Date of experience: 11/2024

We waren met 7 personen we hebben het echt super naar ons zin gehad jammer dat we niet bij de bevers toegang kregen dat was echt jammer .....we hadden een probleempje met een allergie maar dat werd mooi en netjes op gelost we komen zeker nog een keer terug was echt dagen om nooit te vergeten ....alleen het avond eten mag wel meer gevarieerd zijn want er was kwa voor een groenten allergie weinig keus dat zou ik voor de toekomst toch even mee nemen

Beste heer / mevrouw H,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling en uw leuke positieve reactie en uw tips en tops.
Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Met gastvrije groet,
Date of experience: 11/2024

Mooi ontspannen sfeer, met een warm gastvrij gevoel.

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 97% en uw vriendelijke, positieve reactie.
Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als gewaardeerde gast.

Date of experience: 11/2024

Gezellig alles aanwezig kan voor ons niet beter. De medewerkers zijn ook in orde.

Geachte heer D,

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 100% en uw vriendelijke, positieve reactie.

Date of experience: 11/2024

Super! Personeel zeer vriendelijk, altijd iets te doen en heerlijk eten!

Date of experience: 11/2024

We waren voor de 4e keer bij jullie. Het begint helaas wel te verouderen. De plaza en de bioscoop kan echt niet meer. Te druk in de eetzaal.

Beste heer/mevrouw van B.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw trouw bezoek aan ons resort. Wat fijn dat u ons al voor de vierde keer heeft bezocht! We waarderen het dat u uw persoonlijke visie met ons deelt.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen en u een wederom fijne ervaring te bieden.

Date of experience: 11/2024

We hebben heerlijke verwendagen gehad!

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 100% en uw vriendelijke woorden.
Het zou ons een genoegen zijn om u in de toekomst wederom als gewaardeerde gast te mogen ontvangen.

Hopelijk tot snel!

Date of experience: 11/2024

goede ervaring eten en drinken perfect vriendelijk personeel en voldoende te doen. Alleen op de kamer mag als je een 4 persoons kamer hebt wel 4 stoelen staan ipv 3

Hartelijk dank voor uw 90% beoordeling en de waardevolle tips die u met ons heeft gedeeld.
Wij waarderen uw feedback enorm en zullen deze gebruiken om onze service verder te verbeteren.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 11/2024

Prima, Nette kamers, eten in de restaurant was van goede kwaliteit, goede service van de bediening. Iedereen vriendelijk

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 80% en uw vriendelijke woorden.

Hopelijk tot snel!

Date of experience: 11/2024

Fijn en compleet verblijf gehad. Er zijn wel wat punten voor verbetering maar desondanks kijken we terug op een fijn weekend

Hartelijk dank voor uw review en voor de mooie score van 83 procent!

Wat fijn dat u een prettig verblijf heeft gehad.
We waarderen uw opmerking over verbeterpunten en staan altijd open voor feedback.
Mocht u deze met ons willen delen, horen we dat graag, zodat we onze service verder kunnen optimaliseren.

We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Date of experience: 11/2024

Het was leuk voor 1 middage, avond en ontbijt.