Date of experience: 12/2024

Voor ieder wat wils en heerlijk eten!

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 100% en uw vriendelijke, positieve reactie.
Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als gewaardeerde gast.

Date of experience: 12/2024

Super ervaring alles goed voor elkaar

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 77% en uw vriendelijke, positieve reactie.

Date of experience: 12/2024

Het was geweldig, voor het eerst met onze kinderen en ons kleinkind waren wij bij jullie om onze 45 jarige bruilioft te vieren

Leuk met veel vermaak!

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 87% en uw vriendelijke woorden.
Het zou ons een genoegen zijn om u in de toekomst wederom als gewaardeerde gast te mogen ontvangen.

Date of experience: 12/2024

Was heel mooi en goed verzorgd

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 90% en uw vriendelijke woorden.

Date of experience: 12/2024

Fijne dagen gehad als twee vriendinnen!

Date of experience: 12/2024

We hebben een geweldig weekend gehad met ons gezin. Wederom voor herhaling vatbaar. Enige min punt: beide nachten veel lawaai, geren en geruzie op de gang.

Beste mevrouw B.,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en wat fijn dat u een geweldig weekend heeft gehad met uw gezin! Wat jammer om te horen dat u overlast heeft ervaren op de gang. Mocht dit tijdens een toekomstig verblijf weer voorkomen, dan kunt u dit direct melden via toestel 9 bij de hotelreceptie. Onze collega’s staan altijd klaar om snel een passende oplossing te bieden.

We hopen u opnieuw te mogen verwelkomen voor een fijne ervaring. Graag tot ziens!

Date of experience: 12/2024

Heel goed,tja eigenlijk een minpuntje dat sla ze met karretjes voor vaat langskomen dat het zo`n herrie maakt, dat heb ik ook verschillende mensen horen zeggen, terwijl dat met een ander soort wielen is op te lossen

Geachte heer/mevrouw V,

Hartelijk dank voor de mooie 93% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf heel goed was.
Uw opmerking omtrent de karretjes nemen wij mee in het intern werkoverleg. Dank u wel voor het meedenken.

Date of experience: 12/2024

wij hebben een heerlijk weekend gehad met onze kleinkinderen (14 en 16 jaar), waarvoor genoeg te beleven was!

Geachte heer/mevrouw de Z,

Hartelijk dank voor de mooie 87% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u samen met de kleinkinderen genoten hebt.

Erg prettig verblijf.

Geachte heer/mevrouw H,

Hartelijk dank voor de mooie 80% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u een prettig verblijf gehad hebt!