x ernstig.tokkie gehalte mensen met petten en badslippers aan.in de nacht leek het wel een dierentuin schreeuwen rammen op muren.blowen.echt beesten

Beste heer H.,

Hartelijk dank dat u uw ervaring met ons deelt. Wat jammer om te horen dat uw verblijf dit keer niet naar wens is verlopen, zeker als u al jarenlang bij ons komt. Wij vinden het belangrijk dat al onze gasten kunnen genieten van een prettig en ontspannen verblijf. Mocht u tijdens uw verblijf op overlast ervaren, meldt dit dan gerust bij onze hotelreceptie, deze is 24/7 bereikbaar. Onze collega’s kijken dan graag samen met u naar een passende oplossing.

By Daniël van der Burg
Date of experience: 01/2026

Goedendag, ik ben alleen maar positief. Alles was helemaal toppie. De kamer en zwembad. zijn super mooi. Het ziet er allemaal nieuw aangelegd uit. Het eten was ook super goed. Je kan zelfs alle drank bestellen die je wil. Me vriendin drinkt campari. Ik snap die slechte reviews niet. Er zijn natuurlijk altijd mensen die klagen. Maar dit zijn er na mijn mening echt nog te veel en onterecht. Het personeel is ook helemaal top. Wij komen zeker over een paar weer eens terug.

Geachte mevrouw B,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn te vernemen dat alles naar wens is geweest.
Erg leuk om uw positieve reactie te lezen!

Date of experience: 01/2026

Prettige ervaring, we hebben genoten

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn te vernemen dat u heeft genoten!

By Dani
Date of experience: 01/2026

Alles ok. Das vegane Sortiment könnte größer sein.

Sehr geehrter Gast,

vielen Dank für Ihre Bewertung und das Teilen Ihrer persönlichen Erfahrung! Ihr Hinweis zum veganen Angebot ist für uns wertvoll und wird in unsere Auswertung einbezogen.

Gern möchten wir Sie darauf hinweisen, dass Sie spezielle Diätwünsche, wie eine vegane Ernährung, bereits bei der Buchung angeben können, unsere Köche berücksichtigen dies gerne.

Wir freuen uns auf ein Wiedersehen im Preston Palace!

By Noor Lainaya
Date of experience: 01/2026

Super leuk en goed geregeld allemaal.

Geachte mevrouw L,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling!

Fijn dat het verblijf naar wens was! Heel graag tot een volgende keer!

Sofie

Prijs kwaliteit prima
Er zijn altijd el negatieve dingen
Minder gok dingen mag.
Rumoerig.
Zet dezelfde leeftijden meer bij elkaar.
Mis een lounge gedeelte met banken en of tv

Beste heer Van H.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u de prijs-kwaliteitverhouding als positief heeft ervaren.
Dank ook voor uw tips over het speelaanbod, de sfeer en de indeling van de gasten. We waarderen het dat u met ons meedenkt en nemen uw opmerkingen mee in onze evaluatie.