By Nissrine
Date of experience: 04/2026

Bij het boeken van een verlenging wordt totaal niet duidelijk gecommuniceerd dat de hotelkamer alsnog om 11:00 uur verlaten moet worden. Deze informatie staat slechts verborgen onder een klein uitroepteken en onderaan de pagina, wat ik als misleidend en absoluut niet transparant ervaar.

Hierdoor kregen wij ter plaatse te horen dat wij ondanks de betaalde verlenging toch om 11:00 uur onze kamer moesten verlaten. Dit komt totaal niet overeen met de verwachting die wordt gewekt bij het boeken van een “verlenging”.

Daarnaast was de houding van de medewerkers bij de receptie zeer onprofessioneel en klantonvriendelijk. In plaats van begrip of een oplossing werd er enkel gereageerd met “het staat er gewoon”

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat jammer om te lezen dat uw bezoek niet aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan en dat u de communicatie rondom de verlenging en het contact met de receptie op deze manier heeft ervaren.

Heeft u dit ter plaatse gemeld voor een uitleg en/of een vlotte oplossing? Zo kunnen wij wederhoor plegen bij de betreffende afdeling. Mogen wij u daarom vragen om alstublieft uw uitgebreide toelichting met uw boekingsnummer en kamernummer naar marketing@prestonpalace.nl te sturen? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Graag tot ziens in Preston Palace.

Sehr schön dekoriert und sehr gepflegt . Super viel Personal

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling!
Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten van uw verblijf.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in Preston Palace!

Aysen
By Ineke
Date of experience: 04/2026

Uitstekend verblijf, door omstandigheden een jaar later dan gepland maar omboeken was met heel weinig extra kosten geen probleem. Perfect verzorgd voor de meegekomen peuter, en genoten van alle voorzieningen. Eén tip: zet 's nachts rond half 2 ook bewaking boven zodat de jolige gasten die als laatste naar bed gaan niet de andere gasten wekken.

Geachte mevrouw Kooijman,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.

Wij hopen u nogmaals te mogen verwelkomen in Preston Palace!

Aysen
By Eileen

Sehr sauber und ordentlich

Sehr geehrter Gast,

vielen Dank für Ihre schöne Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass Sie unser Hotel als sauber und gepflegt empfunden haben.
Wir verstehen Ihren Hinweis zur Aufenthaltsdauer, jedoch werden bei der Buchung die An- und Abreisezeiten sowie die Inhalte des All-inclusive-Aufenthalts klar kommuniziert. Mit Ihrer Buchung erklären Sie sich mit diesen Bedingungen einverstanden. Selbstverständlich setzen wir alles daran, innerhalb dieses Konzepts einen möglichst umfassenden und angenehmen Aufenthalt mit einem breiten Angebot an Einrichtungen und Aktivitäten zu bieten.

Wir schätzen es sehr, dass Sie unser Gast waren und hoffen, Sie auch in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen.
Gerne bis bald im Preston Palace!

By Neubauer
Date of experience: 04/2026

Der erste Eindruck war super dann haben wir gemerkt das doch nicht alles unseren Vorstellungen entspricht, das Kino hatte die Bar immer zu wenn wir da waren allgemein wirkte einiges renovierungsbedürftig

Sehr geehrte Gast,

Dank für Ihren Aufenthalt in unserem Resort und für das Teilen Ihrer Erfahrung. Es freut uns zu lesen, dass Ihr erster Eindruck positiv war und dass Sie unter anderem das Frühstück, das Abendessen und die Freundlichkeit unserer Kollegen geschätzt haben. Auch schön zu hören, dass Sie die Sauberkeit und die App positiv erlebt haben.

Gleichzeitig nehmen wir Ihre Anmerkungen zum Zimmer und zu einigen Einrichtungen ernst und werden diese intern zur Verbesserung aufnehmen. Haben Sie diese Punkte auch während Ihres Aufenthalts gemeldet, sodass wir direkt darauf eingehen konnten?

Gerne bis bald im Preston Palace.

By Jackie De gier
Date of experience: 03/2026

We zijn mijn verjaardag gaan vieren met heel mijn gezin, deze geweldige ervaring vergeet ik nooit meer. Iedereen heeft genoten en er is voor ieder wat wils.

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Wat bijzonder dat u uw verjaardag bij ons heeft gevierd en dat het zo’n onvergetelijke ervaring is geworden voor u en uw gezin.

Van harte gefeliciteerd met uw verjaardag! Fantastisch om te horen dat iedereen heeft genoten en dat er voor ieder wat wils was.

Date of experience: 04/2026

Uns hat es gut gefallen!

Sehr geehrte Damen und Herren,

vielen Dank für Ihre hervorragende Bewertung von 87%!
Es freut uns sehr zu hören, dass Ihnen Ihr Aufenthalt gefallen hat.

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder im Preston Palace begrüßen zu dürfen!

Pien
Date of experience: 04/2026

Fantastische beleving. Mooie entree van het hotel en vriendelijk personeel dat heel erg behulpzaam was! Onze kinderen en kleinkinderen hebben een enorm leuke tijd gehad en ze wilden eigelijk (nog) niet naar huis aan het einde van ons verblijf. Het kon niet beter!

Geachte gast,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u samen met uw kinderen en kleinkinderen heeft genoten van uw verblijf.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in Preston Palace!

Mirthe
By M.A. van Klaveren
80+ years
Date of experience: 04/2026

Denk dat er een versobering op treed. Vrijdag is voor mij normaal verlopen, plekken wel enkele drink/ eet plekken dicht. Zaterdag , de show met dansen was ongeveer het zelfde als vorig jaar. Misschien iets andere liedjes? De koffie hoek was s avonds leeg ,bar dicht, thee choco glazen bijna op, taart/koek tafel alleen wat taart, normaal ook altijd koek. Ook geen bediening. De nieuwe zang/feestzaal was met de middag kinders show goed gevuld en werd leuk gebracht. s avonds was na 23.00 uur bijna iedereen vertrokken/leeg. De zanger sloeg niet aan of er waren weinig bezoekers. Bowlen en billjarten was wel wat drukker. Zondag 07.30 aan de dame achter de balie gezegd dat we wilden bij boeken, dat was goed. 08.45 verteld dat ik centjes ging halen en om 09.00 vertelde ze mij dat het niet ging daar het hotel vol zat.Gelukkig had ik een B achter de hand. We zijn met de hele groep naar Hengelo gegaan

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Fijn om te lezen dat u op verschillende punten, zoals het ontbijt, de service en het zwemparadijs, een prettige ervaring heeft gehad. Tegelijkertijd vinden wij het jammer dat uw bezoek niet volledig aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan en dat u bepaalde onderdelen als minder heeft ervaren.

Heeft u dit ter plaatse gemeld voor een uitleg en/of een vlotte oplossing? Zo kunnen wij wederhoor plegen bij de betreffende afdeling. Mogen wij u daarom vragen om alstublieft uw uitgebreide toelichting met uw boekingsnummer naar marketing@prestonpalace.nl te sturen? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Graag tot ziens in Preston Palace.

By Jennifer
Reviewed: 2 months ago (10/04/2026)
Date of experience: 04/2026

in Ordnung mit deutlich Luft nach oben.

Sehr geehrte Frau J.,

vielen Dank für Ihre Bewertung von 77%!
Vielleicht könnten Sie uns die Verbesserungsvorschläge mitteilen.

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder im Preston Palace begrüßen zu dürfen!

Sophie