Date of experience: 11/2024

Wij kwamen al vaker oo de zondagmorgen om te brunchen en dat us meer dan goed.
En onze kleinzonen kregen een verjaardagscadeau en wouden heel graag een nachtje slapen bij Preston.
En...dat wouden wij ook dus wel.

Geachte mevrouw H,

Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten met uw kleinzonen.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Estel
Date of experience: 11/2024

Ik kom ieder jaar. De verzorging is altijd goed.
Ik zie dat er geen variatie is in de shows. Die zijn al jaren hetzelfde. Hier mag zeker vernieuwing in! Zeker als je ieder jaar terug komt.

Hartelijk dank voor uw loyaliteit en uw positieve woorden over de verzorging tijdens uw verblijf.

We waarderen uw feedback over de shows en we blijven vernieuwen, zeker ook waardevol voor onze terugkerende gasten. We kijken ernaar uit u volgend jaar weer te verwelkomen!

Business
Date of experience: 11/2024

We hebben genoten van eten en drinken en vermaak. Nog geen tijd om alles te ontdekken. Dus we moeten terug komen.

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 100% beoordeling. Wat fijn te vernemen dat jullie genoten hebben.
Wij hopen u dan ook in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen in ons Resort.

Met gastvrije groet,
Date of experience: 11/2024

Sehr gut, ein paar Kleinigkeiten könnte man noch verbessern.

Sehr geehrter Herr S,
Vielen Dank für Ihre 77%ige Bewertung.
Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder in unserem Resort begrüßen zu dürfen. Wir hoffen, Sie bald wiederzusehen!
Mit gastfreundlichen Grüßen,
Date of experience: 11/2024

Perfektes Familienhotel, es gibt nichts zu meckern. Auch sehr freundlich, die meisten können Deutsch.

Sehr geehrter Herr D,

Vielen Dank für Ihre positive Antwort und die großartige 93%ige Bewertung.
Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder in unserem Resort begrüßen zu dürfen.

Mit gastfreundlichen Grüßen,
Date of experience: 11/2024

Aankomstdag was best wel druk. Maar de anderedagen waren goed te doen.

Helaas is 1 van ons ziek thuis gekomennen heeft wel 8 keer moeten overgeven. Blijkbaar iets niet helemaal goed bevallen. (Deze persoon drink geen alcohol, dus daat kwam het niet van)

De rest was gelukkig wel gezond thuis gekomen.

Heerlijke tijd

Geachte mevrouw V,

Wat fijn te vernemen dat u een heerlijke tijd heeft gehad.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Ester
Date of experience: 11/2024

Is inmiddels de 8e keer dat wij hier komen!

Hartelijk dank voor uw 77% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat alles naar wens is geweest.
Leuk te horen dat u al 8 keer bent geweest!

Ester
Date of experience: 11/2024

Geen vraag over de andere activiteiten? Bowlen was heel jammer dat je moest 'strijden' om een baan. Af en toe irritaties gezien tussen bepaalde mensen voor de bowlingbaan. Ik denk toch beter om met een systeem te werken dat je in een soort 'rij' komt, of werken met een 'nummertje' zoals bij de bakker / McDonalds dat je nummer wordt weergeven op een scherm, ondertussen kun je dan rustig zitten in de preston palace central. Het werd ons pas later duidelijk dat er 45min. per spel ging en dat het personeel kon zien hoeveel minuten er nog waren. Personeel bij de bowlingbaan wel heel behulpzaam. Kermis, jammer dat je voor zoveel dingen apart moest betalen. Algemeen was het heel leuk, maar vooral omdat we met een grote groep maakte wat het gezellig maakte! we voelde wel de druk om in 1 dag 'alles te doen'.

Beste mevrouw P.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw persoonlijke ervaring. Wat fijn om te horen dat u een gezellige tijd heeft gehad met uw groep!

We waarderen uw feedback over het bowlen en de kermis. Het is goed om te lezen dat ons personeel behulpzaam was; dat geven we zeker door aan het team!

We hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen voor een ontspannen en plezierige dag.

Date of experience: 11/2024

Het is goed bevallen. Ondanks dat deze keer toch wat minpuntjes had. Voorgaande keren was het beter.

Beste heer/mevrouw Van der Linden,

Hartelijk dank voor uw feedback en voor uw terugkeer naar Preston Palace! Wat fijn om te horen dat uw verblijf over het algemeen goed bevallen is, ook al waren er deze keer enkele minpuntjes.

Wij streven ernaar om iedere keer weer aan de verwachtingen van onze gasten te voldoen en nog beter te presteren. Mogen wij vragen of u ter plaatse melding heeft gemaakt van de punten die minder waren? Op die manier hadden we direct een uitleg of oplossing kunnen bieden. Mocht dit niet het geval zijn, dan horen we graag alsnog uw specifieke punten via marketing@prestonpalace.nl, zodat wij hier gericht mee aan de slag kunnen.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een ervaring zoals u die gewend bent bij ons.