Date of experience: 09/2024

We hebben een heerlijk weekend gehad samen met ons hele gezin, er is voor iedereen wel wat te doen. Het eten was overal goed en zeker ruim voldoende. Alleen heel jammer dat er nergens te lezen was van te voren dat de escape rooms niet geboekt konden worden. Daar hadden we voor de volwassenen erg naar uitgekeken.

Hartelijk dank voor uw 93% beoordeling en de waardevolle tips die u met ons heeft gedeeld.
Wij waarderen uw feedback enorm en zullen deze gebruiken om onze service verder te verbeteren.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als zeer gewaardeerde gast.

80+ years
Date of experience: 10/2024

Hebben al weer geboekt v/d 7e maal Bevalt ons Prima (senioren)

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 100% en uw vriendelijke, positieve reactie.
Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als gewaardeerde gast.

Date of experience: 10/2024

Zeer goed bevallen en voor herhaling zeker vatbaar

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 97% en uw vriendelijke woorden.
Het zou ons een genoegen zijn om u in de toekomst wederom als gewaardeerde gast te mogen ontvangen.

Hopelijk tot snel!

Date of experience: 09/2024

Zowel voor jongere als voor oudere mensen oke

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 100%.

Hopelijk tot snel!

Kim
Reviewed: 2 years ago (02/10/2024)

Onze ervaring was goed

Hartelijk dank voor uw 87% beoordeling en de waardevolle tip die u met ons heeft gedeeld.

Kim
Reviewed: 2 years ago (02/10/2024)
Date of experience: 09/2024

Leuk en goed , maar het grijs gehalte is erg hoog

Beste heer/mevrouw B.,

Hartelijk dank voor uw 83% tevreden feedback. Fijn dat u uw verblijf als leuk en goed heeft ervaren! We begrijpen dat ons resort aantrekkelijk is voor verschillende doelgroepen, waaronder ook senioren. Dit zorgt voor een gevarieerd en divers publiek, wat wij als een verrijking van de sfeer zien.

Het is mooi dat u ook leuke en goede tijd heeft gehad en we verwelkomen u graag opnieuw voor een volgend verblijf in Preston Palace!

80+ years
Reviewed: 2 years ago (01/10/2024)

Zeer mooi weekend gehad met de familie, 15 personen

Hartelijk dank voor uw 90% beoordeling en uw leuke positieve reactie.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Met gastvrije groet,
Emma
Reviewed: 2 years ago (01/10/2024)
Date of experience: 09/2024

Alles prima maar 1 minpunt: de laatste nacht in uw hotel stonden er een aantal mensen buiten bij de hoofdingang .Wij hadden kamer no. 102 dus was alles duidelijk te horen. Veel gepraat en drank.Dit duurde tot 3.00 uur ! Toen ben ik naar buiten gegaan en hen hierover aangesproken. Iedereen ging naar binnen en was weer rust. Dit zou toch niet mogen gebeuren ?

Beste heer/mevrouw L.,

Dank u wel voor uw verblijf bij ons en voor het delen van uw ervaring. Wat fijn dat alles verder prima was!

Het is erg vervelend te horen dat u geluidsoverlast heeft ervaren tijdens uw verblijf. Graag willen we u informeren dat u te allen tijde direct vanaf uw hotelkamer contact kunt opnemen met onze hotelreceptie via toestel 9. Ons team staat 24/7 voor u klaar om ter plaatse polshoogte te nemen en zo snel mogelijk een passende oplossing te bieden.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een aangenaam en zorgeloos verblijf. Heel graag tot ziens!

Reviewed: 2 years ago (30/09/2024)
Date of experience: 09/2024

Prachtig hotel, alleen jammer dat we een avond last hadden van het lawaai van de jeugd.

Reviewed: 2 years ago (30/09/2024)
Date of experience: 09/2024

Wij hebben genoten van ons verblijf met ons gezin(45 jarig huwelijk) en zullen zeker nog een x terug komen.

Geachte heer/mevrouw H,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling van uw verblijf.
Nog van harte gefeliciteerd met jullie 45 jarig huwelijk!
Wat fijn om te vernemen dat jullie hebben genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Ester