Date of experience: 08/2024

Niet voor herhaling vatbaar in het hoogseizoen.

Dank u wel voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet geheel aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Uw opmerkingen over de schoonmaak van de kamers en het subtropisch zwemparadijs nemen wij serieus. We zullen dit bespreken met de betreffende afdelingen om verbeteringen door te voeren. Wat betreft uw ervaring in onze restaurants, het is niet acceptabel dat u zo lang heeft moeten wachten op uw eten. Dit is zeker niet de service die wij willen bieden, en we zullen dit punt intern bespreken om herhaling te voorkomen.

Mogen wij u vragen of u deze punten tijdens uw verblijf heeft doorgegeven? We waarderen het zeer als u alle informatie, samen met uw boekingsnummer, naar marketing@prestonpalace.nl zou willen sturen. Zo kunnen wij dit verder onderzoeken en direct actie ondernemen.

Wij hopen dat u ons in de toekomst nog een kans wilt geven om uw ervaring te verbeteren.

Date of experience: 08/2024

Viel ons tegen ook savonds het entertainment was slecht

Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet geheel aan uw verwachtingen heeft voldaan, met name wat betreft het entertainment en het diner.

Wat betreft het avondentertainment en het ontbijt/diner: we streven ernaar om een gevarieerd programma en aanbod te bieden dat aansluit bij de wensen van onze gasten. We vinden het jammer dat dit tijdens uw verblijf niet naar wens was. Uw feedback nemen we mee om ons aanbod verder te verbeteren.

Wij hopen dat we u in de toekomst opnieuw mogen verwelkomen en dat uw volgende ervaring bij ons helemaal naar wens zal zijn.

Date of experience: 08/2024

Een super verwen locatie.
Leuk om met het hele gezin te doen.
Ook gezellig om er b.v. je huwelijksjubileum te vieren.

Ein reichhaltiges Angebot für Gastronomie und Freizeit

Sehr geehrte Herren/Frauen,

vielen Dank für Ihre schöne Bewertung von 80 % und für Ihre Tipps. Wir werden diese für die Zukunft mitnehmen.

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder in unserem Resort begrüßen zu dürfen.
Wir hoffen, Sie bald wiederzusehen!

2 nachtjes is voor mij presies genoeg geweest verder schoon. En Vriendelijk

Hartelijk dank voor uw positieve woorden over de netheid en vriendelijkheid in ons resort. We zijn blij dat u genoten heeft van uw verblijf.

Wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Date of experience: 08/2024

We zouden 2 nachten blijven maar zijn naar 1 nacht naar huis gegaan allemaal heel slecht geslapen door de herrie op de gangen en kamers naast ons waar ‘s nachts feestjes werden gevierd en wiet gerookt maar ook jaren terug toen we er waren was er in het weekend in de centralehal kon je lekker eten een hamburger of sateetje of shoarma nu niks meer alleen wat chips en kaas ik vond het erg karig voor ons geen preston palace meer

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wat jammer om te horen dat uw verblijf bij ons niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Dit is zeker niet de ervaring die wij onze gasten willen bieden.

Heeft u ter plaatse melding gemaakt van de geluidsoverlast en rookoverlast bij onze hotelreceptie? Dit stelt ons namelijk in staat om direct actie te ondernemen en uw verblijf te verbeteren. Wij willen u graag informeren dat u tijdens uw verblijf altijd direct contact kunt opnemen met onze hotelreceptie via het toestel op uw kamer, zodat wij ter plaatse polshoogte kunnen nemen en een passende oplossing kunnen bieden.

Wij hopen dat u ons nog een kans wilt geven om uw vertrouwen in Preston Palace te herstellen. Mocht u in de toekomst toch overwegen om ons resort opnieuw te bezoeken, dan staan wij klaar om ervoor te zorgen dat uw verblijf volledig naar wens zal zijn.

Date of experience: 08/2024

Messchien een andere soort koffie want deze was soms veels te flets of geen lekkere smaak. Maar dit komt waarschijnlijk omdat ik wat koffieverslaafd ben.

Date of experience: 07/2024

Zoals altijd het was weer goed geregeld.

We waren zeer tevreden

Date of experience: 08/2024

Mooi concept vriendelijk personeel. Alleen was de kamer niet geheel school.

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling en bedankt voor uw tip.
Wij nemen uw tip mee voor in de toekomst.