Date of experience: 10/2024

Een geweldige ervaring voor onze kinderen maar ook voor ons. We hebben gezwommen, kermis, bowlen, midgetgolven en lekker gegeten en gedronken. Echt top

Geachte mevrouw B,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat het verblijf een geweldige ervaring was.

Date of experience: 11/2024

Wir haben ein Kurzurlaub zu zweit gemacht und haben wegen den Deutschen Feiertagen einen Aufpreis gezahlt. Bekommen haben wir sehr stressige Tage, weil das Hotel mit trinkwütigen Junggesellinnenabschieden überlaufen war. Die Bars waren voll und die Leute sind dann ab Mitternacht bis teilweise 1:30Uhr in der Nacht besoffen und schreiend im Hotel rumgelaufen. Ein Service konnte gar nicht erreicht werden, weil nirgendwo im Zimmer/Telefon stand wie die Nummer vom Service ist.

Sehr geehrter Gast,

Vielen Dank, dass Sie Ihre Erfahrung mit uns teilen. Es tut uns leid zu hören, dass Ihr Aufenthalt nicht ganz so entspannend war, wie Sie es sich gewünscht haben.

Darfen wir fragen, ob Sie Ihr Unwohlsein während des Aufenthalts an der Rezeption gemeldet haben, sodass wir Ihnen vor Ort eine Lösung hätten anbieten können? Falls dies nicht geschehen ist, würden wir uns freuen, wenn Sie uns Ihr Buchungsnummer und eine genauere Beschreibung Ihrer Erfahrungen an marketing@prestonpalace.nl senden könnten.

Vielen Dank für Ihre Mühe!

Date of experience: 11/2024

Algemeen over het prestonpalace hotel zijn we zeer tevreden! Er is genoeg te beleven!

Geachte heer/mevrouw E,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u zeer tevreden bent over het verblijf!

Date of experience: 11/2024

Het is er prettig verblijf voor jong en oud wat voor weer het ook is alles is er super netjes.

Geachte mevrouw V,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u genoten heeft van een prettig verblijf en dat alles super netjes was!

Ervaring was heel fijn

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u een fijne ervaring heeft gehad bij Preston Palace. We hopen dat u volop heeft genoten van alles wat ons resort te bieden heeft.

We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor weer een heerlijke tijd bij ons!

Date of experience: 11/2024

Een hele fijne ervaring, het was onze tweede keer. We vonden het deze keer héél druk. Dat was een minpuntje. Misschien in schoolvakanties geen dagjesmensen toelaten?

Hartelijk dank voor uw vertrouwen en voor uw terugkeer naar Preston Palace! Wat fijn om te horen dat u opnieuw een fijne ervaring bij ons heeft gehad.

We monitoren onze gasten aantallen zorgvuldig, zodat we iedere gast een aangenaam verblijf kunnen bieden, zelfs in drukkere periodes. We zijn overigens ongelofelijk trots dat Preston Palace zo’n populaire bestemming is, geliefd bij vele gezinnen en terugkerende gasten.

We hopen u en uw gezelschap in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen, voor weer een fijn verblijf!

Date of experience: 11/2024

GENIETEN met hoofdletters van eten, drinken, vermaak. De kamer wat sober maar zeker wel netjes

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u zo genoten heeft van het verblijf en dat het eten, drinken en de vermaak naar wens was!

Date of experience: 11/2024

we waren positief verrast! vooral de kwailteit van het eten was uitestekend. bedden waren prima en de douche was zeer goed

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling.
Heel goed om te vernemen dat u zo positief verrast bent over het verblijf en de kwaliteit van het eten!

Sofie
Reviewed: 2 years ago (03/11/2024)

Erg positief

Geachte mevrouw K.,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in Preston Palace!

Katja
Reviewed: 2 years ago (03/11/2024)
Date of experience: 10/2024

Leuk maar te druk in de vakantie

Geachte gast,

Hartelijk dank voor uw 77% beoordeling!
Hopelijk heeft u ondanks de vakantiedrukte genoten van uw verblijf.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in Preston Palace! Wellicht in een rustigere periode.

Katja