Date of experience: 11/2024

We hebben met 4 stellen gezellige dagen gehad; lekker gegeten, gedronken, fijn gebowld, gebiljart. Genoten van de kermis en de muziek in de Black-rock.

Beste mevrouw G,

Hartelijk dank voor uw leuke positieve reactie en geweldig mooie 77% beoordeling.
Fijn te mogen vernemen dat jullie samen zo genoten hebben.
Wij hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen in ons Resort.

Met gastvrije groet,
Emma

Hartstikke positief!

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 80% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat het verblijf naar wens was!
Wij hopen u graag in de toekomst weer te kunnen begroeten in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 11/2024

Heerlijk weekendje met de familie gehad

Beste meneer D,

Hartelijk dank voor de mooie 90% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u kunt terugkijken op een heerlijk familieweekend!

Date of experience: 11/2024

Gewoon goed niets op aan te merken

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 93% beoordeling!

Super nettes Personal
Essen Topp es ist für jeden was dabei.
Spielhalle Topp
Indoor Kirmes mega

Sehr geehrter Damen und Herren,

vielen Dank für die schöne 97%ige Bewertung und die positiven Kommentare.
Wir freuen uns darauf, Sie in Zukunft wieder als geschätzten Gast im Preston Palace begrüßen zu dürfen.

Wir freuen uns darauf, Sie wiederzusehen!

Beste .

Afgelopen donderdagmiddag zijn we thuisgekomen van ons 2e verblijf dit jaar met 2 overnachtingen in uw resort.
Echter was het deze keer minder goed verlopen als in januari dit jaar.
Alles was eigenlijk goed alleen de manier van het benaderen of het aanspreken van uw barpersoneel op de dinsdag en woensdag avond door dezelfde persoon achter de bar na dus.
Dinsdag avond een kei gezellige avond gehad in de scheepsbar en net rond sluitingstijd wilde mijn vrouw nog een laatste drankje bestellen maar dat kreeg ze niet meer en kreeg ook meteen op een niet klantvriendelijke manier te horen dat dit niet meer kon .
De woensdag avond was ook redelijk gezellig in de karaokebar en om 0.40 uur wilde ze weer een laatste drankje bestellen aan de bar , er stonden 2 personen voor haar en die werden wel geholpen door diezelfde onvriendelijke barman en mijn vrouw dus weer niet.
(Er staat overal aangegeven dat de bar open is tot 01.00 en het laatste rondje om 0.45)
Waarop ze een opmerking maakte dat zij niet geholpen werd, met als antwoord van deze barman " jij moet je kop dichthouden"
Hierdoor ben ik dus even gaan vragen wat er allemaal aan de hand was , maar meteen belde hij de beveiliging en vertelde dat mijn vrouw bedreigend naar hem toe kwam.
Nou ken ik mijn vrouw ondertussen al 30 jaar , maar dat ze bedreigend over kan komen dat is echt nieuw voor mij , ze is daar niet het type voor en ook heeft ze daar zeker haar lichaamsbouw niet voor.
Er kwam ook nog een persoon van jullie ( aardige jongeman in zwart pak) naar dit gebeuren toe die wilde het verhaal van beide kanten aanhoren.
Wij hebben ons verhaal gedaan en zijn uit voorzorg maar naar onze kamer teruggegaan om het niet te laten escaleren want dan trekken de gasten toch aan het kortste eind en vertrekken was voor ons dus nog geen optie .

Wij weten dus niet of de beste man de barman nog heeft gesproken, maar tot op dit moment is het voor ons echt de laatste keer geweest dat we een bezoek gebracht hebben aan uw resort.

Wij vinden het zeer onprofessioneel om zo met misschien wat aangeschoten gasten om te gaan .
Wil niet zeggen als je aangeschoten bent dat je alles maar kan zeggen en doen natuurlijk , maar als je in de horeca werkt dan moet je daar tegen kunnen. (Misschien een cursus Sociale Hygiëne laten volgen)
Ook is het zeer onprofessioneel of in mijn ogen gewoon kinderachtig of zelfs onkundig om meteen de beveiliging te bellen als ik een normaal gesprek wil voeren , en wanneer we dan weglopen vragen of we even willen wachten.

We wachten graag op uw antwoord.

Alvast bedankt voor uw tijd ,

Dora en Werner van Vught
Boekingsnummer PP9111459

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Hierbij willen we u graag laten weten dat uw e-mail door ons is ontvangen en momenteel in behandeling is. Zodra we meer informatie hebben, nemen we contact met u op via de mail.

Manouk

prima alles was in orde

Beste D,

Hartelijk dank voor de mooie 100% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat het verblijf naar wens was!

We hebben het heel goed gehad in Preston Palace

Beste meneer/mevrouw W,

Hartelijk dank voor de mooie 93% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u het heel goed heeft gehad!

Alone

zo als iedere keer goed

Beste meneer vd L,

Hartelijk dank voor de mooie 100% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf ook deze keer weer naar wens was!
Wij hopen u graag in de toekomst nog vaak te kunnen begroeten in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 11/2024

Das Personal ist toll und super freundlich.
Die Zimmer klein, aber fein und sauber.
Ein sehr schönes Hotel mit tollem Konzept und alles so wie es beschrieben ist.

Sehr geehrter Herr A,

vielen Dank für die schöne 97%-Bewertung und den positiven Kommentar.

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder als geschätzten Gast im Preston Palace begrüßen zu dürfen.

Wir freuen uns auf ein Wiedersehen mit Ihnen!