Goed we hebben genoten

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat u heeft genoten van uw verblijf! We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een even fijne ervaring.

By Thom Boersma
Date of experience: 12/2024

Was wel oke. Door alle activiteiten was het erg gezellig maar het kwaliteit van eten kan voor die prijs wel stuk beter. Veel dingen liggen lang onder een warm houd lamp waardoor het snel droog en kei hard is.

Beste heer B.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. Wat fijn dat u genoten heeft van de gezelligheid en de activiteiten. We nemen uw feedback over de kwaliteit van het eten mee in onze werkbesprekingen.

Hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw verwelkomen in Preston Palace. Graag tot ziens!

By vd Weide
Date of experience: 12/2024

Alles aanwezig, er ontbreekt werkelijk aan niets.
Vriendelijk personeel.

Geachte heer/mevrouw v.d. W,

Hartelijk dank voor de mooie 80% beoordeling.

Wij hopen u in de toekomst nog eens te begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Sofie
Date of experience: 12/2024

Fantastisch! Erg leuk en mooi!

Hartelijk dank voor de mooie 83% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf fantastisch was!

Wij hopen u in de toekomst nog eens te begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Sofie
By Bjorn schraven
Date of experience: 12/2024

Goed in het algemeen , gebak keuze/ kwaliteit was minder als voorheen. Het avond diner hadden we om 20:00 uur in grote zaal was veel al weg gehaald en kwaliteiet eten ook niet meer wat het geweest is. Daarbij keek het personeel je de zaal uit en waren opdringerig met vragen of ze servies mee konden nemen. Wij zaten nog te eten en was op dat moment 20:30. Als het tot 21:00 open is hoor het aanbod eten en de rust om te eten ook tot die tijd te zijn. Dit was beide niet meer het geval. Voorheen was het toch echt beter. Ik denk dat de nadruk op de kids gelegd word betreft nieuwe speelhal en faciliteiten. En de juist gewaardeerde + punten en reclame van prestonpalace worden vergeten als vanouds

By Jolanda Ganzevles (groep van 1..
Business
Date of experience: 12/2024

De schrik zat er wel even in bij aankomst. Bij het inchecken werd verteld dat onze reservering een paar dagen geleden geannuleerd zou zijn. Helaas kon men niet in het systeem kijken wie dat zou hebben gedaan. Gelukkig waren er nog voldoende kamers beschikbaar voor onze groep en kregen we zelfs een upgrade.

By Alice
Date of experience: 12/2024

Wij hebben een fijne en gezellige middag en avond gehad Eten is heel goed. Je kan altijd eten en drinken Er is veel te doen

Geachte heer/mevrouw A,

Wat leuk om uw positieve reactie te lezen!
Erg fijn dat alles naar wens is geweest.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Ester
By Eric
Reviewed: 1 week ago (14/12/2024)
Date of experience: 12/2024

Het is voor herhaling vatbaar.

Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Michelle
Reviewed: 1 week ago (13/12/2024)
Date of experience: 11/2024

Over het algemeen tevreden met name over het restaurant en het zwemparadijs. Echter in onze kamer is een plafondplaat omlaag gekomen. Geschrokken maar gelukkig ongedeerd. Gemeld en we mochten naar een andere kamer maar pas na toespelingen op een tegemoetkoming kregen wij 1 enkele verlening. Beetje magertjes. Ook gezien het feit dat die kamer ook niet helemaal proper was toen wij introkken. Ik ben er zelf met de stofzuiger doorheen gegaan.

Beste heer/mevrouw B.,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te horen dat u geschrokken bent door de situatie op uw hotelkamer.

We willen hier graag wederhoor op plegen en vragen u vriendelijk om uw toelichting samen met uw boekingsnummer naar marketing@prestonpalace.nl te sturen. Zo kunnen wij uw ervaring intern bespreken.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

By C van Dorp
Reviewed: 1 week ago (13/12/2024)
Date of experience: 12/2024

Wij hebben een geweldig weekend gehad met kinderen en kleinkinderen. Bij Preston Palace. Het eten was heel goed overal waar we kwamen en lekker .

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 93% en uw vriendelijke woorden.
Het zou ons een genoegen zijn om u in de toekomst wederom als gewaardeerde gast te mogen ontvangen.

Hopelijk tot snel!

Kim