By Evelien

Goed.
Alleen het reserveren ging zeer moeizaam deze x. Mijn vader, die zeer regelmatig bij jullie boekt kon nu niet boeken zowel niet op mob en laptop kreeg steeds foutcode. Ik was nu genoodzaakt voor ons allemaal te boeken, want bij mij deed hij het wel heel raar. Bij aankomst waren wij iets voor 3 uur boven konden de kamer niet in terwijl iedereen om ons heen wel erin kon. Ook mijn ouders. Dus ik weer naar beneden kreeg ik te horen ja u kunt pas om 3 uur erin. Echt heel raar als andere er wel allemaal al in konden.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u over het algemeen een goed verblijf heeft gehad en dat u tevreden bent over onder andere het eten, de kamer en onze app.

Bedankt ook voor het delen van uw aandachtspunten. Onze officiële inchecktijd is vanaf 15.00 uur. Wanneer een kamer eerder gereed is, stellen wij deze uiteraard graag alvast beschikbaar. Omdat onze collega's van de housekeeping dagelijks veel kamers met zorg schoonmaken, lukt dit helaas niet altijd. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

By Edith
Date of experience: 07/2026

fantastische dagen gehad bij jullie, wat een geweldige ervaring!

Beste Gast,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!

Wat fijn om te lezen dat u fantastische dagen bij ons heeft gehad! Daar zijn wij erg blij mee!

Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een heerlijk en zorgeloos verblijf.

Lisa

Alone
Date of experience: 06/2026

Goede lokatie, de uitbreiding in de C-Hal is heel mooi.

Beste heer, mevrouw R.,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Wat fijn om te zien dat u uw verblijf met 80% heeft gewaardeerd.

Date of experience: 07/2026

Faciliteiten waren erg goed, waren alleen op de kamer wat kleine problemen.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u een prettig verblijf heeft gehad en heeft genoten van onze faciliteiten. Ook doet het ons goed dat de service, het ontbijt en het diner zo goed zijn bevallen.

Jammer dat de kamer niet volledig aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan. Heeft u uw bevindingen tijdens uw verblijf gemeld, zodat onze collega's u waar mogelijk direct van dienst konden zijn? Wij waarderen uw feedback en nemen deze mee in onze evaluatie.

Date of experience: 07/2026

Mijn zoon van zeven heeft gewoon genoten in het hotel. Genoeg te doen voor de kinderen. Hij heeft zich niet verveeld!!!! Hij wilde zelfs dat ik het ging verlengen. Ik kom zeker weer terug !!!!!!

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Wat fijn om te zien dat u uw verblijf met 83% heeft gewaardeerd en dat uw zoon zo genoten heeft. .

Goed, keurige kamers.
Alleen het eten van het buffet vonden wij erg zout.

Beste mevrouw M.,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Wat fijn om te zien dat u uw verblijf met 90% heeft gewaardeerd, ondanks het zoute eten.

By Krijn Vonk
Date of experience: 07/2026

Zeer verrast in positieve zin. Enorm naar ons zin gehad, echt het gevoel gehad van vakantie. Compliment voor jullie personeel, voelde ons echt welkom.

Beste heer V.,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en complimenten!
Wat fijn om te zien dat u uw verblijf met 90% heeft gewaardeerd.

Date of experience: 07/2026

Enorm naar onze zin gehad. 2e nacht amper geslapen, door dronken mensen die aan het schreeuwen zijn.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Wat fijn om te zien dat u uw verblijf met 90% heeft gewaardeerd, ondanks de overlast tijdens de nacht. U mag hiervoor altijd de receptie bellen. Deze is dag en nacht bemand.

Date of experience: 07/2026

Goede ervaring, erg genoten.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Wat fijn om te zien dat u uw verblijf met 80% heeft gewaardeerd.

By Munnik
Date of experience: 07/2026

Kamers OK, hetzelfde als voorheen. Ontbijt Okay.Middag eits is minder.Kwaliteit avond slecht, koud , vet, biefstuk doorbakken.Veel Vreemde taal

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden was over uw kamer, de hygiëne en het ontbijt.

Wij waarderen het dat u ook uw feedback met ons heeft gedeeld. Uw opmerkingen nemen wij mee in onze evaluatie om onze dienstverlening verder te verbeteren.