Alone
Reviewed: 2 years ago (29/09/2024)
Date of experience: 09/2024

Een hele goede ervaring en ondanks ik alleen ben "dus met eenpersoonstoeslag" is dit voor herhaling vatbaar.

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u een goede ervaring heeft gehad.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Marjon
Reviewed: 2 years ago (29/09/2024)

Goed hotel

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.

Date of experience: 09/2024

goed en rust dagen uit russen en eet wast top

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u tot rust bent gekomen.

Date of experience: 09/2024

Leuk hotel, goed eten, vriendelijk personeel, goed eten.

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! Wat fijn om te horen dat u genoten heeft van uw verblijf, het eten en de service van ons team. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een minstens zo fijn verblijf.

Date of experience: 09/2024

Erg genoten van alles. De films in de bioscoop verdienen meer aandacht. Voornamelijk B-films die er gedraaid worden.

Geachte heer/mevrouw C,

Hartelijk dank voor uw 97% beoordeling en de waardevolle tip die u met ons heeft gedeeld.
Fijn om te horen dat u heeft genoten! Wij waarderen uw feedback enorm en zullen deze gebruiken om onze service verder te verbeteren.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 09/2024

We vonden het dez keer minder leuk dan de vorige keren. Jammer

Beste heer/mevrouw S.,

Hartelijk dank voor uw review en uw trouwe bezoeken aan ons resort. Het spijt ons te horen dat uw verblijf deze keer minder leuk was dan eerdere keren. Om ons te helpen uw ervaring beter te begrijpen en actie te ondernemen, zouden wij het op prijs stellen als u uw ervaring uitgebreider zou willen toelichten.

Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw boekingsnummer en een toelichting te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Daarnaast horen wij graag of u ter plaatse een melding heeft gemaakt bij de dienstdoende manager, zodat we dit ook kunnen meenemen in ons onderzoek.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Gewoon Tevreden

Geachte heer/mevrouw K,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Estel
Reviewed: 2 years ago (27/09/2024)
Date of experience: 09/2024

We hebben ons goed vermaakt, de kamer overtrof alle verwachtingen. Het was erg jammer dat er 3 barretjes dicht waren (zonder dat het ergens vermeld was voor 2vd 3), en degenen die open waren leken ons allemaal niet leuk. De vreselijke en keiharde live muziek maakte dat we niet bij de bar beneden konden zitten, dat is echt jammer. We hebben ons vermaakt, maar zullen waarschijnlijk niet nog eens komen.

Beste heer/mevrouw L.,

Hartelijk dank voor uw positieve woorden over uw kamer, fijn om te horen dat deze aan al uw verwachtingen voldeed! Het spijt ons echter dat de ervaring bij de bars en het entertainment minder naar wens was. Daarover melden wij u het volgende :

Aan de hand van het aantal bezoekers wordt het aantal geopende bars in onze barstraat aangepast, en dit staat ook vermeld op onze website. Het spijt ons dat u deze informatie wellicht gemist heeft. Wij nemen uw ervaring mee in onze evaluatie en wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Business
Reviewed: 2 years ago (26/09/2024)

Het was een fijne tijd

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Estel
Reviewed: 2 years ago (26/09/2024)

Spielplätze draußen wären schön

Sehr geehrte Herren/Frauen,

Vielen Dank für Ihre 77%ige Bewertung und den wertvollen Tipp, den Sie uns gegeben haben.
Wir schätzen Ihr Feedback sehr und werden es nutzen, um unseren Service weiter zu verbessern.

Wir hoffen, Sie auch in Zukunft als geschätzten Gast begrüßen zu dürfen.

Wir freuen uns sehr, Sie wiederzusehen!