Date of experience: 07/2026

Een verblijf bij Preston Palace is echt all-inclusive.
Eten (ontbijt, lunch, avondeten, ijs, gebak, fruit, salades, soep, snacks) en drinken (koffie, thee, chocolademelk (warm en koud), frisdranken en alcoholische dranken) zwemmen, bowlen, midgetgolf, (pool)biljart, kermis, terrasjes, speelhoek en nog zo veel meer.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.

Wat fijn om te lezen dat u zo enthousiast bent over ons all-inclusive concept. Geweldig dat u heeft genoten van het uitgebreide eten- en drankaanbod en van de vele faciliteiten en activiteiten die Preston Palace te bieden heeft.

Wij waarderen uw mooie woorden en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een heerlijk en zorgeloos verblijf.

By Gunter Marcelissen
Date of experience: 07/2026

Wij zijn al verschillende keren geweest en we blijven zeer tevreden

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.

Wat fijn om te lezen dat u inmiddels al meerdere keren bij ons bent geweest en dat u nog steeds zeer tevreden bent. Dat is een prachtig compliment en wij waarderen uw vertrouwen in Preston Palace enorm.

Wij kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een heerlijk verblijf.

Leuk, meerdere activiteiten

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.

Wat fijn om te lezen dat u een leuk verblijf heeft gehad en heeft genoten van de verschillende activiteiten die wij aanbieden. Daar zijn wij erg blij mee!

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een gezellig en zorgeloos verblijf.

By Orpha
Date of experience: 07/2026

Super ervaring.Lekker eten ,mooie propere kamers, leuke activiteiten,gezellig zwembad en zeker de vervroegde aankomst omdat we al meerdere keren geweest zijn.Gewoon weeral top en tot in september.Hopelijk terug met vervroegde aankomst

Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling!

Wat geweldig om te lezen dat u opnieuw zo'n super ervaring heeft gehad. Fijn dat u heeft genoten van het lekkere eten, de mooie en schone kamers, de leuke activiteiten en het gezellige zwembad. Ook leuk om te horen dat de vervroegde aankomst als loyaliteitsvoordeel zo gewaardeerd werd.

Wat mooi dat u in september alweer terugkomt. Wij kijken ernaar uit u opnieuw te mogen verwelkomen en wensen u alvast een fantastisch verblijf!

By HM Jansen

Goede verzorging
Alles goed schoon

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.

Wat fijn om te lezen dat u tevreden was over de goede verzorging en dat u ons hotel als schoon heeft ervaren. Dat zijn mooie complimenten voor ons team.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een heerlijk verblijf.

By Sindorf
Date of experience: 07/2026

Heel fijn en we hebben een leuke tijd gehad

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.

Wat fijn om te lezen dat u een heel fijn verblijf heeft gehad en samen een leuke tijd heeft beleefd. Daar zijn wij erg blij mee!

Date of experience: 07/2026

Es gab viel zu erleben und alle waren sehr freundlich.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.

Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten van de vele activiteiten en dat u onze medewerkers als erg vriendelijk heeft ervaren. Dat zijn mooie complimenten voor ons team.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een gezellig verblijf.

Leuke ontspannen tijd gehad

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.

Wat fijn om te lezen dat u een leuke en ontspannen tijd bij ons heeft gehad. Daar zijn wij erg blij mee!

By Yvonne
Date of experience: 07/2026

Top hotel met vriendelijk personeel. Even helemaal tot rust komen.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.

Wat fijn om te lezen dat u ons hotel als een fijne plek heeft ervaren om helemaal tot rust te komen. Ook zijn wij blij dat u onze medewerkers als vriendelijk heeft ervaren.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een heerlijk en ontspannen verblijf.

Date of experience: 07/2026

Groot schoon hotel in een mooie omgeving. Maar heel erg druk vooral in het weekend wij kwamen op Zondag aan. Rest van de dagen viel de drukte mee.

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring.

Wat fijn om te lezen dat u ons hotel als groot en schoon heeft ervaren en dat u de omgeving mooi vond. Tegelijkertijd begrijpen wij dat de drukte bij aankomst op zondag invloed heeft gehad op uw eerste indruk. Fijn om te horen dat u de rest van uw verblijf als een stuk rustiger heeft ervaren.

Wij waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een prettig verblijf.