By Serge Verbrugghe
Date of experience: 07/2026

Goed. We komen zeker nog eens teug

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u een goed verblijf heeft gehad en dat u aangeeft zeker nog eens terug te komen.

Jammer om te lezen dat u een opmerking heeft over het beddengoed. Mocht u hierover nog iets met ons willen delen, dan bent u van harte welkom om een e-mail te sturen naar marketing@prestonpalace.nl. Vermeld daarbij alstublieft ook uw boekingsnummer en kamernummer, zodat wij uw ervaring intern kunnen bespreken.

Wij kijken ernaar uit u opnieuw te mogen verwelkomen. Graag tot ziens in Preston Palace.

By Vincent Wensink
Date of experience: 07/2026

Totale ervaring Was goed, goede sfeer en gezzelig druk.

Opmerkingen: Helaas deden niet alle attracties het wat mijn zoon jammer vond, maar hij heeft zich verder goed vermaakt.

Ontbijt, zorg alsjeblieft dat jullie betere bacon krijgen en niet die zooi die in de bakken lag, dat doet echt afbreuk aan de rest van het ontbijt wat gewoon super was.( geloof mij ik zit 4maanden per jaar in hotels maar die troep heb ik nog nooit gehad).

Kamer was schoon, maar wel raar dat er nog baby speelgoed onder het bed lag wat niet hoort, ook de tv werkte niet naar behoren.

Verder vriendelijk personeel en hebben we genoten van het verblijf.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u samen met uw zoon heeft genoten van de gezellige sfeer, ons vriendelijke personeel en het uitgebreide aanbod aan eten. Ook is het leuk om te lezen dat uw zoon zich goed heeft vermaakt en dat u terugkijkt op een geslaagd verblijf.

Bedankt voor het delen van uw feedback. Wij nemen deze mee in onze evaluaties.

Ist in Ordnung
Der Name des Hotels verspricht mehr

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw persoonlijke ervaringen. Jammer om te lezen dat uw verblijf niet volledig aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Heeft u uw bevindingen tijdens uw verblijf gemeld, zodat onze collega's u direct uitleg of een passende oplossing konden bieden? Zo kunnen wij wederhoor plegen bij de betreffende afdeling. Mogen wij u daarom vragen om uw uitgebreide toelichting, inclusief uw boekingsnummer en kamernummer, te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Gezellig. Leuke kamers.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.

Wat fijn om te lezen dat u een gezellig verblijf heeft gehad en dat de kamers goed zijn bevallen.

Wij waarderen uw positieve feedback en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een heerlijk verblijf.

Lisa
By Helen

Was Weer fantastisch

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.

Wat fijn om te zien dat u uw verblijf positief heeft gewaardeerd. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een gezellig en ontspannen verblijf.

Lisa
Date of experience: 07/2026

Voor geen herhaling vatbaar. Voor te beginnen slechte bedden. Overal tijdens en na het eten niet proper. Personeel niet allemaal vriendelijk. Zijn 2u Voor afsluiten vertrokken

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Het is jammer om te lezen dat uw verblijf niet aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan.

Heeft u uw bevindingen tijdens uw verblijf gemeld voor een uitleg en/of een vlotte oplossing ter plaatse? Zo kunnen wij wederhoor plegen bij de betreffende afdeling. Mogen wij u daarom vragen om uw uitgebreide toelichting, inclusief uw boekingsnummer en kamernummer, te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Alles boven verwachting

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 100% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat het verblijf naar wens was!
Wij hopen u graag in de toekomst weer te kunnen begroeten in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 07/2026

Es war alles super . Nur die Zimmer Reinigung lässt zu wünschen übrig. Sonst war es echt schön . Aktivitäten Top .Essen war lecker . Kann ich weiterempfehlen.

Sehr geehrte Damen und Herren,

vielen Dank für die schöne 80-Prozent-Bewertung.
Es freut uns sehr zu hören, dass Ihr Aufenthalt Ihren Erwartungen entsprochen hat!
Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder als geschätzten Gast im Preston Palace begrüßen zu dürfen.

Wir freuen uns auf ein Wiedersehen!

Date of experience: 07/2026

We hebben met ons gezin genoten, 6 volwassenen en 2 jonge kinderen. Alles is goed georganiseerd, en er is veel te doen. 2 nachten is voldoende.
Restaurants zijn ook goed, alleen geluidsniveau in Midtown is vreselijk, je kunt elkaar bijna niet verstaan.
We sliepen in 3 suites, en die zijn geweldig, heerlijke bedden. Men moet wel iets aan de piepende toegangsdeuren doen.
Het hekwerk op het balkon is hoog gemonteerd, kleine kruipende kinderen kunnen er makkelijk onderdoor, erg gevaarlijk.

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 897% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat het verblijf naar wens was!
Uw aandachtspunten nemen wij intern mee.

By Desiree
Date of experience: 07/2026

Mijn zoontje van 4 zegt mooi.
Wij genieten er elke x van.

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 83% beoordeling.