Reviewed: 2 years ago (25/08/2024)
Date of experience: 08/2024

Geweldig genoten, karaoke cafe was zeer gezellig

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling en uw positieve reactie!
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf bij Preston Palace!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in ons resort.

Julia
Reviewed: 2 years ago (25/08/2024)
Date of experience: 08/2024

Algemeen erg goed ,op de kamer na .Heel klein en de douche met schimmel en aangroei van 20 jaar .

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback over uw verblijf. Fijn om te horen dat u over het algemeen een goede ervaring heeft gehad. We betreuren het echter dat de kamer niet geheel naar wens was. Uw opmerkingen hierover zullen we meenemen in onze bespreking.

Date of experience: 08/2024

Goede service, gastvrij. Alleen in het ribbelton restaurant eerder se borden opruimen. Vaak lege tafels met vieze borden

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve woorden over onze service en gastvrijheid. Fijn dat u dit zo heeft ervaren. Uw opmerking over het tijdig opruimen van de borden in het Ribbleton restaurant zullen we bespreken met ons team.

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

Goede ervaring
Komen zeker terug

Geachte heer/mevrouw H,

Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Estel
Date of experience: 08/2024

Voor de kids zou een extra glijbaan erg fijn zijn.

Beste meneer K,

Dank u wel voor uw verblijf en uw feedback. Fijn om te horen dat u en de kinderen genoten hebben van de faciliteiten en dat de service naar wens was. We nemen uw suggestie voor een extra glijbaan en uw opmerkingen over de kamer en het reserveringssysteem serieus en zullen hier aandacht aan besteden. Bedankt voor uw tips, we hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Date of experience: 08/2024

Duur, verhongerend, erg leuk voor kinderen. Leuke kinder kamer. Leuke dingen voor kinderen om te doen. Erg kindvriendelijk.

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw verblijf bij ons en voor het delen van uw ervaringen. Het is geweldig om te horen dat u onze faciliteiten en kindvriendelijkheid heeft gewaardeerd, en dat de kinderen hebben genoten van de leuke activiteiten.

Het spijt ons echter te vernemen dat de doucheput niet naar behoren functioneerde. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij onze gasten willen bieden. Heeft u dit probleem tijdens uw verblijf bij ons gemeld? Wij hadden dit graag direct voor u opgelost. Mocht u dit nog verder willen toelichten, dan kunt u ons boekingsnummer en een uitgebreide beschrijving sturen naar marketing@prestonpalace.nl, zodat we dit kunnen onderzoeken en verbeteren.

We hopen dat u ondanks dit ongemak toch van uw verblijf heeft kunnen genieten en we zien ernaar uit u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Teveel buitenlanders en tokkies

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor uw feedback. Bij Preston Palace streven we ernaar om een gastvrije en gezellige sfeer te creëren voor al onze bezoekers, ongeacht achtergrond of afkomst. Wij willen graag benadrukken dat iedereen welkom is bij ons, en we doen ons best om een veilige en prettige omgeving te bieden voor alle gasten.

We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen en u dan een nog betere ervaring te bieden.

Date of experience: 08/2024

Goed en voor herhaling vatbaar

Kim
Date of experience: 08/2024

we hebben het altijd naar ons zin en met kerst gaan we weer personeel is vriendelijk en behulpzaam zo ook de schoonmakers hebben een fijn en rustig gesprekje gehad

Geachte heer/mevrouw,.

Hartelijk dank voor uw 100% beoordeling en uw leuke positieve reactie.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Kim
Date of experience: 08/2024

Super leuk en lekkere dag en nacht gehad

Estel