Date of experience: 08/2024

Mooi concept vriendelijk personeel. Alleen was de kamer niet geheel school.

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling en bedankt voor uw tip.
Wij nemen uw tip mee voor in de toekomst.

Date of experience: 08/2024

Vooral leuk voor (gezinnen met) kinderen.
Veel vermaak, goed onderhouden en vriendelijk personeel.
Versnaperingen waren prima, diner + ontbijt uitstekend.

Date of experience: 08/2024

Alles was verder goed en leuk we konden er veel dingen doen qua bowlen midgetgolf zwemmen en het was allemaal mooi en leuk opgezet

80+ years
Date of experience: 08/2024

omdat het een gezellig is

Date of experience: 08/2024

Mijn vrouw was net geopereerd dus konden wij helaas niet zwemmen

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw feedback en voor het delen van uw ervaring. Het is fijn om te horen dat u ondanks de situatie van uw vrouw, toch heeft kunnen genieten van uw verblijf. We waarderen uw positieve opmerkingen over de kamer, het eten en de service.

We hopen dat uw vrouw inmiddels goed herstelt en dat we u in de toekomst opnieuw mogen verwelkomen, wellicht met de mogelijkheid om dan ook van ons zwembad te genieten.

Date of experience: 08/2024

Nicht zu empfehlen. Besonders mit kleine Kinder. In der Nacht kann nur Party hören,gibt's kein Nachtruhe,aber steht Familien Hotel. Für kleine Kinder der Preis ist zu teuer.Kinder Buffet gibt's nur Abends. Kein Familien Hotel,nur für die Party Leute.
Nie wieder

Sehr geehrter Gast,

Es tut uns leid zu hören, dass Ihr Aufenthalt nicht Ihren Erwartungen entsprochen hat und Sie unser Hotel nicht als familienfreundlich empfunden haben. Ihre Rückmeldung nehmen wir ernst und werden diese intern besprechen.

Wir danken Ihnen für Ihre offenen Worte.

Date of experience: 08/2024

Leuk! We hebben het echt gezellig gehad! Vrijdagavond was de sfeer in de bar street top! Zaterdag avond was de sfeer in de bar street niet fijn. Veel mannelijke vrijgezellen feesten.....waren zwaar dronken, onbeschoft, seksistische opmerkingen maken. Was heel jammer! (Begrijp met niet verkeerd, ik hou ook van een drankje en een feestje maar dit waren varkens!)

Beste meneer/mevrouw,

Wat fijn om te horen dat u het gezellig heeft gehad en dat de sfeer op vrijdagavond in de barstraat goed was! Het spijt ons echter te horen dat de sfeer op zaterdagavond minder prettig was. Dit is absoluut niet de ervaring die we onze gasten willen bieden.

We waarderen uw openheid en zullen uw feedback zeker intern bespreken om ervoor te zorgen dat alle gasten kunnen genieten van een fijne en respectvolle omgeving.

We hopen dat u ondanks deze ervaring toch mooie herinneringen aan uw verblijf heeft overgehouden en u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Date of experience: 08/2024

Leuke tijd gehad, zeker de kids!

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling en uw positieve reactie!
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf bij Preston Palace!

Julia
Date of experience: 08/2024

Ik zou het leuker vinden dat een hotel gast in het zwembad meer keuze heeft om te nuttigen net als vroeger.

En misschien idee om naast de restaurants die er zijn ook een pannekoeken, poffertjes,pancakes en wafel restaurant in 1 te hebben

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw suggesties en feedback. We waarderen uw ideeën en nemen deze zeker mee in onze overwegingen.

We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor een aangenaam verblijf.

Date of experience: 08/2024

We vonden het deze keer echt minder. We zijn groot fan van PP en laten deze keer niet overheersen dus komen vast weer maar hopen dat het dan weer beter is.

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw feedback en voor uw loyaliteit als trouwe gast van Preston Palace. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen en nemen uw opmerkingen en suggesties zeker mee in onze overwegingen.

We kijken ernaar uit om u bij een volgend bezoek weer te mogen verwelkomen en hopen dat uw verblijf dan weer helemaal naar wens zal zijn.