Date of experience: 10/2024

We hebben ons goed vermaakt vier dagen met kleinkind.enkele kleine puntjes voor verbeteren volgens ons.

Geachte heer E,

Hartelijk dank voor uw 77% beoordeling en de waardevolle tips die u met ons heeft gedeeld. Wij waarderen uw feedback enorm en zullen deze gebruiken om onze service verder te verbeteren.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 10/2024

Alles in allem, ein schöner Kurzurlaub

Sehr geehrte Frau H,

Vielen Dank für Ihre schöne 97%-Bewertung.
Wie schön, dass Sie Ihren Aufenthalt genossen haben!

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder als geschätzten Gast in unserem Hotel begrüßen zu dürfen!

Date of experience: 10/2024

Perfect hotel, alles is er wat je maar wil

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in ons hotel als wel gewaardeerde gast!

Date of experience: 10/2024

Heel leuke combinatie met de all in formule

Beste heer E,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf!

Date of experience: 10/2024

Leuke ervaring , maar weinig aandacht voor zuipende veel te jonge jeugd.
In de Engelse bar kreeg een jongen van 15 onbeperkt mixdrankjes

Beste meneer A.,

Dank u wel voor uw review en uw verblijf bij ons. Het is fijn om te horen dat u een leuke ervaring heeft gehad.

Wij willen u verzekeren dat wij zeer streng toezien op ons alcoholbeleid; we hanteren een no-tolerancebeleid en nemen deze regels uiterst serieus (https://www.prestonpalace.nl/huis-en-gedragsregels). Uw opmerking over de Engelse bar verbaast ons en herkennen wij absoluut niet, aangezien wij strikt controleren op de leeftijd van onze gasten.

Mocht u ooit het vermoeden hebben dat dit beleid van NIX18 niet juist wordt nageleefd, dan waarderen wij het zeer wanneer u geen aannames achteraf plaatst, maar dit direct ter plaatse meldt bij de dienstdoende manager.

We danken u hartelijk voor het lezen van onze toelichting en we hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een aangenaam verblijf.

Herhaling vatbaar

Beste Patrick,

Hartelijk dank voor uw verblijf en uw positieve feedback! Fijn om te horen dat ons resort voor herhaling vatbaar is.

Wat betreft uw opmerking over de gesprekken tijdens het ontbijt, dit nemen wij graag mee om onze service te verbeteren. Zou u ons via marketing@prestonpalace.nl met uw boekingsnummer willen aangeven op welke datum en rond welk tijdstip u dit heeft gehoord? Dit helpt ons om gericht met het betreffende team in gesprek te gaan.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in ons resort. Graag tot ziens!

Zeer tevreden, we komen al vanaf 1996 bij jullie dus dat zegt genoeg denk ik

Hartelijk dank voor uw jarenlange vertrouwen en mooie woorden. Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent over uw verblijf en dat u al sinds 1996 bij ons te gast bent!

Uw opmerking over de spiegel in de hotelkamer nemen we serieus. Mogen wij vragen of dit ter plaatse gemeld is? Zo niet, dan ontvangen wij graag alsnog uw boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl, zodat we dit intern kunnen bespreken.

We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Heel graag tot ziens!

Date of experience: 10/2024

Vooral voor de kinderen een heel fijn verblijf omdat ze zelf op ontdekking konden gaan en onbeperkt zelf eten en drinken konden nuttigen.

Beste mevrouw E,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie en geweldig mooie 83% beoordeling, en uw leuke positieve reactie.
Fijn te mogen vernemen dat jullie zo genoten hebben. En wij hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen in ons Resort.

Met gastvrije groet,
Emma
Date of experience: 10/2024

Verder heel fijn verblijf maar wat ik aangaf schoonmaak slecht en een stapelbed kan echt tot max 14 jaar! Doe dan gewoon de prijs omhoog en een normaal bed maar dit kan echt niet!!!!

Beste mevrouw Van der P.,

Hartelijk dank voor uw verblijf en uw feedback. Fijn dat u verder een prettig verblijf heeft gehad. Alle vierpersoonskamers in ons resort zijn voorzien van een tweepersoonsbed en een stapelbed. De matrassen in het stapelbed zijn geschikt voor zowel jongere gasten als volwassenen.

Mocht een stapelbed niet gewenst zijn, dan adviseren wij bij een volgend verblijf een tweepersoonskamer te boeken voor een optimaal comfort. Via deze link ziet u alle opties: https://www.prestonpalace.nl/all-in-hotel/kamertypes

Uw opmerking over de schoonmaak van de badkamer nemen wij zeer serieus. Kunt u aangeven of deze bevinding tijdens uw verblijf direct is gemeld? Wij hadden graag ter plaatse een passende oplossing geboden. Als dit nog niet is gebeurd, ontvangen wij graag uw melding via marketing@prestonpalace.nl zodat we dit intern kunnen oppakken.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een verblijf dat volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Komen voor de 21ste keer waarschijnlijk wel terug

Beste mevrouw K,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie en geweldig mooie 87% beoordeling.
Wij hopen u wederom nog eens te kunnen verwelkomen in ons Resort. Graag tot ziens!

Met gastvrije groet,
Emma