Date of experience: 09/2024

Zeer prettig verblijf, goede service, veel variatie in eten & drinken.
Kamers zijn goed, maar wat aan de kleine kant.

Geachte heer/mevrouw V,

Wat leuk om uw positieve reactie te lezen, hartelijk dank hiervoor!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Ester

Gezellig verblijf.
De laatste nacht hebben we slecht kunnen slapen door geschreeuw van jongelui die te veel op hadden.
Tip: niet maar door schenken, beter opletten op mensen die geen maat weten te houden.

Date of experience: 09/2024

te massaal en jammer dat je niet spontaan kon kiezen welk restaurant dat je s avonds kon nemen om te eten. alles was dan al vol geboekt.

Dank u wel voor uw review en voor het delen van uw persoonlijke ervaring.

Om ervoor te zorgen dat al onze gasten een plekje hebben in het restaurant van hun keuze (à la carte of buffet), is het nodig om vooraf te reserveren via onze GastenApp. Een week voor uw aankomst kunt u al uw favoriete diner boeken via de Preston Palace GastenApp, zodat u verzekerd bent van een plek in het restaurant naar keuze.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in ons resort.

Date of experience: 09/2024

We hebben weinig gegeten en gedronken, zijn niet van die grabbelaars. Daardoor vind ik de prijs wat aan de hoge kant! Het all inclusive idee is prima

Hartelijk dank voor uw review en voor het delen van uw ervaring.

Dankzij onze uitgebreide all-in formule, bieden wij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding met toegang tot een breed scala aan faciliteiten, entertainment, eten en drinken. Zelfs zonder intensief gebruik te maken van het eten en drinken, hopen we dat u de waarde van ons complete aanbod heeft kunnen ervaren.

We zouden het fijn vinden u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Date of experience: 09/2024

Het was een fijn verblijf en zeker voor herhaling vatbaar!

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 80% en uw vriendelijke, positieve reactie.

Date of experience: 09/2024

Zeer goed. Kom graag terug.

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 97% en uw vriendelijke woorden.

Hopelijk tot snel!

Date of experience: 09/2024

Heel prima arrangement gehad met ons gezin van 12 personen!

Hartelijk dank voor uw 93% beoordeling en uw leuke positieve reactie.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 09/2024

Eeen heerlijk verblijf gehad, ik zou niet weten waar het nog beter is, we hebben van alles genoten en zien al weer uit naar een volgende keer.

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 83% en uw vriendelijke, positieve reactie. Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als gewaardeerde gast.

Prima bevallen

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 80% en uw vriendelijke woorden. Het zou ons een genoegen zijn om u in de toekomst wederom als gewaardeerde gast te mogen ontvangen.

Hopelijk tot snel!

Date of experience: 07/2024