Date of experience: 09/2024

Eeen heerlijk verblijf gehad, ik zou niet weten waar het nog beter is, we hebben van alles genoten en zien al weer uit naar een volgende keer.

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 83% en uw vriendelijke, positieve reactie. Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als gewaardeerde gast.

Prima bevallen

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 80% en uw vriendelijke woorden. Het zou ons een genoegen zijn om u in de toekomst wederom als gewaardeerde gast te mogen ontvangen.

Date of experience: 07/2024

Wij hebben genoten

Date of experience: 09/2024

Wij zijn tevreden over Preston Palace, sommige zaken verdienen wel aandacht puntjes zoals hierboven omschreven.En ook zeer verrast dat wij eerder in mochten checken dan 15.00 uur zonder bijbetaling, ivm royalty .Dit waarderen wij zeer.We komen gemiddeld 2x per jaar hier naar toe , en weten nu dat we liever grote kamer hebben, zoals de suite die we in juni hadden, die was echt super.

Beste meneer C. en mevrouw J.,

Hartelijk dank voor uw positieve review en voor het herhaaldelijk bezoeken aan Preston Palace! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw verblijf en dat de vroege check-in vanwege de loyalty bijzonder werd gewaardeerd. We zijn blij dat de Suite in juni zo goed is bevallen.

Wij nemen de aandachtspuntjes die u heeft benoemd graag mee voor verdere verbetering, zodat elk verblijf nóg aangenamer wordt. We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen voor jullie volgende verblijf.

Date of experience: 09/2024

Door de aanwezigheid van een hele grote groep mensen van De Belastingdienst was mijn ervaring een stuk minder dan bij voorgaande bezoeken.

Beste meneer De B.,

Hartelijk dank voor uw review en voor het delen van uw persoonlijke ervaring. Het is jammer om te horen dat uw verblijf minder prettig vond vanwege de aanwezigheid van een ander gezelschap. We proberen altijd een goede balans te vinden en ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van zijn/haar verblijf. Uw feedback nemen we dan ook mee in onze evaluatie.

We hopen u toch weer te mogen verwelkomen voor een fijn verblijf, zoals u bij eerdere bezoeken gewend bent.

Komen zeker weer

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 87% en uw vriendelijke woorden. Het zou ons een genoegen zijn om u in de toekomst wederom als gewaardeerde gast te mogen ontvangen.

Date of experience: 09/2024

Zou fijn zijn als deze punten worden opgepikt, zodat meer mensen ervan kunnen genieten en het hotel alleen maar beter wordt. Dan komen we graag de volgende keer weer terug.

Beste mevrouw L.,

Hartelijk dank voor uw review en het delen van uw feedback.

We willen uw punten graag zorgvuldig oppakken en zouden het waarderen als u een uitgebreide toelichting met uw boekingsnummer naar ons kunt sturen via marketing@prestonpalace.nl. Zo kunnen we uw ervaring verder bespreken met de betreffende afdelingen. Heeft u tijdens uw verblijf ter plaatse een melding gemaakt van uw bevindingen? Vermeldt u dat ook alstublieft in uw bericht naar ons.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite. We kijken uit naar uw bericht.

Date of experience: 09/2024

We zijn 5 dagen geweest maar hadden spijt dat we de donderdag er toch nog waren.Die dag was er namelijk een conference van een bedrijf met wel 350 mensen.Die moesten gelijk met ons lunchen en diner doen wat verschrikkelijk was.Dit was voor de hotelgasten helemaal niet fijn , dit ook gelijk gemeld bij receptie dat je dit eigenlijk niet kan doen.Ze moeten wel beseffen dat zo´n dag voor hotelgasten veel geld kost.Maar daar tot nu toe nog geen reactie op gehad.

Date of experience: 09/2024

Wij hebben genoten en ieder jaar verbeteringen zoals buiten een extra hoekje bestraat dat makkelijker is met rolstoel

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 100% en uw vriendelijke woorden.

Date of experience: 09/2024

Gezellige dagen gehad met ons 4en. Leuke avond gehad en prima voor de volgende keer.

Alleen het avondeten moet ECHT verbetert worden!

Hartelijk dank voor uw 77% beoordeling en de waardevolle tips die u met ons heeft gedeeld.
Wij waarderen uw feedback enorm en zullen deze gebruiken om onze service verder te verbeteren.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als zeer gewaardeerde gast.