Redelijk, behalve hygiëne

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat de hygiëne tijdens uw verblijf niet op het gewenste niveau was. Dit is uiteraard niet wat wij voor ogen hebben voor onze gasten.

Mogen wij vragen of u deze problemen tijdens uw verblijf ter plekke heeft doorgegeven? Dit zou ons helpen om direct actie te ondernemen en ervoor te zorgen dat dit in de toekomst wordt voorkomen. Mocht u nog verdere details willen delen, dan kunt u deze samen met uw boekingsnummer naar marketing@prestonpalace.nl sturen.

We hopen dat u ons in de toekomst nog een kans wilt geven om uw verblijf geheel naar wens te maken.

Date of experience: 08/2024

De drank overlast maakte dat ik niet gauw weer zal doen het was een te heftige ervaring met de beveiliging

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons zeer te horen dat u door een incident een vervelende ervaring heeft gehad. Wij begrijpen dat dit voor u belastend is geweest, en dat is zeker niet wat wij willen voor onze gasten.

Wij nemen uw feedback over de aanpak van dit incident door onze beveiliging zeer serieus en zullen dit intern bespreken. Mogen wij vragen of u tijdens uw verblijf ter plekke melding heeft gemaakt van deze situatie? Mocht u nog verdere details willen delen, dan kunt u deze samen met uw boekingsnummer naar marketing@prestonpalace.nl sturen. Dit zou ons helpen om gericht actie te ondernemen.

Date of experience: 08/2024

Erg fijn met de kinderen, helaas zoals eerder gezegd waren de kleedruimtes vies, dit komt omdat het niet helemaal duidelijk is welke kant nou ‘droog en nat zijn’ hierdoor lopen mensen met schoenen / slippers van buiten door de ruimtes bij de kluisjes, dit geeft modder omdat het daar nat is door mensen die uit het zwembad / douche komen. De hoeveelheid haar in de putjes van de douches was ranzig, geen idee hoe mensen zo kunn n verharen maar was erg vies

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u een fijne tijd heeft gehad met de kinderen, maar het spijt ons te horen dat de ervaring in de kleedruimtes niet naar wens was. We zullen deze punten bespreken met ons team om dit in de toekomst te voorkomen.

We hopen u en uw gezin in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een nog betere ervaring.

Date of experience: 08/2024

Kan er geen baantjes zwemmen

Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.
Wij hebben inderdaad een recreatie zwembad, met glijbaan en stroomversnelling.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Date of experience: 08/2024

Wij hadden extra tot 14 uur betaald. Helaas kon je van 11 tot 14 uur bijna niets doen..de attracties bijvoorbeeld hadden geopend moeten zijn. Hier betaal je toch voor

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor uw feedback en voor het invullen van de enquête. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met de verlenging tot 14:00 uur niet geheel naar wens was.

Op onze website kunt u de openingstijden van alle faciliteiten vinden. Hoewel Boardwalk Indoor Kermis niet geopend is tussen 11:00 uur en 14:00 uur, zijn er genoeg andere faciliteiten waar u van kunt genieten. Het subtropisch zwemparadijs Riviera, Speedway Gamehall, de bioscoop, de bowlingbaan en het midgetgolf zijn allemaal faciliteiten die geopend zijn in deze tijd.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen en uw ervaring te verbeteren.

Was voor ieder wat wils

Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Date of experience: 08/2024

Geweldig zwembad kinderen hebben zich goed vermaakt.

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor uw feedback. Het spijt ons zeer te horen dat uw aankomst bij ons niet vlekkeloos verliep en dat de schoonmaak van uw kamer niet naar wens was. Dit is zeker niet de ervaring die wij onze gasten willen bieden.

Het is ook erg jammer dat er geen opvolging is gegeven aan uw klacht. Dit nemen we zeer serieus, en we willen dit graag verder onderzoeken. Zou u alstublieft uw ervaring, samen met uw boekingsnummer, willen sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Zo kunnen we dit intern bespreken en ervoor zorgen dat dit in de toekomst beter wordt opgepakt.

Date of experience: 08/2024

It was very great experience. The childeren really love the place especially the swimming and all the games And we will to come there again

Dear Sir/Madam,

Thank you very much for your lovely 97% rating.
How nice to learn that you enjoyed your stay.

We hope to welcome you again as a highly valued guest in the future!

Kind regards,

Goed en verzorgt.

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw 60% beoordeling! We zijn blij te horen dat u een geweldige ervaring heeft gehad bij ons. Uw positieve feedback wordt enorm gewaardeerd.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een even aangenaam verblijf.

Date of experience: 08/2024

2 dagen om nooit te vergeten, voelde me helemaal thuis en het leek echt even op een vakantie

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw 87% beoordeling! We zijn blij te horen dat u een geweldige ervaring heeft gehad bij ons. Uw positieve feedback wordt enorm gewaardeerd.