Date of experience: 09/2024

Het is een sfeervol zwembad, maar te donker waardoor je niet een hele dag kan doorbrengen. Ook vind ik de piranha's een spannend keuze.

Hartelijk dank voor uw review en uw opmerkingen over ons subtropisch zwemparadijs. Fijn dat u de sfeer van het zwembad kunt waarderen! We hopen dat het verrassende tropische karakter een extra dimensie aan uw zwembeleving heeft gegeven.

We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Date of experience: 09/2024

Goede, wat kleine kamers. Uitgebreid kwalitatief goed buffet

Hartelijk dank voor uw 83% beoordeling en de waardevolle tips die u met ons heeft gedeeld.
Wij waarderen uw feedback enorm en zullen deze gebruiken om onze service verder te verbeteren.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als zeer gewaardeerde gast.

Kim

Wij hebben enorm genoten

Geachte mevrouw P,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 100% beoordeling. Fijn te mogen vernemen dat u zo genoten heeft.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Heel graag tot ziens.
Ik wens u nog een prettige dag toe!

Date of experience: 09/2024

Super goed, we hebben ook dit jaar weer genoten en kijken uit naar volgend jaar

Geachte mevrouw S,

Wij hopen u dan ook inderdaad volgend jaar weer te mogen verwelkomen. Heel graag tot dan en nog een prettige dag gewenst!

Date of experience: 09/2024

Zoals alle wel 40 voorgaande keren hebben we het weer heerlijk naar ons zin gehad

Geachte heer W,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling. Fijn te mogen vernemen dat u zo genoten heeft.
Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen begroten als onze zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 09/2024

Geweldige dagen gehad en hopelijk tot ziens

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling. Fijn te mogen vernemen dat u zo genoten heeft.

Date of experience: 09/2024

Wij hebben een mooi weekend gehad

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling. Fijn te mogen vernemen dat u een mooi weekend heeft gehad.

Date of experience: 09/2024

Super gezellige sfeer, veel eet en drink gelegen. Je hoeft je niet te vervelen, super veel activiteiten om te doen.
Wel jammer dat je voor de game hal moet betalen!
Verder echt super leuk! Volgende keer komen we met de kinderen.

Geachte heer / mevrouw V,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling van uw verblijf en positieve reactie.
Wij zien u heel graag nog eens terug als zeer gewaardeerde gast.

Emma
Reviewed: 2 years ago (17/09/2024)
Date of experience: 09/2024

Hotel is niet goedkoop maar als je bedenkt wat er allemaal inbegrepen is, dan is het goedkoper dan een weekend Center Parcs. Jammer van al die dronken jongelui en ruzie zoekers.

Beste mevrouw K.,

Hartelijk dank voor uw feedback en voor het delen van uw ervaring. Het is fijn om te horen dat u de waarde van ons all-inclusive concept erkent en het vergelijkt met andere resorts.

Het spijt ons te horen dat u hinder heeft ondervonden van andere gasten. Wanneer u zich onprettig voelt als gevolg van het gedrag van derden, mag u hiervan altijd ter plaatse melding maken bij de dienstdoende manager via de hotelreceptie. Wij kijken dan samen naar een passende oplossing om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in Preston Palace.

Reviewed: 2 years ago (17/09/2024)
Date of experience: 09/2024

gezellige vakantie onder het gezin waarin we tot rust gekomen zijn.

Geachte heer/mevrouw D,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling.
Wat fijn te vernemen dat u een gezellige vakantie heeft gehad!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Ester