Date of experience: 11/2024

Loved the overall experience. Lots of family fun.

Dear Sir/Madam ,

Thank you very much for your wonderful 90% rating.
How nice to hear that you enjoyed your stay with the family.

We hope to greet you very often in the future as a very valued guest!

Very happy to see you soon!

Kind regards,

Business
Date of experience: 11/2024

Prima locatie om voor een twee daagse studie dag heen te gaan, overnachting erbij en prima sfeer.

Geachte heer/mevrouw ,

Wat fijn om te vernemen dat u een heeft genoten van uw verblijf.

Wij hopen u in de toekomst nog heel vaak te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Date of experience: 11/2024

Wij zijn hier nu al een aantal keer geweest maar de eerste keer met onze twee vrienden en een baby. Wij vinden het jammer dat hun ervaring nu minder is door ontbrekende voorzieningen voor de baby (stoelverkleiner hebben jullie ook niet) en het drankaanbod die wat tekort schoot. Verder vonden wij het ook jammer dat wij op 1 werden geplaatst in een vieze stinkende gang/kamer en onze vrienden op 4. Dan werd er gezegd dat we dit aan moesten geven dat we bij elkaar wilden maar daar zag ik geen optie voor. En eigenlijk verwachtte wij wel als gasten die al heel vaak bij jullie zijn geweest dat we een goede kamer zouden krijgen en niet achteraf in het mindere gedeelte zouden worden gestopt.

Date of experience: 11/2024

Na zoveel jaren bezoek aan PP en zwembad nog altijd goed, leuk en ontspannend. In tegenstelling tot andere keren dat wij een bezoek ( 28 ) aan PP brachten was het de eerste 2 dagen van ons bezoek overal fris/ koud. Na melding aan de receptie is er iets mee gedaan. Was overigens niet het geval in het zwembad. Fijne temperatuur!

Geachte heer/mevrouw D,

Wat fijn om te vernemen dat u een heeft genoten van een leuk en ontspannen verblijf.

Met gastvrije groet,
Emma

Geweldig genoten

Geachte heer/mevrouw ,

Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

we zijn al vele jaren van af 2007 geweest

Geachte heer/mevrouw ,

Wat fijn om te vernemen dat u een terugkerende gast bent.

Date of experience: 11/2024

wel goed maar wel met een verbeterpunt zoals zorg aub dat het bowlen gaat op inschrijving bij de receptie nu kom je niet aan de beurt of er moet steeds heen en weer gelopen worden en dan nog kan het heel lang duren voor er een baan vrij komt. Niet te doen op deze manier.

Beste mevrouw G.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw waardevolle feedback. Fijn om te horen dat u een goed verblijf heeft gehad!

Uw suggestie voor specifiek het bowlen nemen we graag mee, de door u genoemde punten hebben onze aandacht.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een aangenaam verblijf.

Date of experience: 11/2024

Wij komen al heel erg lang bij preston palace, steeds met tussenpozen van een aantal jaar.
Eerst met vrienden, toen met onze kinderen en nu met de kinderen, hun aanhang en kleinkids. Wat betreft het ribbleton restaurant vind ik het erg
Ongezellig geworden en veel te druk. Ik denk dat er veel meer toezicht gehouden moet worden bij de ingang. Voor de rest hebben we genoten!

Beste mevrouw G.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en voor uw trouwe bezoeken aan Preston Palace, samen met uw familie en vrienden. Wat bijzonder om te lezen dat u al jarenlang geniet van ons resort in verschillende samenstellingen.

We vinden het jammer om te horen dat uw ervaring in het Ribbleton restaurant deze keer niet aan uw verwachtingen voldeed. Goed om te horen dat u hierover een melding heeft gedaan bij de receptie, zodat wij hier direct op konden inspelen. Uw feedback over de drukte en het toezicht bij de ingang nemen we serieus en zullen we intern bespreken.

Fijn dat u ondanks deze ervaring toch heeft genoten van uw verblijf. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen, zodat we u weer een zorgeloos verblijf kunnen bieden.

Business

Hele leuke avond gehad.

Geachte heer/mevrouw ,

Wat fijn om te vernemen dat u een leuke avond heeft gehad.

Date of experience: 11/2024

Te druk over het hele park
Je komt voor de gezelligheid en wordt omgezet in een mensen massa
Door de drukte wordt de schoonmaak in de centrale eetzaal belemmerd
Vond de eetzaal zondag VIES
De voeren vonden wij op veel plekken vies Je plakte vast

Beste familie O.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw feedback. Wat jammer om te horen dat u de drukte op het park zo heeft ervaren. We begrijpen dat de sfeer voor iedere gast anders kan aanvoelen, en we waarderen uw persoonlijke beleving hierin. Heeft u ter plaatse uw ervaring met betrekking tot de eetzaal aan de dienstdoende manager gemeld? Indien dit niet het geval is, ontvangen wij graag alsnog uw gedetailleerde feedback en uw boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl, zodat wij uw opmerkingen intern kunnen bespreken.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een prettiger verblijf.