80+ years
Reviewed: 2 years ago (10/09/2024)
Date of experience: 09/2024

voor mijn medereizigers ben ik gebleven, maar voor mij was deze vakantie mislukt

Beste meneer/mevrouw,

Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet naar wens is verlopen. Wij begrijpen heel goed hoe belangrijk goede voorzieningen zijn, zeker wanneer u hierop bent aangewezen om van uw verblijf te genieten. Heeft u tijdens uw verblijf ter plaatse melding gemaakt van de problemen met de mindervalide kamer, zodat wij direct een oplossing hadden kunnen bieden? Dit helpt ons enorm om snel te handelen en het voor u zo comfortabel mogelijk te maken.

We willen dan ook graag achterhalen wat er precies is misgegaan en zouden het zeer op prijs stellen als u contact met ons opneemt met uw boekingsnummer en een uitgebreide toelichting via marketing@prestonpalace.nl. We kunnen dit dan verder onderzoeken.

Alvast hartelijk dank voor uw reactie en moeite.

Date of experience: 09/2024

De app van PP werkt niet naar behoren op onze zeer nieuwe android telefoon. Je moest de app steeds deinstalleren om het weer werkend te krijgen. Niet echt gebruiksvriendelijk.

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor uw feedback en het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te horen dat de Preston Palace app niet goed werkte op uw nieuwe Android-telefoon. We begrijpen dat het steeds moeten deinstalleren van de app om deze werkend te krijgen erg onhandig is. Dit is zeker niet de gebruikservaring die we voor ogen hebben. We gaan dit meteen doorgeven aan ons technische team, zodat dit probleem snel kan worden opgelost.

Ook willen we graag even stilstaan bij de andere punten die u heeft genoemd. Fijn dat het probleem met de kluis snel is opgelost, maar jammer dat de tv niet naar behoren werkte. Heeft u dit ter plaatse aangegeven, zodat we u meteen hadden kunnen helpen? Wat betreft het ontbijt en diner begrijpen we dat meer variatie gewenst is als u meerdere dagen verblijft. Uw suggestie voor bijvoorbeeld volkoren croissants nemen we zeker mee!

Tot slot spijt het ons dat het zwembad niet helemaal schoon was. Dit gaan we uiteraard bespreken met het team om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst beter wordt gecontroleerd​​.

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen en u dan een nog beter verblijf te kunnen bieden!

Prettig, was genoeg dagen voor ons 2

Geachte heer / mevrouw

Hartelijk dank voor de 83% waardering van uw verblijf. Goed te vernemen dat u goed geholpen bent toen er lekkage op de kamer was ontstaan.
Wij zien u heel graag in de toekomst weer terug als zeer gewaardeerde gast.

Met gastvrije groet,
Emma
Date of experience: 09/2024

Zeer goed verzorgd en goed geregeld.
Eten is prima en meer dan voldoende
Vriendelijk personeel

Geachte heer W,

Hartelijk dank voor de 93% waardering van uw verblijf!
Heel goed om te vernemen dat uw verblijf zeer verzorgd was.

Wij zien u heel graag in de toekomst weer terug als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 09/2024

Super!! We hebben echt genoten en we komen zeker nog een keer terug

Geachte mevrouw D,

Hartelijk dank voor de 83% waardering van uw verblijf!
Heel goed om te vernemen dat u heeft genoten van een super verblijf en dat u de intentie heeft om nog eens terug te komen! Wij zien u dan heel graag weer terug als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 09/2024

Wij komen graag bij jullie

Geachte heer/mevrouw H,

Hartelijk dank voor de 97% waardering van uw verblijf!
Heel goed om te vernemen dat u zo graag te gast bent in Preston Palace!
Wij zien u heel graag weer terug als zeer gewaardeerde gast.

relaxte vakantie

Geachte mevrouw van D,

Hartelijk dank voor de 90% waardering van uw verblijf!
Heel goed om te vernemen dat het en relaxte vakantie was.
Wij zien u heel graag weer terug in de toekomst als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 09/2024

Veel geld voor minimaal wat je terug krijgt. Eten heeft een upgraden nodig. En veel te weinig voor door de weeks

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen voldeed. Dit is zeker niet de standaard die wij willen bieden, en we nemen uw feedback zeer serieus.

Wij zullen uw opmerkingen over het eten en de kamer zeker intern bespreken om verbeteringen door te voeren. Mogen wij u vragen of u dit ter plekke heeft gemeld bij de receptie, zodat we direct actie hadden kunnen ondernemen? Daarnaast zouden we het waarderen als u uw bevindingen, samen met uw boekingsnummer, naar marketing@prestonpalace.nl wilt sturen, zodat we dit verder kunnen onderzoeken.

We hopen dat we u in de toekomst een betere ervaring kunnen bieden.

Date of experience: 09/2024

Heerlijk verblijf gehad. Voor herhaling vatbaar.

Geachte heer/mevrouw O,

Hartelijk dank voor de 87% waardering van uw verblijf!
Heel goed om te vernemen dat u een heerlijk verblijf heeft gehad en dat u de intentie heeft om nog eens terug te komen! Wij zien u dan heel graag weer terug als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 09/2024

We hebben genoten en een mooi weekend gehad. Vooral de kinderen hebben ontzettend veel plezier, gehad. Ze hebben volop gebruik gemaakt van de kermis en het zwembad en Pooltafels.

Hartelijk dank voor de 87% waardering van uw verblijf!
Heel goed om te vernemen dat u genoten heeft van het verblijf en dat de kinderen zich ook zo goed vermaakt hebben en zo veel plezier gehad hebben, heel leuk!

Wij zien u heel graag weer terug in de toekomst als zeer gewaardeerde gast.