Date of experience: 09/2024

Hele goede ervaring zijn al heel veel bij jullie geweest nu met vrienden die vonden het ook geweldig in maart 2025 komen wij weer maar dan met de kinderen en kleinkinderen
1 ding nog als het mogelijk is voor de kinderen n draaimolen erbij
Maar wij hebben weer genoten

Geachte heer/mevrouw K,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en tip van de draaimolen.
Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf een positieve ervaring was en dat wij u in maart 2025! Wij zien u dan heel graag weer terug als zeer gewaardeerde gast!

Date of experience: 09/2024

Goed..wel erg warm... maar ja subtropisch.
Ben er zelf niet geweest.. medereizigers wel. Hitte in ruimtes (, bv bij omkleden) weerhield mij ervan

Hartelijk dank voor de 87% waardering van uw verblijf!
Wij zien u heel graag weer terug in de toekomst als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 09/2024

We hebben met onze groep leuke dagen gehad en is zeker voor herhaling vatbaar.

Geachte mevrouw G,

Hartelijk dank voor de 100% waardering van uw verblijf!
Heel goed om te vernemen dat uw groep genoten heeft van leuke dagen en dat het verblijf voor herhaling vatbaar is. Wij zien u dan heel graag weer terug als zeer gewaardeerde gast.

Voor groepen goed

Geachte heer/mevrouw D,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 09/2024

Goede ervaringen & vriendelijk personeel. Hygiëne in de hotelkamer was ondermaats, andere plekken was het prima.

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw review en de complimenten over ons vriendelijke personeel en uw goede ervaringen bij ons. Wat vervelend om te horen dat de hygiëne in uw hotelkamer niet aan uw verwachtingen voldeed. Dit is zeker niet de standaard die wij nastreven. Uw opmerkingen nemen we zeer serieus, en wij zullen dit bespreken met ons team om herhaling te voorkomen.

Mogen wij u vragen of u deze zaken tijdens uw verblijf bij de receptie heeft gemeld, zodat wij ter plaatse direct actie hadden kunnen ondernemen? Ook willen wij u vriendelijk verzoeken om uw boekingsnummer naar marketing@prestonpalace.nl te sturen, zodat wij uw feedback verder kunnen onderzoeken en dit intern kunnen oppakken.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een beter en volledig ontspannen verblijf.

Date of experience: 08/2024

Super! Een 10 voor al het personeel en de eigenaar niet te vergeten die dit allemaal mogelijk maakt!

Geachte heer L,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en complimenten aan het personeel en eigenaar. Een 10, daar zijn we erg blijf mee! Heel fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 09/2024

Onze ervaring was prettig. Zeker tegen de avond daar waar mensen dronken worden, zorgt beveiliger Dennis de Mennis voor een ontzettend veilig gevoel! Ik hoop ook van harte dat dit compliment bij hem terrecht komt. Dennis is echt een aanwinst voor het bedrijf!

Beste meneer/mevrouw,

Wat fijn om te horen dat jullie een prettige ervaring hebben gehad bij ons! We zullen zeker zorgen dat het compliment bij hem terechtkomt. Hij zal blij zijn om te horen dat hij voor zo'n veilig gevoel heeft gezorgd. Wij zijn ook heel blij met hem als collega!

We hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen in ons resort.

Date of experience: 09/2024

Het was voor ons een leuke ervaring !

Hartelijk dank voor uw 83% beoordeling en uw leuke positieve reactie.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast. Heel graag tot ziens!

Date of experience: 09/2024

Leuk hotel voor paar dagjes eruit is genoeg te doen zwemmen bowlen 🎳 game en natuurlijk de leuke kermis. En in de avond leuk programma voor jong en oud bingo of muziek kwis of Schow ook superleuk. En genoeg eten drinken komt niks te kort. Personeel moet hard werken om het de gasten naar de zin te maken petje af met zo veel kamers en openbare ruimtes en bars en restaurants, zwembad,kermis.gamehal. Maar was zeker leuk kom zeker nog eens terug.

Hartelijk dank voor uw 80% beoordeling en uw leuke positieve reactie.
Wat fijn om te vernemen dat alles zo goed is bevallen.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast. Heel graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 09/2024

Wij hebben heerlijk genoten!

Hartelijk dank voor uw 80% beoordeling en uw leuke positieve reactie.